Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Elnett

Az Elnett ünnepelt márka a tárolós villanybojlerek terén, és olyan termékeket kínál, amelyek megbízhatóak, hatékonyak és kényelmet biztosítanak otthonában. Az Elnett tárolós villanybojlerek stílusos és modern kialakítással rendelkeznek, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen lakókörnyezetbe.

Az Elnett tárolós villanybojlerek magas minőségű építésűek, és az iparág vezető szabványainak megfelelően készülnek. A rozsdamentes acél tartályok hosszú élettartamot és kiváló hővezetést biztosítanak, így optimális hőtartást eredményeznek. Ezáltal garantálják a meleg víz folyamatos elérhetőségét a mindennapi tevékenységekhez.

Az Elnett tárolós villanybojlerek könnyen telepíthetők és kezelhetők. Az egyszerű és intuitív vezérlőpanel lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet beállítását és szabályozását, így a felhasználók teljes mértékben testre szabhatják a melegvíz-ellátást az egyéni igényeik szerint. Emellett az Elnett termékek olyan biztonsági funkciókkal vannak felszerelve, mint például a túlnyomás-védelem és a fagyvédelem, megakadályozva ezzel a baleseteket és a készülék károsodását.

Az Elnett tárolós villanybojlerek energiahatékony működést biztosítanak. A speciális hőszigetelés technológiája minimalizálja a hőveszteséget, így csökkentve az energiafogyasztást és a fenntartási költségeket. Emellett az Elnett termékek intelligens programozási lehetőségeket is kínálnak, amelyek segítségével előre beállíthatja a melegvíz-ellátás időzítését, ezáltal tovább növelve az energiahatékonyságot és a komfortérzetet.

Az Elnett tárolós villanybojlerek széles választékát kínálják, különböző űrtartalommal és funkciókkal. Így mindenki megtalálhatja a megfelelő modellt az egyéni igényeinek és helyiségének megfelelően. Az Elnett termékek kiemelkednek a minőség, a megbízhatóság és a kiváló szolgáltatás terén, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon is kiváló melegvíz-ellátást kap otthonában. Válassza az Elnett márkát, és élvezze a folyamatosan rendelkezésre álló meleg vizet és a kényelmes használatot!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
59849 Ft 80169 Ft
Teljesítmény
1 W - kW 2 W - kW
Űrtartalom
Több.. Kevesebb
Rendszer
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.