Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Glamox

Glamox

Amikor kiválasztásra kerülnek az általunk használt fűtőtestek, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk. A Glamox fűtőpanelek olyan innovatív készülékek, amik széles körben meg tudnak felelni az igényeknek, még akkor is, ha valaki magasra teszi azt a bizonyos láthatatlan mércét. 

Elektromos működésű fűtőtestek lévén a tiszta, égéstermék nélküli üzemeltethetőség már önmagában is előny. Az már csak egyfajta ráadás, hogy a konvekciós áramláson alapszik a működésük, aminek köszönhetően nagyon gyorsan, hatékonyan tudják felfűteni a környezetüket.


A webshopunkban a lehető legjobb helyen jársz, ha olyan fűtőberendezéseket keresel, amik gyors, kényelmes, és nem utolsó sorban innovatív megoldást kínálnak a házak, lakások fűtésére. Ugyanakkor nem csupán fűtőpaneleket találsz nálunk, sok más márkás épületgépészeti termék is elérhető a kínálatunkban. 

Szükséged van egy hővisszanyerős szellőztetőre, füstgázelvezetőre, bojlerre, klímára, napkollekorra, termosztátra vagy más készülékre, ami a mindennapi életet egyszerűbbé, kényelmesebbé teszi? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a kínálatunkat!

Ebben a termékkategóriánkban a Glamox fűtőpaneleket találod, amiknek a jellemzését mi mással kezdhetnénk, mint a gyártó bemutatásával?

Glamox - egy cég, ami már több mint 75 éve a piacon van

Az, hogy egy cég mióta őrzi stabilan a piacon sokat elárul arról, hogy az általa gyártott termékekkel mennyire tud megfelelni a felhasználók igényeinek. E tekintetben a Glamox kimagaslóan teljesít, ugyanis az 1947-es alapítása óta már több mint 75 éve szolgálja ki a lakosságot a magas minőségű épületgépészeti rendszerekkel. Ugyanakkor az ipari és a kereskedelmi területen jelentkező igényeket is ki tudja elégíteni a termékeivel. 

Fő profilja a LED világítótestek, illetve más típusú fényforrások, világítástechnikai rendszerek készítése, de emellett a megbízható működésű fűtőpanelek gyártása is beletartozik a portfóliójába. Ezek rendszerint falra vagy mennyezetre szerelhető, elektromos működésű berendezések, amiknek több szempontból is előnyösebb a használatuk, mint a már jól megszokott, hagyományos fűtési megoldásoknak. 

A Glamox fűtőpanelek jellemzői, előnyös tulajdonságai

Az egyik legnagyobb előnyük, ami miatt sokan döntenek mellettük, az nem más, mint a hatékony működés. A konvekciós áramlásnak köszönhetően ugyanis a fűtőpanelek nagyon gyorsan felmelegítik a belső tér levegőjét.

Mivel a használatuk teljes egészében elektromos árammal történik, így a telepítéskor csak az elektromos hálózatra történő csatlakoztatást kell megoldani. Nincs szükség arra, hogy különböző engedélyeket kérjünk a hatóságoktól, mint ahogy azt más - például gázzal működő - készülék esetében kell.

Mindemellett pedig azt is meg kell említenünk, hogy a Glamox fűtőpanelek a mai kor igényeinek megfelelően különböző okosfunkciókkal is fel vannak szerelve. Ennek köszönhetően precízen be lehet állítani rajtuk a kívánt hőmérsékletet, sőt Wi-Fi kapcsolattal akár távolról is programozhatóak, szabályozhatóak. 

Az ablakérzékelőnek hála nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy az utcát fűtjük. Amikor ugyanis a panel érzékeli, hogy kinyitottuk az ablakot, akkor azonnal leállítja a fűtést. Így nem áll fenn az energiapazarlás veszélye. 

Hol tudsz bővebben informálódni a termékekről?

Ha kíváncsi vagy az egyes készülékek speciális jellemzőire, műszaki adataira, akkor a termékadatlapon tudsz informálódni. Ehhez csak kattints rá a kiválasztott termék nevére vagy fotójára, és a rendszer automatikusan az adatlapra navigál!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Alkategória
Több.. Kevesebb
Ár
50000 Ft 122000 Ft
Teljesítmény
0 W - kW 2000 W - kW
Termosztát
Több.. Kevesebb
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Kivitel
Több.. Kevesebb
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.