Barion Pixel

Bojler

Stiebel Eltron DCE 11/13 H...
2-3 munkanap
Átfolyós villanybojler

Stiebel Eltron DCE 11/13 H compact átfolyós villanybojler

Stiebel Eltron
232792
2-3 munkanap
Teljesítmény 13 kW
97 100 Ft
Elektronikus szabályozású átfolyós vízmelegítő Egyedülállóan lapos kompakt forma 11 vagy 13,5 kW csatlakozási teljesítmény Különösen kényelmes és energiahatékony az elektronikus teljesítményszabályozásnak köszönhetően. A hőmérséklet fokra pontosan állítható 20-tól 60 °C-ig. Forrázásvédelmi funkció Pult feletti szerelés

Bojler

Egy háztartásban sok olyan épületgépészeti elem van, aminek a használatát nem tudjuk nélkülözni, hiszen kimagasló fontosságú feladatot lát el a mindennapokban. Többek között idetartozik a bojler is, ami lényegében nem más, mint egy melegvíz-előállító berendezés.

Meleg vízre pedig számtalan esetben szükségünk van, azt használunk, amikor fürdünk, amikor mosunk, mosogatunk vagy takarítunk. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő űrtartalommal és kialakítással rendelkező változat mellett tedd le a voksodat. Amennyiben bojlert szeretnél vásárolni, akkor a lehető legjobb helyen jársz, ugyanis nálunk számos különböző modell közül válogathatsz. 


A webshopunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legszélesebb körben lefedjük az igényeket. Ennek köszönhető, hogy tulajdonképpen az összes nélkülözhetetlen épületgépészeti készüléket, berendezést megtalálod, sőt még a tartozékaik megvásárlására is lehetőséged nyílik nálunk. 

Ebben a termékkategóriában az általunk kínált bojlereket találod, amik garantáltan nem okoznak csalódást. Nézzük is, hogy mit érdemes tudni róluk!

Milyen bojlereket találsz a kínálatban?

A kínálatunkban fellelhető készülékeket alapvetően két nagy csoportra oszthatjuk: vannak az elektromos és a gázzal működtethető változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei, sajátos jellemzői, aminek köszönhetően bármelyik jó megoldást jelenthet a meleg víz hatékony előállításához.

Mi kimagasló figyelmet szentelünk az általunk kínált épületgépészeti berendezések minőségére, ami azt jelenti, hogy kizárólag márkás termékeket forgalmazunk. Bojlerek tekintetében olyan gyártókkal működünk együtt, mint amilyen például az Ariston, a Hajdu, a FÉG, a Bosch vagy a Saunier Duval. 

Ami a készülékek műszaki adatait illeti, nálunk megtalálod azokat a bojlereket, amiknek a teljesítménye 1-27 kW között mozog, az űrtartalmuk pedig 5-200 liter közé esik. Láthatod tehát, hogy széles választékkal állunk rendelkezésedre.

Az elektromos, illetve gázzal működtethető bojlerek jellemzői

A gázbojlerek remek választásnak bizonyulnak abból a szempontból, hogy ha egy ilyen készüléket használunk, akkor a meleg víz korlátlan mennyiségben fog a rendelkezésünkre állni. Tehát nem kell aggódnunk amiatt, hogy a bojler maximális űrtartalma miatt kifogyunk belőle. 

Ugyanakkor fontos tudni, hogy ezekre a berendezésekre komoly törvényi előírások vonatkoznak, amiket maradéktalanul be kell tartanunk. Vásárlás előtt ezekről mindenképp érdemes tájékozódni, különös tekintettel a készülék beépíthetőségére vonatkozó feltételekre. 

Az elektromos bojlerek nagyon népszerűek, hiszen jóformán bármelyik lakásba felszerelhetőek, nem kell engedélyeztetni őket, és a működtetésüket nem korlátozzák a különböző szabályok sem. Különösen azok számára jelent ideális megoldást, akiknél nincs bevezetve a lakásba a gáz, és nem is szeretnék a bevezetést, mert tartanak a jelenlététől. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiszemelt készüléket?

A weboldalunk kialakításánál többek között arra is figyeltünk, hogy a vásárlás folyamata gyors és egyszerű legyen. A rendelésed leadásához először is a kiválasztott terméket bele kell tenned a virtuális kosaradba, amihez egyszerűen csak rá kell kattintanod a “Kosárba” feliratú gombra. 

Fent a “Kosár” opcióra kattintva válaszd a “Fizetés” lehetőséget! Ha így teszel, akkor a rendszer automatikusan a pénztár oldalára visz, ahol már csak annyit kell tenned, hogy megadod a személyes adataidat, valamint kiválasztod a fizetés és a szállítás módját. 

Szűrés alap

Kategóriák
Több.. Kevesebb
Típus
Több.. Kevesebb
Rendszer
Több.. Kevesebb
Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
31971 Ft 454861 Ft
Teljesítmény
1 kW 27 kW
Űrtartalom
5 L 200 L
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.