Barion Pixel

Termékek listája márka szerint ELICENT

Az Elicent a szellőztető rendszerek terén piacvezető vállalat, amely innovatív és hatékony megoldásokat kínál az otthonok és üzleti helyiségek szellőztetése terén. Az Elicent ventilátorok és egyhelységes hővisszanyerő szellőzők modern kialakítással, magas minőséggel és sokoldalú funkcionalitással rendelkeznek.

Az Elicent ventilátorok megbízható és hatékony működést biztosítanak. A rozsdamentes acélból készült lapátok csendes és hatékony légáramot generálnak, miközben alacsony energiafogyasztással működnek. Emellett az Elicent ventilátorok modern vezérlőrendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a páraszabályzást, vagy az időzítő funkciók használatát. Ezáltal a felhasználók teljes mértékben testre szabhatják a szellőzési igényeiket, biztosítva a kényelmes és friss levegőt a helyiségben.

Az Elicent egyhelységes hővisszanyerő szellőzők energiatakarékos működést nyújtanak. Az intelligens hővisszanyerő rendszerük segítségével a friss bejövő levegőt előmelegítik a kifújt levegő hőjével, ezáltal minimalizálva az energiaveszteséget és optimalizálva a fűtési költségeket. Emellett a kiváló minőségű hőcserélők segítenek megőrizni a helyiségben keletkező hőt, így még nagyobb energiahatékonyságot biztosítanak.

Az Elicent ventilátorok és egyhelységes hővisszanyerő szellőzők kiváló minőséget és tartósságot kínálnak. Az Elicent termékek precízen tervezettek és gyártottak a legmagasabb iparági szabványoknak megfelelően. Ezáltal hosszú élettartamúak és megbízhatóak, így hosszú távon is kiváló szellőztetési megoldást nyújtanak.

Az Elicent a változatos kialakítású ventilátorok és egyhelységes hővisszanyerő szellőzők széles választékát kínálja, ezáltal minden felhasználó megtalálhatja a megfelelő modellt az egyéni igényeinek és helyiségének megfelelően. Az Elicent termékek kiemelkednek a hatékonyság, a csendes működés és a környezeti tudatosság terén, így ideális választás mindazoknak, akik egy modern, megbízható és energiahatékony szellőztető rendszert keresnek. Válassza az Elicent márkát, és élvezze a tiszta és friss levegőt otthonában vagy munkahelyén!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Alkategória
Több.. Kevesebb
Ár
10158 Ft 154025 Ft
Teljesítmény
70 W - kW 260 W - kW
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.