Barion Pixel

Magas oldalfali


Magas oldalfali Fan-coil

Ebben a termékkategóriában magas oldalfali fan-coilokat találhatsz. Ezek részben hasonló funkciót látnak el, mint a hagyományos radiátorok, ám valójában jóval többet tudnak azoknál. A fan-coilok ugyanis nemcsak fűteni, hanem hűteni is tudják a levegő hőmérsékletét.

Amennyiben olyan helyiségről van szó, ahol tavasztól őszig gyakran okoz problémát a hőség, akkor jó megoldást jelenthet egy magas oldalfali fan-coil beszerzése és telepítése. Könnyen elhelyezhetőek a helyiség olyan pontjára, ahol egyáltalán nem zavaró a látványuk, és értékes helyet sem vesznek el a térből. Tekintsd meg termékpalettánkat, és válaszd ki a számodra ideális eszközt!


A webáruházunkat azért hívtuk életre, hogy egy helyről minden megrendelhető legyen, ami egy épület gépészeti berendezéseit illeti a fűtés, hűtés vagy szellőztetés kapcsán. Nálunk minden megtalálható, ami a kazánokkal, gázkazánokkal, bojkerekkel, termosztátokkal kapcsolatos. Valós raktárkészlettel rendelkezünk, beszerezhetőek nálunk kéményes, kondenzációs és elektromos kazánok, bojlerek, elektromos fűtőeszközök, melegvíztározók, gázkonvektorok, klímák, hőszivattyúk és minőségi fan-coilok egyaránt.

Cégünk 2009 óta szolgálja ki ügyfeleit. Fő erényünk a megbízhatóság és a gyorsaság: vállaljuk, hogy minden megkeresésre reagálunk 24 órán belül. Telephelyünk Diósdon található, amely egyben átvételi pontként is funkcionál.

Miért praktikusak a magas oldalfali fan-coilok?

A fan-coil két angol szóból tevődik össze. A fan, azaz ventilátor, valamint a coil, azaz kalorifer szavakból. Ebből adódóan egyaránt szolgál hűtésre és fűtésre ez az eszköz. Aki fan-coilt vásárol, annak nem kell tehát két külön berendezést vásárolnia ezen célokra.

A fan-coil lamellás, bordázott, nagy kiterjedésű hőcserélő felület. Az adott helyiség levegője áramlik végig benne egy ventilátornak köszönhetően. A rendszerben lévő csővezetékekben víz kering, télen meleg, nyáron pedig hideg víz. Így amikor hideg van, fűtőberendezésként tud szolgálni az eszköz, nyáron pedig betölti egy klíma szerepét.

Erre képes a modern, magas oldalfali fan-coil

Az fan-coilok paraméterei között jelentős eltérés lehet. A kétcsöves és a négycsöves berendezés között az a különbség, hogy az előbbi esetében ugyanabban a csőpárban kering a fűtő- és a hűtővíz, a négycsöves kivitelnél két egymástól független áramoltató rendszerben történik mindez. A négycsöves fan-coil annyival tud többet, hogy automatikusan képes fűteni vagy hűteni szinte ugyanakkor, nem kell szezonálisan átkapcsolni.

A modern készülékek energiatakarékosak, csendesen, szinte észrevétlenül üzemelnek. Rendelkeznek memória- és időzítőfunkcióval, sőt még párátlanításra is alkalmasak. Könnyen kezelhetőek infra távirányítóval, és öndiagnosztikára is képesek. Kompakt dizájnjuknak köszönhetően szinte minden helyiségbe ideálisak.

Hogyan vásárolj magas oldalfali fan-coilt nálunk?

Mivel az egyes magas oldalfali fan-coilok között jelentős teljesítménybeli különbség van, így mindenképpen érdemes előzetesen felmérni, hogy mekkora teljesítményű készülékre van szükség. Természetesen a teljesítménybeli eltérés árban is megmutatkozik.

Ha ilyen berendezést készülsz vásárolni, akkor vizsgáld meg, hogy:

  • mekkora a teljesítménye,

  • milyen funkciókat képes ellátni,

  • raktáron van-e az adott készülék!

Ha így cselekszel, akkor mihamarabb átveheted az igényeidnek leginkább megfelelő berendezést. Amennyiben segítségre lenne szükséged a megfelelő fan-coil kiválasztásában, keress minket bizalommal!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
112900 Ft 234315 Ft
Teljesítmény
2 kW 4 kW
Fűtőteljesítmény
2 kW 5 kW
Hűtőteljesítmény
2 kW 4 kW
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.