Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Midea

A Midea az épületgépészeti megoldások terén világszerte elismert márka, mely széles termékskálával és innovatív technológiáival vezető szerepet tölt be a fűtési, hűtési és légtechnikai rendszerek piacán. A Midea épületgépészeti termékei kiemelkednek a minőség, teljesítmény és energiahatékonyság terén, hogy optimális klímaviszonyokat teremtsenek az otthonokban, irodákban és kereskedelmi létesítményekben egyaránt.

A Midea légkondicionáló rendszerei a legmodernebb technológiát alkalmazzák a kényelmes hűtés és fűtés érdekében. A precíz hőmérséklet-szabályozás és csendes működés jellemzi ezeket a berendezéseket, amelyek elegáns kialakításuk révén harmonikusan illeszkednek bármilyen belső, vagy külső térbe. Az inverter technológia segítségével a Midea klímák hatékonyan működnek, minimalizálva a villanyszámlát és csökkentve a káros környezeti hatásokat.

A Midea hőszivattyúi kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben, hiszen energiatakarékosabb és környezetbarátabb módon képesek biztosítani a megfelelő hőmérsékletet az épületekben. A Midea lég-víz hőszivattyúi megbízható teljesítményt nyújtanak akár extrém időjárási körülmények között is, garantálva a komfortérzetet és a gazdaságos üzemeltetést egész évben.

A Midea légtechnikai termékei magukba foglalják a ventilátorokat, hővisszanyerő rendszereket és légtisztító berendezéseket, melyek segítenek fenntartani a friss és tiszta beltéri levegőt az épületekben. A ventilátorok hatékonyan szellőztetik a helyiségeket, míg a hővisszanyerő rendszerek optimalizálják az energiatakarékosságot. A Midea légtisztító berendezések pedig eltávolítják a káros anyagokat és allergéneket a levegőből, javítva ezzel a lakók egészségét és jólétét.

A Midea épületgépészeti termékei a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg, és széles körű szervizhálózattal támogatják a felhasználókat a telepítés, karbantartás és javítás során. A Midea elkötelezett abban, hogy a legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleinek az épületklíma irányítására, és hozzájáruljon a kényelem és hatékonyság növeléséhez az épületekben.

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Alkategória
Több.. Kevesebb
Ár
7430 Ft 2623820 Ft
Teljesítmény
2 W - kW 16 W - kW
Kivitel
Több.. Kevesebb
Hőcserélő
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.