Puffertároló

Termékek 78

A puffertároló egy nagy űrtartalommal rendelkező hőszigetelt tartály, amely bármilyen, melegvíz előállításra képes rendszerhez használható. Mind a használati, mind pedig a fűtési melegvíz köztes tárolórendszere lehet, a forró- vagy melegvizet későbbi felhasználás céljából raktározza el. Mindenképp ajánlott puffertárolót alkalmazni olyan fűtési r...

A puffertároló egy nagy űrtartalommal rendelkező hőszigetelt tartály, amely bármilyen, melegvíz előállításra képes rendszerhez használható. Mind a használati, mind pedig a fűtési melegvíz köztes tárolórendszere lehet, a forró- vagy melegvizet későbbi felhasználás céljából raktározza el. Mindenképp ajánlott puffertárolót alkalmazni olyan fűtési rendszerek mellé, ahol a hőtermelő eszköz működése nem egyenletes, például napkollektorok, fa- és vegyestestüzelésű kazánok esetén. Bekerülési költségének mértéke változó, a fűtés hatékonysága azonban jelentősen növelhető puffertároló alkalmazásával. Fokozottan célszerű odafigyelni rá, hogy a rendszernek és felhasználás céljának, igényének megfelelő űrtartalommal rendelkezzen a puffertároló, beszerelése pedig szakember munkáját igényeli.

Többféle változatot különböztetünk meg, köztük a fűtés, a használati melegvíz-előállításra alkalmas és a napkollektoros rendszerekhez alkalmazott puffertárolókat.

Kevesebb
Még több
1 - 40 a(z) 78 termékből

Szűrő

Kategória
Több.. Kevesebb
Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
98815 Ft‎ 1239288 Ft‎
Űrtartalom
200 L 5000 L

Információ

Legfrissebb cikkeink

Nézd meg blogunkat

Webkazán.hu - itt megtalálod amit keresel

Ingyenes szállítás

200 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen
házhozszállítjuk rendelésed!

Visszavásárlási garancia

14 napon belül meggondolhatod magad.

Hívj minket: +36 20/960-8840

Hétköznap 8-17 óráig szakértő kollégáink
szívesen segítenek a választásban!

Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...