Bojler


Villanybojlert, gázbojlert a specialistától!

Webáruházunkban számtalan villany- és gázbojler típust és márkát forgalmazunk. Használja keresőnket, és listázza ki a szempontjainak megfelelő bojlereket! Választhat gyártó szerint (pl.   AEG, Bosch Elnett, Vailant bojlerek) teljesítmény és ár szerint, de terméknév vagy cikkszám szerint is megjelenítheti az Önt érdeklő termékeket.

Zárt rendszerű, tárolós és átfolyós villanybojlerek, nyílt rendszerű tárolós és átfolyós villanybojlerek, átfolyós, kémény nélküli és kéményes gázbojlerek illetve turbós gázbojlerek, tárolós gázbojlerek és villanybojlerek.

A bojler az otthoni melegvíz-ellátás nélkülözhetetlen eszköze. Energiatakarékos megoldást jelenthet, hiszen egyes készülékei csak akkor lépnek működésbe, amikor használatban vannak. Több szempont szerint különböztethetők meg a bojlerek:

  • működtetésük alapján léteznek gázbojlerek és villanybojlerek, ezen belül pedig tárolós és átfolyós változatok,
  • csaptelephez csatlakozásuk szempontjából vannak nyílt kifolyású és zárt rendszerű bojlerek; előbbi nyílt kifolyású csaptelephez csatlakozik, utóbbi pedig nem;
  • a bojler csöveinek elhelyezkedése szempontjából, lehet alsó vagy felső elhelyezésű a bojler, illetve léteznek függőlegesen és vízszintesen szerelhető változatok is.

Szűrés alap

Kategóriák
Több.. Kevesebb
Típus
Több.. Kevesebb
Rendszer
Több.. Kevesebb
Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
26697 Ft 437205 Ft
Teljesítmény
1 kW 27 kW
Űrtartalom
5 L 200 L
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...