Barion Pixel

Termékek listája márka szerint ELEKTRA

Az Elektra az elektromos fűtés terén megbízható és innovatív megoldásokat kínál. Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és termosztátok magas minőségűek és számos előnnyel rendelkeznek.

Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek a padlófűtés egyik legkényelmesebb és energiatakarékosabb formája. Rugalmas és vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők a padlóra, és egyenletes hőeloszlást biztosítanak a helyiségben. Emellett a fűtőszőnyegek hatékonyan melegítik fel a padlót, és a hő a helyiség felső része felé áramlik, így kellemes és meleg környezetet teremtve.

Az Elektra fűtőkábelek hasonlóan hatékonyak és kényelmesek. Különböző méretekben és teljesítményekben elérhetők, így minden helyiséghez megtalálható a megfelelő kábel. A fűtőkábelek egyszerűen telepíthetők a padlóba vagy falba, és megbízhatóan és hatékonyan melegítik fel a helyiséget, vagy akár a kerticsapot - fagymentesítés céljából. Emellett az Elektra fűtőkábelek hosszú élettartamúak és strapabíróak, így hosszú távon is megbízható fűtést biztosítanak.

A termosztátok a fűtés szabályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet. Az Elektra termosztátok modern és intuitív vezérlőfelülettel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerűen és pontosan beállítsuk a kívánt hőmérsékletet és időzítést. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a fűtést és energiahatékony módon működjön. Emellett az Elektra termosztátok távolról is vezérelhetők, így akár az otthonunk távollétében is beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet.

Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és termosztátok tökéletes választást jelentenek, ha hatékony és kényelmes fűtést szeretnénk otthonunkban. A megbízható minőség és a modern technológia kombinációja biztosítja a kellemes és energiahatékony fűtést. Válassza az Elektra márkát, és élvezze a komfortot és a meleget, amelyet ezek a termékek nyújtanak!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
19000 Ft 152000 Ft
Teljesítmény
16 W - kW 1400 W - kW
Méret (m2)
22 132
Hossz (m)
1 m 20 m
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.