Vízszűrő, vízlágyító

Termékek 7

A kemény víz országosan rengeteg helyen jelent problémát. Az ebből fakadó vízkövesedés, a lerakódó vízkő szinte minden fűtési-hűtési rendszernél és készüléknél komoly meghibásodásokat okozhat, amelyek súlyos kiadásokkal járhatnak. Vízlágyító rendszeres használatával mindezt elkerülheti, és további pozitív hozadékként a vízlágyítással, vízkőtlení...

A kemény víz országosan rengeteg helyen jelent problémát. Az ebből fakadó vízkövesedés, a lerakódó vízkő szinte minden fűtési-hűtési rendszernél és készüléknél komoly meghibásodásokat okozhat, amelyek súlyos kiadásokkal járhatnak. Vízlágyító rendszeres használatával mindezt elkerülheti, és további pozitív hozadékként a vízlágyítással, vízkőtlenítéssel csökkenthető az energiafogyasztás, ezzel a számlák mértéke is, és jelentősen megnő a megvásárolt készülékek és rendszerek élettartama.

Az egészségtudatos életmód elterjedésével egyre többen figyelnek oda a szükséges napi folyadékbevitelre, így az otthonukban, munkahelyükön rendelkezésre álló ivóvíz minősége már egyre kevésbé elhanyagolható. Vízszűrő berendezéssel szinte bárhol lehetséges a lehető legmagasabb minőségű, tiszta ivóvíz elérése, és egyre többen is választják akár otthonra, akár cégek esetén az irodaépületbe.

Kevesebb
Még több
1 - 7 a(z) 7 termékből

Szűrő

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
15801 Ft‎ 230831 Ft‎

Információ

  Legfrissebb cikkeink

  Nézd meg blogunkat

  Webkazán.hu - itt megtalálod amit keresel

  Ingyenes szállítás

  200 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen
  házhozszállítjuk rendelésed!

  Visszavásárlási garancia

  14 napon belül meggondolhatod magad.

  Hívj minket: +36 20/960-8840

  Hétköznap 8-17 óráig szakértő kollégáink
  szívesen segítenek a választásban!

  Elfogadom

  Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...