Barion Pixel

Okostükör

BVF ADELIG okostükör 60x60...
2-3 munkanap
Infrapanel

BVF ADELIG okostükör 60x60 cm 200W (páramentesítő)

BVF
adelig200w
2-3 munkanap
Teljesítmény 200 W
94 000 Ft
LED fürdőszobai tükör és okostükör. A BVF Adelig termékcsalád a modern fürdőszobák elengedhetetlen kelléke. Letisztult design, tökéletes torzításmentes tükör, LED világítás és fűtés egyben. Az okospanel funkciói, mint például a páratartalom, hőmérséklet, időjárás előrejelzés az Android és iOS alkalmazásban is elérhetőek. Gyors és egyszerű rögzítés minden...
BVF ADELIG okostükör 100x60...
2-3 munkanap
Infrapanel

BVF ADELIG okostükör 100x60 cm 350W (páramentesítő)

BVF
adelig350w
2-3 munkanap
Teljesítmény 350 W
107 000 Ft
LED fürdőszobai tükör és okostükör. A BVF Adelig termékcsalád a modern fürdőszobák elengedhetetlen kelléke. Letisztult design, tökéletes torzításmentes tükör, LED világítás és fűtés egyben. Az okospanel funkciói, mint például a páratartalom, hőmérséklet, időjárás előrejelzés az Android és iOS alkalmazásban is elérhetőek. Gyors és egyszerű rögzítés minden...

Okostükör

Ebben a termékkategóriában az általunk forgalmazott okostükör kínálatot találod. Ezek olyan LED technológiával működő készülékek, amelyek a modern fürdőszobák nélkülözhetetlen kellékei. Egyszerre funkcionálnak tükörként és világítóberendezésként. Okospanel funkcióiknak hála képesek kijelezni a páratartalmat, a hőmérsékletet, az android és iOS alkalmazásban pedig időjárás-előrejelzés is elérhető.

Bármilyen anyagból is készült a fürdőszobád fala, biztos lehetsz abban, hogy az okostükör falra történő rögzítése nem fog nehézségeket okozni. A termékhez jár fali rögzítőkonzol, sablon- és csavarszett is, amellyel néhány perc alatt végrehajtható ez a művelet. Tekintsd meg okostükör kínálatunkat, és válogass kedved szerint!


A Webkazán áruház létrehozásakor az a cél lebegett előttünk, hogy mindent be lehessen szerezni egy helyről, ami az épületgépészeti berendezéseket illeti. Legyen szó akár egy lakás vagy iroda szellőzéséről, fűtéséről vagy hűtéséről, a webáruházunkban kapható készülékekkel mindez költséghatékonyan megoldható.

Kínálunk kéményes, kondenzációs és elektromos kazánt éppúgy, mint elektromos fűtőeszközöket, gázkonvektorokat, klímákat, hőszivattyúkat, hővisszanyerős szellőztető gépeket, okosotthonhoz szükséges eszközöket és még sok más terméket kínál. Munkatársaink szívesen segítenek kiválasztani az igényeknek megfelelő gépeket.

Miért praktikus az okostükör?

Egy hagyományos tükör könnyen bepárásodik, de egy okostükör biztosa nem! Egy ilyen eszköz folyamatosan, zavartalanul használható páramentesen, ráadásul maga a készülék kiegészítőfűtésként is szolgálhat. Egy BVF Adelig okostükör egy páramentesítő fóliánál akár ötször nagyobb fűtési teljesítménnyel rendelkezik. Felületi hőmérséklete a 70 Celsius-fokot is elérheti, ennek eléréséhez 60 másodpercre van szükség.

Az energiatakarékos LED világítás, a különféle okosfunkciók és a fűtési funkciók szabályozhatóak egymástól függetlenül is. Mindössze egyetlen gombnyomással aktiválni lehet a szükséges funkciót.

Kiegészítők stílusos köntösben

A BVF Adelig okostükrök exkluzív megjelenéssel rendezkednek. A letisztult dizájnnak hála bármilyen kialakítású fűrdőszobában jól mutatnak, a kezelésük pedig egyáltalán nem bonyolult.

A főgomb megnyomását követően minden funkció elérhetővé válik. Az érintőgomb hosszan történő megnyomásával a világítás és a fűtési funkció is aktiválható. Dupla kattintással lehet ki- vagy bekapcsolni az okospanelt. Ez aktív marad a háttérben, az okostelefonos alkalmazásból pedig leolvasható minden adat. Az olyan kiegészítők, mint az ébresztőóra és az alvó üzemmód az Android és iOS alkalmazásban vehetők igénybe.

Hogyan vásárolj okostükröt nálunk?

Ha felújítod a lakásodat, vagy most alakítod ki a családi házad új fürdőszobáját, akkor egy minden szempontból praktikus okostükör beszerzésével megkímélheted magad a párásodás miatti bosszankodástól. A páramentesítés mellett vizsgáld meg, hogy az adott okostükör rendelkezik-e:

  • LED világítással

  • időjárás előrejelzéssel

  • egyéb funkciókkal.

A keret nélküli kialakítás a legtöbb burkolattal harmonizál. A világításnak hála e tükrök megjelenése egyszerre hasznos és egyedi. Válaszd ki azt az okostükröt, ami leginkább megfelel az igényeidnek, figyelembe véve a tükör méretét is! Ha kérdésed volna, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
94000 Ft 107000 Ft
Teljesítmény
200 kW 350 kW
Bekötés módja
Több.. Kevesebb
Rendeltetés
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.