Barion Pixel

Kézszárító


Kézszárító

A kézmosás utáni alapos kézszárítás kulcsfontosságú annak érdekében, hogy fent tudjuk tartani a megfelelő higiéniát. Ezt a cégek is jól tudják, éppen ezért sok helyen találkozhatunk olyan kézszárítókkal, amiknek a segítségével gyorsan, hatékonyan és kényelmesen végezhető el ez a művelet.

Gondolunk itt például a különböző közintézmények, hivatalok, bevásárlóközpontok mosdóira, mellékhelyiségeire, ahol nap mint nap több száz vagy több ezer ember megfordul. Ilyen nagy emberi jelenlét mellett különösen nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy a kézszárítás a lehető leggyorsabban történjen meg, mindamellett, hogy a készülékek csak annyi energiát fogyasztanak, amennyit feltétlenül muszáj.


A webáruházunkban olyan magas minőségű, kényelmesen használható és időtálló épületgépészeti berendezéseket találsz, melyek nagymértékben megkönnyítik a mindennapi életvitelt. A kínálatunk nem korlátozódik egyetlen termékkörre, sőt ami azt illeti, meglehetősen változatos választékkal állunk a vásárlóink rendelkezésére.

Sok más készülék mellett a fali és álló gázkazánokat, bojlereket, klímaberendezéseket, hőszivattyúkat és termosztátokat is be tudsz szerezni az oldalunkon böngészve. Ebben a termékkategóriában a Stiebel Eltron cég által gyártott kézszárítókat találod, amik a nagyobb forgalmú helyekre is ideális választásnak bizonyulnak. 

Miért fontos a kézszárítók használata?

A kézszárítók gyors és hatékony megoldást jelentenek arra, hogy a kézmosást követően alaposan felitassuk a vizet a kezeinkről, hogy azok teljes egészében szárazak legyenek. Mivel automatikusan működnek, ezt a műveletet rendkívül egyszerűen és kényelmesen valósíthatjuk meg úgy, hogy még csak hozzá sem kell érnünk a készülékhez.

A használathoz ugyanis nincs szükség arra, hogy bármilyen gombot megnyomjunk, elég, ha csak elkezdjük közelíteni a kezünket a kézszárító alsó részéhez, ami a mozgást érzékelve azonnal bekapcsol, és működni kezd.

Ez a fajta érintkezésmentes megoldás rendkívül fontos a nagy forgalmú helyek mosdójában, ahol nagyon könnyen terjednek a baktériumok, illetve a különböző betegségek. 

Milyen kézszárítók megvásárlására van nálunk lehetőséged?

Mi a Stiebel Eltron cég által gyártott készülékeket forgalmazzuk, amik minden tekintetben ki tudják elégíteni a felhasználói igényeket.

Alapvetően kétféle típusú kézszárítót tudsz beszerezni a webáruházunkban: az alacsonyabb árfekvésű, műanyag borítással rendelkező modellt, vagy pedig a magasabb árfekvésű, fém borítással felszerelt változatot.

Stiebel Eltron HTE 4 és HTE 5 kézszárító

Ezek a készülékek ékes bizonyítékai annak, hogy a Stiebel Eltron cég mindig arra törekszik, hogy maximálisan kiszolgálja a felhasználók igényeit, s azokat szem előtt tartva, időtálló és hosszú távon is megbízható, illetve hatékony működésű készülékeket gyártson. 

Mind a kettő kézszárító remek megoldást nyújt a közösségi mosdókban, amik nagy forgalommal rendelkeznek. A gazdaságos működésüknek köszönhetően nemcsak a költségeket, hanem a környezetvédelmet tekintve is tökéletes alternatívát jelentenek a papírtörlők helyettesítésére. 

Intenzív, mégis halk légáramot biztosítanak, és egy infravörös közelítésérzékelővel is fel vannak szerelve annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban működésbe lépjenek, amikor valaki meg szeretné szárítani a kezét. Az egyszerű, letisztult szín- és formaviláguknak köszönhetően pedig tulajdonképpen bármilyen környezetbe beleillenek.

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
58400 Ft 200072 Ft
Teljesítmény
1 kW 720 kW
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...