Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Heliosa

Heliosa GIRAFFA állvány...
2-3 munkanap
Kiegészítők

Heliosa GIRAFFA állvány fehér színben

Heliosa
GIRAFFAB
2-3 munkanap
135 000 Ft
A Giraffa állvány szinte bármilyen környezetben jól mutat, esztétikus kiegészítő, mely egy Heliosa 66 infrahősugárzóval tökéletes meleget is biztosít.

A Heliosa kültéri infra hősugárzók a prémium minőség és kiváló teljesítmény szinonimái a teraszok, udvarok vagy egyéb kültéri helyszínek fűtésére. A Heliosa márka a megbízhatóságot és innovációt képviseli a fűtés terén, termékei pedig ideális választást jelentenek a kényelmes és hatékony fűtés megvalósítására szabadban, legyen szó éttermekről, teraszokról vagy más közösségi területekről.

A Heliosa kültéri infra hősugárzók forradalmian új megközelítést képviselnek a szabadtéri fűtés területén. Ezek a hősugárzók rendkívül hatékonyan sugározzák ki az infravörös hőt, ami célzottan és gyorsan melegíti fel a környezetét anélkül, hogy elveszne a hő a környező levegőben. Ezáltal a hősugárzók kényelmet és meleget biztosítanak a felhasználók számára, akár hidegebb időjárási körülmények között is.

A Heliosa infra hősugárzók kiválóan alkalmazkodnak a kültéri körülményekhez és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tartós kialakításuknak köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak a felhasználóknak. Emellett a Heliosa hősugárzók energiatakarékosak és környezetbarátak, így nemcsak megbízható fűtést nyújtanak, hanem fenntartható megoldást is kínálnak a környezet védelmére.

A Heliosa kültéri infra hősugárzók modern és esztétikus designjuk révén stílust és eleganciát visznek a kültéri területekre. Az ergonomikus formatervezés és a kompakt méretek lehetővé teszik ezeknek a hősugárzóknak a diszkrét beépítést és tökéletes illeszkedést a környezetbe, anélkül hogy zavarnák a tér összképét. A Heliosa hősugárzók intuitív vezérlőpanelekkel és szabályozási lehetőségekkel rendelkeznek, így könnyedén kezelhetők és személyre szabhatók a felhasználók igényei szerint.

Összefoglalva, a Heliosa kültéri infra hősugárzók a prémium minőség és funkció tökéletes ötvözését jelentik a kültéri fűtés terén. Ha elegáns és hatékony megoldásra van szükséged a szabadtéri területek fűtéséhez, a Heliosa hősugárzók a megfelelő választás a kényelem és melegség biztosításához, akár egyéni, akár üzleti célra. Legyen szó hideg estékről vagy téli napokról, a Heliosa infra hősugárzók segítségével mindig kellemes és meleg környezetben élvezheted a szabadban töltött időt.

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
8063 Ft 642000 Ft
Teljesítmény
1 W - kW 3 W - kW
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.