Barion Pixel

Termékek listája márka szerint BEHA

BEHA

Amikor sor kerül a megfelelő tulajdonságokkal és műszaki adatokkal rendelkező fűtőtestek kiválasztására, akkor több szempontot is érdemes szem előtt tartani annak érdekében, hogy megtaláljuk a megfelelő rendszereket, megoldásokat. Amennyiben a mai kor igényeinek megfelelően innovatív fűtési berendezéseket szeretnél használni, akkor a BEHA konvektorok tökéletes választások lehetnek számodra. 

A cég által gyártott fűtőtestek jeleskednek mind hatékonyság, mind energiatakarékosság, mind pedig megbízhatóság tekintetében. Az már csak egyfajta ráadás, hogy környezetbarát technológián alapszik a működésük, aminek köszönhetően nem termelnek kellemetlen égéstermékeket, és nincs szükség bonyolult karbantartási munkák elvégzésére sem.


Ha egy olyan webshopot keresel, ami a márkás épületgépészeti termékek széles választékával vár, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis számos világszinten is ismert cég termékei közül válogathatsz. 

Szükséged van egy megbízhatóan működő kazánra, konvektorra vagy napkollektorra? Egy innovatívan működő hővisszanyerős szellőztetőt szeretnél vásárolni? Esetleg bojlert, klímát, hőszivattyút vagy termosztátot keresel? Bármelyikről is legyen szó, nálunk mindegyiket be tudod szerezni.

Ebben a termékkategóriában a BEHA konvektorokat találod, amik a pozitív tulajdonságaiknak köszönhetően világszinten is hamar népszerűvé váltak. Mielőtt rátérnénk a kínálatunk bemutatására, elárulunk néhány fontos dolgot magáról a vállalatról.

BEHA - a vezető márkák egyik jeles képviselője

A BEHA céget 1942-ben alapították Norvégiában, ami azt jelenti, hogy már több mint 80 év tapasztalat áll a háta mögött. A vállalat a különböző fűtési rendszerek és hőpaneles fűtőtestek gyártására specializálódott, a termékek közös jellemzője a magas hatékonyság és a kivételes energiatakarékosság. 

A cég kiemelt figyelmet fordít arra, hogy lépést tartson a világ, illetve a felhasználói igények változásával. Ennek megfelelően nagy hangsúlyt helyez az innovatív megoldások, anyagok alkalmazására mindamellett, hogy a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet is szem előtt tartja. 

BEHA elektromos konvektorok

A kínálatunkban többféle kivitelben is megtalálod a BEHA elektromos konvektorokat, többek között a PB6, a PB10, a PB12 és a PB15 modell is szerepel a kínálatunkban, de az LV széria tagjai - LV5, LV7, LV10 és LV12 - is elérhetőek nálunk.

A készülékek magas minőségű alkatrészekből készülnek, aminek köszönhetően hosszú távon is ki tudják szolgálni az igényeket. Működésük elektromos áram felhasználásával történik, amit nagyon gyorsan hővé tudnak alakítani, ezáltal rövid időn belül kellemes meleget biztosítanak a lakásban. 

Emellett az is az előnyeik közé tartozik, hogy programozhatóak és olyan okosfunkciókkal vannak ellátva, amik révén könnyen integrálhatóak az okosotthon-rendszerekbe. A hőmérsékletet az igényeid szerint tudod beállítani, illetve szabályozni, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ellenőrzésed alatt tudod tartani az energiaköltségeket.

Egyéb BEHA készülékek, termékek

Nemcsak a cég által gyártott konvektorokat, hanem a márka nevével fémjelzett infra hősugárzókat is megtalálod a kínálatunkban. Ezekre a készülékekre is igaz, hogy innovatív technológián alapszik a működésük, tisztán, egyszerűen és kimagasló hatékonysággal üzemeltethetőek. 

Amennyiben a BEHA konvektorokhoz lábelemet keresel, akkor is jó helyen jársz, ugyanis ez a termék is elérhető a webshopunkban. 

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
13500 Ft 98000 Ft
Teljesítmény
500 W - kW 2000 W - kW
Termosztát
Több.. Kevesebb
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Kivitel
Több.. Kevesebb
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...