Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Thermor

Thermor Riva 4 500W...
2-3 munkanap
Elektromos törölközőszárító radiátor

Thermor Riva 4 500W elektromos törölköző szárító

Thermor
471412
2-3 munkanap
Teljesítmény 500 W
135 900 Ft
Elektromos fürdőszobai radiátor, fűtésre és törölközőszárításra.Hatékonyság, elegancia és csodaszép francia dizájn.
Thermor Riva 4 750W...
2-3 munkanap
Elektromos törölközőszárító radiátor

Thermor Riva 4 750W elektromos törölköző szárító

Thermor
471413
2-3 munkanap
Teljesítmény 750 W
154 900 Ft
Elektromos fürdőszobai radiátor, fűtésre és törölközőszárításra.Hatékonyság, elegancia és csodaszép francia dizájn.
Thermor Riva 4 1000W...
2-3 munkanap
Elektromos törölközőszárító radiátor

Thermor Riva 4 1000W elektromos törölköző szárító

Thermor
471414
2-3 munkanap
Teljesítmény 1000 W
184 900 Ft
Elektromos fürdőszobai radiátor, fűtésre és törölközőszárításra.Hatékonyság, elegancia és csodaszép francia dizájn.

Thermor

A lakásunk fűtésének megoldása az egyik legfontosabb feladat, amiről minél hamarabb gondoskodnunk kell, ha ugyanis elérkezik a fűtési szezon, akkor kellemes meleget kell biztosítanunk a helyiségekben. A döntést nem szabad a véletlenre bízni, éppen ezért olyan megbízható és nagy múlttal rendelkező cégek készülékei között érdemes keresgélni, mint amilyen a Thermor is. 

A cég által gyártott berendezések minden igényt ki tudnak elégíteni a tiszta, egyszerű üzemeltethetőségtől kezdve, az energiahatékonyságon át egészen a könnyű telepíthetőségig, modern formatervezésig. Az pedig már csak egy plusz előny, hogy a készülékek számos különböző kivitelben kaphatóak. 


Számunkra kiemelt jelentősége van annak, hogy kizárólag magas minőségű és hosszú távon is megbízható, márkás készülékeket kínáljunk a vásárlóinknak. Ennek megfelelően olyan cégek által gyártott épületgépészeti berendezések szerepelnek a kínálatunkban, mint a Kospel, a Master, az ELEKTRA, a Bosch, az Ariston, az iRobot vagy a Nobo. Ebben a termékkategóriában a Thermor által kifejlesztett készülékeket tudod megvásárolni. 

Thermor - egy francia vállalat, ami kimagasló fűtési rendszereket gyárt

A Thermor céget 1931-ben alapították Franciaországban, ami azt jelenti, hogy már több mint 90 éves szakmai múlt áll a háta mögött. Alapvetően fűtési, hűtési és melegvíz-rendszerek gyártásával, illetve fejlesztésével foglalkozik. 2001 óta a Schneider Electric csoport tagja, ami egy globális automatizálási vállalat.

A cégről mindenképpen érdemes tudni, hogy nagy hangsúlyt fektet a korszerű technológiák és modern alapanyagok használatára, amivel maximálisan lépést tud tartani a világ, s azzal együtt az igények változásával.

Az általa kifejlesztett berendezések egytől egyig fenntartható, energiahatékony, környezetbarát, és nem utolsó sorban kényelmes megoldást kínálnak a különböző feladatokra - például hűtés, fűtés, melegvíz-tárolás.

Thermor fűtőtestek széles választéka

A kínálatunkban megtalálhatóak a Thermor elektromos konvektorok, amik többféle kivitelben készülnek attól függően, hogy hol lehet telepíteni őket. Nálunk a mobil-álló (BONJOUR) és a falra szerelhető (EVIDENCE) változatokat is meg tudod vásárolni.

Emellett a webshopunkban akkor is jó helyen jársz, ha Thermor fali elektromos fűtőpaneleket keresel, ugyanis ezekkel is tudunk szolgálni. Végül, de nem utolsó sorban pedig a cég által gyártott elektromos törölközőszárítók is elérhetőek.

Bármelyikre is van szükséged, ezek a berendezések kivétel nélkül megbízhatóan, tisztán és hatékonyan működnek mindamellett, hogy modern, letisztult formavilággal rendelkeznek. 

Milyen paraméterek szerint tudsz keresni?

Sokan úgy érkeznek a webshopunkba, hogy konkrét elképzeléseik vannak arról, hogy pontosan milyen fűtőberendezésre van szükségük. Amennyiben te is közéjük tartozol, akkor nem feltétlenül kell időt tölteni azzal, hogy minden egyes terméket megnézel, ami a kínálatunkban szerepel, ez ugyanis sokáig tartana. 

Ebben az esetben sokkal jobban jársz, ha használod az oldalunk szűrőfunkcióját, amit a kategóriaoldalon belül a bal oldali sávban találsz. A “Szűrés alap” felirat alatt vannak a beállítási lehetőségek. Először is a csúszka segítségével be tudod állítani a minimum és maximum árértéket, amin belül keresgélsz, utána pedig a teljesítmény, a termosztát típusa és a helyiségméret megadására is van lehetőséged. 

A paraméterek megadását követően a rendszer automatikusan kilistázza számodra a releváns találatokat. Jó nézelődést!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Ár
4390 Ft 184900 Ft
Teljesítmény
500 W - kW 2500 W - kW
Termosztát
Több.. Kevesebb
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Kivitel
Több.. Kevesebb
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.