Barion Pixel

ELEKTRA WOODTEC WT 03 elektromos fűtőszőnyeg

ELEKTRA WT 03
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

60 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 210 W
Garancia 240 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Az ELEKTRA WOODTEC WT 03 elektromos fűtőszőnyeg meleg-burkolatok alatt alkalmazható, mint például laminált padló, fapadló, faparketta vagy parafaparketta. Önálló és kiegészítő fűtésnek is megfelelő.

A fűtőkábel egy alumínium kasírozott hőszigetelő rétegre van szerelve, ami megakadályozza, hogy a padló túlmelegedjen. 

Használatához termosztát és padlóhőfok érzékelő szükséges, melyeknek helyét a falon és padlón kell kialakítani.

  • ELEKTRA WOODTEC WT 03 elektromos fűtőszőnyeg
  • Maximális teljesítmény:
    210 W
  • Szükséges betáp (W/V = A):
    0,91 A
  • Fűtőszőnyeg mérete:
    3,0 m²
  • Méretek (Hosszúság x szélesség x vastagság):
    0,5x6,0 m
Teljesítmény
210 W
Méret (m2)
3 m2
Garancia
240 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
6000x500x0 mm

Az Elektra az elektromos fűtés terén megbízható és innovatív megoldásokat kínál. Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és termosztátok magas minőségűek és számos előnnyel rendelkeznek.

Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek a padlófűtés egyik legkényelmesebb és energiatakarékosabb formája. Rugalmas és vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők a padlóra, és egyenletes hőeloszlást biztosítanak a helyiségben. Emellett a fűtőszőnyegek hatékonyan melegítik fel a padlót, és a hő a helyiség felső része felé áramlik, így kellemes és meleg környezetet teremtve.

Az Elektra fűtőkábelek hasonlóan hatékonyak és kényelmesek. Különböző méretekben és teljesítményekben elérhetők, így minden helyiséghez megtalálható a megfelelő kábel. A fűtőkábelek egyszerűen telepíthetők a padlóba vagy falba, és megbízhatóan és hatékonyan melegítik fel a helyiséget, vagy akár a kerticsapot - fagymentesítés céljából. Emellett az Elektra fűtőkábelek hosszú élettartamúak és strapabíróak, így hosszú távon is megbízható fűtést biztosítanak.

A termosztátok a fűtés szabályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet. Az Elektra termosztátok modern és intuitív vezérlőfelülettel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerűen és pontosan beállítsuk a kívánt hőmérsékletet és időzítést. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a fűtést és energiahatékony módon működjön. Emellett az Elektra termosztátok távolról is vezérelhetők, így akár az otthonunk távollétében is beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet.

Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és termosztátok tökéletes választást jelentenek, ha hatékony és kényelmes fűtést szeretnénk otthonunkban. A megbízható minőség és a modern technológia kombinációja biztosítja a kellemes és energiahatékony fűtést. Válassza az Elektra márkát, és élvezze a komfortot és a meleget, amelyet ezek a termékek nyújtanak!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.