Barion Pixel

Mennyezeti/parapet


Mennyezeti, parapet Fan-coil

Ebben a termékkategóriában mennyezeti, parapet fan-coil berendezéseket találhatsz. Ezek olyan eszközök, amelyekkel egyszerre oldható meg a levegő hűtése vagy éppen fűtése az adott évszaknak megfelelően. Ebben rejlik ugyanis a fan-coilok vonzereje, hogy a radiátorokkal ellentétben nemcsak fűtőberendezésként képesek funkcionálni, hanem a rekkenő hőség idején elviselhetővé teszik a beltéri hőmérsékletet.

Az egyre szélsőségesebb időjárás kellemetlen hatásaival szemben a modern kor technológiai vívmányaival eredményesen lehet védekezni. Tekintsd meg készletünket, és válaszd az igényeidnek megfelelő berendezést!


Cégünk online áruházában, a Webkazán webshopban minden olyan termék megtalálható, amelyre egy épület gépészeti berendezése kapcsán szükség lehet. Legyen szó akár az adott ingatlan fűtéséről, hűtéséről vagy szellőzési megoldásáról, nálunk mindenre található megoldás.

Rendelhetsz akár kéményes, kondenzációs vagy elektromos kazánt is a webáruházunkból. Termékpalettánkon megtalálhatóak a bojlerek, az elektromos fűtőeszközök, a gázkonvektorok éppúgy, mint a klímák, a manapság egyre népszerűbb hőszivattyúk és a hővisszanyerős szellőztetőgépek egyaránt. 

Ha bizonytalan vagy a megfelelő berendezés kiválasztása kapcsán, vagy nem találsz valamit, keresd ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy e-mailben! Munkatársaink igyekezni fognak mihamarabb válaszolni a kérdésedre.

Miért praktikusak a mennyezeti, parapet fan-coilok?

A mennyezeti, parapet fan-coilok praktikusan elhelyezhetőek úgy, hogy a hasznos térből ne vegyenek el értékes helyet. Akár a fal mellé vagy az ablak alá szerelhető egy álló kivitel. A ventilátorral rendelkező fan-coil berendezések nagy előnye, hogy rendkívül gyorsan képesek egy helyiséget lehűteni vagy éppen felfűteni, mindeközben nagyon kevés zajt bocsátanak ki.

Ezek a berendezések alkalmasak arra, hogy növeljék a hőszivattyús rendszerek hatékonyságát akár egy lakás, családi ház vagy egy iroda esetében. Csendességüknek köszönhetően nem zavarják a hétköznapi élet nyugalmát vagy éppen a munkafolyamatokat.

Megtudhatsz mindent a kiszemelt fan-coilról

A fan-coilok adatlapján szerepel azok teljesítménye, pontos mérete egyaránt. Megtudhatod, hogy hány decibeles zajszinttel üzemelnek, így egyáltalán nem kell tartanod attól, hogy zsákbamacskát vásárolsz.

Egy dolgot érdemes még tudni a mennyezeti, parapet fan-coilok kapcsán. Amennyiben ez a készülék gondoskodik az adott helyiség hűtéséről, akkor a kondenzvíz kiépített elvezetését a csatornahálózatba meg kell oldani.

Hogyan vásárolj mennyezeti, parapet fan-coilt nálunk?

Ha szeretnél mennyezeti, parapet fan-coilt vásárolni, akkor az első és legfontosabb dolog az, hogy gondold át alaposan az igényeidet, és mérd fel a helyiséget, ahová fel szeretnéd szereln! Vizsgáld meg, hogy valóban elfér-e ott az eszköz, ahová tervezed! A fan-coilok adatlapján megtalálod azok:

  • teljesítményét,

  • méretét,

  • súlyát,

  • zajszintjét,

  • a garancia időtartamát.

Megtudhatod azt is, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. A modern eszközök mosható levegőszűrővel, leolvasztófunkcióval, többfokozatú ventilátorral rendelkeznek, és képesek az öndiagnosztikára. Tedd a kosaradba az igényeidnek megfelelő terméket! Ha kérdésed volna, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
139700 Ft 337185 Ft
Teljesítmény
0 kW 5 kW
Fűtőteljesítmény
5 kW 9 kW
Hűtőteljesítmény
2 kW 4 kW
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.