Barion Pixel

Vezetékes időjáráskövető szabályzó


Vezetékes időjáráskövető szabályzó

Ebben a termékkategóriában vezetékes időjáráskövető szabályzókat találsz. Egy ilyen távvezérlő képes a beállított program szerint szabályozni a vele kompatibilis kazán működését, továbbá használható programozható szobatermosztátként is. Az előre megadott program alapján két különböző hőmérsékletet is tud biztosítani adott időszakokban. Egy GSM-mel vagy vezetékes telefonos modemmel távolról is lehetőség nyílik arra, hogy váltani lehessen a hőmérsékleten.

Egy vezetékes időjáráskövető szabályozó segítségével nemcsak a hőfokszabályzó rendszer, hanem a kazán minden más funkciója is vezérelhető. Ezenfelül az eszköz jelzi a kazán aktuális üzemállapotát is. Tekintsd meg az elérhető szabályzókat, és válaszd azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek!


A Webkazán online áruházából tulajdonképpen minden megrendelhető, ami beletartozik az épületgépészet témakörébe. Forgalmazunk különböző gázkazánokat, vegyestüzelésű kazánokat és faelgázosító eszközöket egyaránt. Termékpalettánkon szerepelnek bojlerek, napkollektorok, puffertárolók, légkezeléssel és szellőztetéssel kapcsolatos berendezések, továbbá hőszivattyúk, napelemek, konvektorok, klímák. 

Minden megvásárolható tőlünk, ami egy modern okosotthonhoz szükséges, de kínálunk füstgázelvezetéshez szükséges eszközöket, termosztátokat, szabályzókat, időjáráskövető szabályzókat és tartozékokat is.

Miért olyan keresettek a vezetékes időjáráskövető szabályzók?

Egy vezetékes időjáráskövető szabályzót nagyon könnyű felszerelni, mindössze néhány percet vesz igénybe. A fűtőkészülékhez kábel segítségével csatlakoztatható. Ezen keresztül történik a távvezérlő áramellátása.

A vezetékes időjáráskövető szabályozó olyan szobatermosztát funkciókkal rendelkeznek, mint a heti programozási lehetőség, a komfort és csökkentett hőmérséklet közötti váltási lehetőség, továbbá a kézi vagy automata üzemmód. A pillanatnyi helyiség hőmérsékletének kijelzésére éppúgy alkalmas egy ilyen eszköz, mint a napi beállított időprogram kijelzésére. Ezenfelül leolvasható róla a pontos idő és a nap is.

Hasznos távvezérlőfunkciók

A vezetékes időjáráskövető szabályzók távvezérlőfunkciókkal is rendelkeznek. Ilyen az üzemmód váltása a készenlét, a nyári és a téli üzemmód között. Ugyancsak távvezérléssel megoldható a kívánt HMV és fűtővíz hőmérséklet megadása. A kijelzőn látható, hogy a kazán éppen milyen üzemben van, de le lehet kérdezni a fűtővíz aktuális hőmérsékletét éppúgy, mint a külső hőmérsékletet. 

Amennyiben a kazán vagy a rendszer meghibásodik, arról is értesítés érkezik. Egy belépő szintű készülék esetében is elérhető a programozható időjárásfüggő szabályzási jelleggörbe.

Hogyan vásárolj vezetékes időjáráskövető szabályzót nálunk?

Ha most készülsz vezetékes időjáráskövető szabályzót választani, akkor először is győződj meg arról, hogy az eszköz kompatibilis-e azzal a fűtőkészülékkel, amelyhez csatlakoztatni szeretnéd! A terméklista szűkítéséhez segítségül hívhatod a szűrőket. Itt megadhatod, hogy milyen:

  • alkategóriába tartozó eszközt keresel

  • melyik gyártó szabályzójára van szükséged

  • milyen ártartományban érdekelnek a szabályzók.

Ha ezeket a paramétereket megadod, akkor kizárólag azokat a szabályzókat fogod látni, amelyek ideálisak lehetnek a számodra. Amennyiben nem találsz valamit vagy kérdésed volna, hívd ügyfélszolgálatunkat!

Szűrés alap

Alkategória
Több.. Kevesebb
Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
59779 Ft 443459 Ft
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.