Barion Pixel

Nem programozható termosztát

Vaillant sensoROOM pure...
2-3 munkanap
Nem programozható termosztát

Vaillant sensoROOM pure (VRT 50/2) digitális szobatermosztát

Vaillant
0010041871
2-3 munkanap
20 419 Ft
Helyiséghőmérséklet szabályozó eBUS készülékekhez Bármelyik, eBUS kommunikációra képes Vaillant fali gázkészülék esetén használható Programóra nélküli helyiséghőmérséklet szabályozó Az aktuális helyiséghőmérséklet kijelzése Modulációs szabályozás a helyiség hőmérsékletének változása alapján
Saunier Duval ExaControl...
Raktáron
Nem programozható termosztát

Saunier Duval ExaControl Select (SRT 50/2)

Saunier Duval
0010041872
Raktáron
21 392 Ft
Helyiséghőmérséklet szabályozó eBUS készülékekhez Bármelyik, eBUS kommunikációra képes Vaillant fali gázkészülék esetén használható Programóra nélküli helyiséghőmérséklet szabályozó Az aktuális helyiséghőmérséklet kijelzése Modulációs szabályozás a helyiség hőmérsékletének változása alapján

Nem programozható termosztát

Ebben a termékkategóriában nem programozható termosztátokat találsz. Az ilyen eszközök segítségével szabályozni lehet a helyiségek hőmérsékletét. A modern szabályozó ezenfelül képesek kijelezni a tüzelőberendezés működését, továbbá az esetlegesen fellépő üzemzavart és a karbantartási igényjelzést is mutatják.

Egy modern lakás vagy családi ház kazánjának vezérlését meg lehet oldani egy nem programozható termosztát segítségével. A működési elv lényege a mért és beállított hőmérsékletek állandó egyeztetése. Ezek a termosztátok könnyen kezelhetők, az LCD kijelzőn lévő adatok egyértelműek.


A Webkazán online áruházában megtalálható minden olyan gépészeti berendezés, ami egy otthon vagy iroda komfortos kialakításához szükséges lehet. Legyen szó akár a fűtésről, hűtésről vagy szellőzéstechnikai megoldásokról, webáruházunk mindegyikre kínál optimális és megfizethető megoldást.

Rendelhetsz tőlünk kéményes, kondenzációs vagy elektromos kazánt éppúgy, mint bojlert, elektromos fűtőeszközt, gázkonvektort, klímát, hőszivattyút vagy éppen hővisszanyerős szellőztetőgépet. Munkatársaink szívesen segítenek megtalálni az igényeidnek megfelelő berendezést, egy minőségi termosztátot.

Miért érdemes nem programozható termosztátot vásárolni?

Körbevesznek bennünket a hipermodern eszközök, amelyek sok esetben már-már zavarbaejtően sok beállítási lehetőséggel rendelkeznek. Azoknak érdemes nem programozható termosztátot vásárolnia, akik egy egyszerűen működő, mégis a kor igényeit kielégítő szabályzót szeretnének.

Aki többnyire home office-ból dolgozik, esetleg nyugdíjas, és általában véve sokat tartózkodik otthon, annak nem feltétlenül van igénye arra, hogy programozható legyen a termosztátja. Érdemes megjegyezni, hogy a nem programozható termosztátok átlagára jóval kedvezőbb, mint a programozhatóké. Ez egyáltalán nem elhanyagolható szempont.

Felesleges mindent túlbonyolítani!

Egy idős ember számára, aki nincs hozzászokva a legmodernebb technológiai vívmányokhoz, bonyodalmat jelenthet egy túlságosan komplex készülék használata. Egy nem programozható termosztátnak egészen biztos, hogy nincsenek olyan funkciói, amelyeknek ne venné hasznát az ember.

Egyre többen vallják a fiatalabb generáció tagjai közül is, hogy nem feltétlenül ésszerű mindenből a drágábbat választani, ha valójában nincs is szükség az extra funkciókra. Érdemes ezt mérlegelve dönteni a szabályzó kiválasztásakor.

Hogyan vásárolj nem programozható termosztátot nálunk?

Amennnyiben éppen termosztátot keresel, akkor nyilvánvalóan az egyik legfontosabb szempont az, hogy milyen tartományon belül lehet beállítani az eszköz segítségével a fűtési hőmérséklettartományt. Ezt, és minden más lényeges paramétert az egyes szabályzók adatlapján tudod megtekinteni.

Ha webáruházunkból rendelsz, akkor nem kell zsákbamacskát vásárolnod. Egyértelműen megtudhatod, hogy az adott termosztát esetén:

  • mi a szabályozás pontossága

  • mi a fűtési hőmérséklet beállítási tartománya

  • mi a maximálisan megengedett környezeti hőmérséklet

  • milyen egyéb funkciókkal rendelkezik a szabályzó (pl. üzemzavarjelző).

Ha alaposan áttanulmányozod a kiszemelt termosztát adatlapját, akkor könnyedén kiválaszthatod azt, amelyik a te igényeidnek és lehetőségeidnek leginkább megfelel. Amennyiben segítségre volna szükséged, bátran keresd fel ügyfélszolgálatunkat!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
8645 Ft 89000 Ft
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.