Barion Pixel

Tartozékok


Tartozékok

Ebben a termékkategóriában hőszivattyúhoz való tartozékokat találhatsz. Az ilyen készülékek számos komponensből tevődnek össze, ezek közül rengeteg cserélhető. Ha meghibásodik valamelyik, akkor nem kell rögtön új berendezést vásárolni drága pénzért, hisz könnyen lehet, hogy egy alkatrész kicserélésével orvosolható a hiba.

Ezenfelül különféle kiegészítőket is rendelhetsz tőlünk. Kínálunk Wi-fi modemet, USB-s Wi-fi hosszabbítókábelt, cseppvíztálcát, sőt még egyfázisú kiegészítőfűtést is. Utóbbiból több különböző teljesítményű készüléket rendelhetsz, válaszd azt, amelyik az igényeidnek megfelelő! Vásárolj akár most azonnal, és néhány napon belül át is veheted a csomagodat!


Cégünk termékpalettája lefedi az épületgépészeti készülékek teljes repertoárját. A webshopban minden megtalálható, amire szükség lehet egy épület fűtéséhez, hűtéséhez vagy szellőzéstechnikai kivitelezéséhez. Legyen szó akár egy komplett berendezésről, akár valamilyen minőségi tartozékról, érdemes szétnézni nálunk.

Többféle kazánt is kínálunk: kéményes, kondenzációs és elektromos kivitelt is választhatsz. Ha bojlerre, elektromos fűtőeszközre, melegvíztárolóra, gázkonvektorra, klímára, minőségi hőszivattyúra vagy hővisszanyerős szellőztetőgépre volna szükséged, a lehető legjobb helyen jársz. Munkatársaink szívesen segítenek kiválasztani a többféle modell közül a megfelelőt.

Milyen tartozékokat vásárolhatsz tőlünk?

Az egyszerűbb kábelektől a bonyolultabb modulokig számos különböző tartozékot kínálunk megvásárlásra. Rendelhetsz hőmérséklet-érzékelő szenzort tartályhoz, de ha napkollektoros HMV vezérlőkészletre van szükséged, azt is megtalálod nálunk. HMV tárolóhoz fűtőbetét vezérlőkészletet is találsz virtuális polcainkon.

Mindezeken felül fogyasztásmérő kártyát, Modbus RTU gateway illesztőt és integrált tartályos kommunikációs modult is beszerezhetsz tőlünk. Minden esetben azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt tanulmányozd át a termék leírását, így meggyőződhetsz a paramétereiről, és arról, hogy valóban megfelel-e az igényeidnek!

Ne ess pánikba, ha elromlik a hőszivattyú valamelyik alkatrésze! 

Bár senki sem örül annak, ha egy olyan drága berendezés, mint egy hőszivattyú meghibásodik, de ez nem jár feltétlenül horrorisztikus kiadással. Nem minden esetben kell arra gondolni, hogy az egész berendezést ki kell cserélni.

Sokszor csak egy néhány tízezer forintos alkatrészre van szükség ahhoz, hogy a készülék újból úgy működjön, mint korábban. Ha sikerült diagnosztizálni a hiba forrását, akkor a legtöbb esetben egy komponens cseréjével orvosolni lehet a problémát.

Hogyan vásárolj hőszivattyú tartozékokat nálunk?

Ha rendelkezel már hőszivattyúval, és valamilyen alkatrészt szeretnél cserélni, akkor egyeztess egy szakemberrel, hogy biztosan a megfelelőt vásárold meg! A termékek adatlapján részletesen fel vannak tüntetve a főbb tulajdonságai. Annak érdekében, hogy könnyebben megtaláld a szükséges tartozékot, rendezheted az árucikkeket:

  • ár,

  • név,

  • relevancia,

  • gyártási idő szerint.

Amennyiben több ugyanolyan típusú termék is elérhető, például elektromos kiegészítőfűtés, akkor azokat egyszerűen össze is tudod hasonlítani egymással. Ehhez a termék adatlapján a “Hasonlítsa össze” gombra kell klikkelni. Ezt legalább két termék esetén végre kell hajtani, majd a weboldalunk jobb felső sarkában található “Összehasonlítás” gombra klikkelve egy oldalon áttekinthetőek a kiválasztott tartozékok főbb tulajdonságai.

Amennyiben nem találsz valamit, vagy bármilyen kérdésed volna, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Szűrés alap

Ár
10550 Ft 410210 Ft
Gyártó
Több.. Kevesebb
Teljesítmény
3 kW 6 kW
Fázis
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.