Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Fisher

A Fisher klímákat és hőszivattyúkat a kiváló minőség és a megbízhatóság jellemzi. Egyesítik az innovatív technológiát és a felhasználóbarát funkciókat, hogy optimális környezetet teremtsenek otthonodban vagy irodádban.

A Fisher klímák rendkívül hatékonyak és energiatakarékosak. Az intelligens inverter technológia lehetővé teszi a precíz hőmérsékletszabályozást és az energiahatékony működést. Ez azt jelenti, hogy nem csak a kényelmed biztosítják, hanem csökkentik az energiaszámládat is. A klímák automatikusan alkalmazkodnak a külső körülményekhez, optimalizálva a hűtés és a fűtés folyamatát a legjobb hatékonyság érdekében.

A Fisher hőszivattyúk pedig ideális megoldást nyújtanak az egész éves kényelemre. Azokon a hideg téli napokon, amikor a fűtésre van szükség, a hőszivattyúk képesek hatékonyan átalakítani a külső levegőből nyert energiát meleg levegővé, így melegen tartják a helyiségeket. Nyáron pedig a klímák és a hőszivattyúk is képesek hűteni és szárítani a levegőt, így kellemes hőmérsékletet biztosítanak még a forró napokon is.

A Fisher klímák és hőszivattyúk könnyen kezelhetőek és intuitív vezérléssel rendelkeznek. A beállításokat a kijelzőn vagy a mellékelt távirányítón keresztül végezheted el. Néhány modell lehetőséget nyújt a Wi-Fi kapcsolódásra, így távolról is vezérelheted a klímát a telefonodról vagy a táblagépedről. Ez nagy kényelmet és rugalmasságot jelent a mindennapi használatban.

A Fisher klímák és hőszivattyúk csendes működést biztosítanak. A zajszűrő technológia és az optimálisan tervezett ventilátor minimalizálja a zajt és a rezgéseket, így zavartalanul élvezheted a kényelmet és a nyugalmat otthonodban vagy irodádban.

Mindezeken felül, a Fisher klímák stílusos kivitellel büszkélkednek, amelyek bármilyen belső térbe harmonizálnak. Emellett könnyen karbantarthatóak és tisztíthatóak, így kevés erőfeszítéssel gondoskodhatsz a hosszú élettartamról és a megbízható teljesítményről.

A Fisher klímák és hőszivattyúk magas minőségű alkatrészekből és strapabíró anyagokból készülnek, így hosszú távú megbízhatóságot nyújtanak. Ez egy olyan márkát jelent, amelyre bízhatod a komfortodat és az otthonod vagy irodád hűtését és fűtését egyaránt.

Bátran válaszd a Fisher klímákat és hőszivattyúkat, hogy élvezhesd a kényelmet, a hatékonyságot és a megbízhatóságot otthonodban vagy irodádban.

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Alkategória
Több.. Kevesebb
Ár
3797 Ft 2262799 Ft
Teljesítmény
2 W - kW 470 W - kW
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Kivitel
Több.. Kevesebb
Hőcserélő
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.