Barion Pixel

Kazettás


Kazettás Fan-coil

Ebben a termékkategóriában kazettás fan-coilokat találhatsz. Egy ilyen berendezés önállóan képes megoldani egy helyiség hűtését és fűtését. Diszkréten el lehet helyezni, és akár munkahelyi, akár otthoni környezetben is megállja a helyét.

A kazettás fan-coilok infra távirányítóval működnek, de akár időzíteni is lehet őket, sőt, rendelkeznek éjszakai üzemmóddal is. Ha áramszünet lépne fel, egy ilyen berendezés automatikusan újraindul. A modern készülékek esetében elérhető a friss levegő bekötési lehetőség is, és hőmérséklet-érzékelővel is rendelkeznek. Egyes modellek esetében hőmérséklet-korlátozásra is van mód. Tekintsd meg kazettás fan-coil kínálatunkat!


A Webkazán online áruházban megtalálható minden, ami az épületgépészeti készülékek témakörébe beletartozik. Legyen szó akár egy épület hűtéséről, akár fűtéséről, nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. Fali gázkazánt, elektromos kazánt, bojlert, hőszivattyút, hőszivattyús szellőztetőt, klímát, több típusú fan-coilt, termosztátot, szabályzót egyaránt vásárolhat tőlünk. Kizárólag olyan készülékeket forgalmazunk, amelyek kifogástalan minőségűek.

A kényelmes online vásárlás mellett akár telefonon is rendelhet tőlünk. Szakértő munkatársaink szívesen segítenek, ha elakadnál vagy kérdésed volna. A kiszállítás rendkívül gyors, ha pedig nem vagy elégedett a termékkel, 14 napon belül visszavásároljuk tőled.

Miért lehet jó választás egy kazettás fan-coil?

Most, hogy nagy a bizonytalanság az energiaárak kapcsán, sokan keresnek olyan eszközt, amivel takarékos módon lehet megoldani egy épület hűtését vagy fűtését az aktuális évszaknak, időjárásnak megfelelően. Egy kazettás fan-coil képes betölteni mindkét funkciót, méghozzá igen hatékonyan: nagyon gyorsan fel tudja melegíteni az adott helyiség levegőjének hőmérsékletét, vagy éppen nagymértékben le tudja csökkenteni.

A fan-coil ugyanúgy vizet áramoltat, mint egy radiátor, ám nemcsak meleg, hanem hideg víz is keresztül tud rajta folyni. Ez a ventilátoros levegőkeringetésnek köszönhető, ilyenkor a berendezés éppen azt a szerepet tudja betölteni, amit egy klíma. Aki beruház egy fan-coilra, annak nem kell külön radiátort és klímát vásárolnia.

Üss több legyet egy csapásra!

A fan-coil vásárlása megfontolandó mindenki számára, aki szeretne helyet spórolni, és egy univerzális eszközzel oldaná meg a hűtést, fűtést. A különféle kivitelű fan-coilok közül a kazettás az egyik legpraktikusabb.

További jó hír, hogy a kazettás fan-coilok porszűrésre is alkalmasak. Meg tudják tisztítani az adott helyiség levegőjét a por mellett az állati szőröktől is.

Hogyan vásárolj kazettás fan-coilt webáruházunkból?

Ha eldöntötted, hogy kazettás fan-coillal fogod megoldani a hűtést és a fűtést, akkor érdemes egyeztetned egy szakemberrel, hogy milyen teljesítményű készülékre volna szükséged. Érdemes mérlegelned azt, hogy kétcsöves vagy négycsöves változatot szeretnél. Ezenfelül nézd meg a berendezés adatlapján, hogy mekkora:

  • a névleges hűtőteljesítménye

  • a fűtőteljesítménye

  • a hangteljesítményszintje

  • a készülék mérete

Ezen paraméterek áttanulmányozása mellett érdemes megvizsgálni, hogy a kiszemelt készülék milyen extrákkal van felvértezve, képes-e öndiagnosztikára. Ha segítségre lenne szükséged a megfelelő kazettás fan-coil kiválasztása kapcsán, keresd fel ügyfélszolgálatunkat!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
167640 Ft 395900 Ft
Teljesítmény
2 kW 12 kW
Fűtőteljesítmény
2 kW 16 kW
Hűtőteljesítmény
2 kW 12 kW
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.