Barion Pixel

Szivattyú

DAB JET 102 M önfelszívó...
2-3 munkanap
Szivattyú

DAB JET 102 M önfelszívó szivattyú 230V

DAB
DAB_102660040
2-3 munkanap
85 199 Ft
DAB JET 102 M önfelszívó szivattyú, H=53.8m, Q=60l/perc, 230V • Öntöttvas motortartó szerkezet• Tehnopolymer járókerék• Külső szellőztetéssel hűtött aszinkronmotor
DAB JET 132 M önfelszívó...
2-3 munkanap
Szivattyú

DAB JET 132 M önfelszívó szivattyú 230V

DAB
DAB_102660100
2-3 munkanap
92 941 Ft
DAB JET 132 M önfelszívó szivattyú, H=48.3m, Q=80l/perc, 230V • Öntöttvas motortartó szerkezet• Tehnopolymer járókerék• Külső szellőztetéssel hűtött aszinkronmotor
DAB AQUAJET 102 M-G házi...
2-3 munkanap
Szivattyú

DAB AQUAJET 102 M-G házi vízellátó szivattyú 750W,230V(60174299H)

DAB
DAB_60121344
2-3 munkanap
 Ingyenes szállítás!
201 610 Ft
DAB AQUAJET 102 M-G házi vízellátó szivattyú, H=53.8m, Q=60l, 230 V, elektromos kábellel, dugóval • Szabadalmaztatott rozsdamentes acél csatlakozó• Polipropilén bélés• Epoxi alapú fényezés

Szivattyú

Számos olyan épületgépészeti berendezés van, ami kulcsfontosságú feladatokat lát el, ebből kifolyólag pedig nagyon sok helyen jelen van. Közéjük tartozik többek között a szivattyú is, ami tulajdonképpen egy olyan készülék, ami hatékonyan képes folyadékot vagy gázt mozgatni egyik helyről a másikra.

A szivattyúk számos különböző kivitelben készülnek attól függően, hogy pontosan milyen anyagokat lehet szállítani velük, illetve hogy hol, milyen célra lehet használni őket. A lényeg, hogy mindig olyan kínálatból válassz, ahol széles körben is ismert és elismert cégek által gyártott változatokat találsz!


A webáruházunkban kimagasló minőségű és hosszú élettartamú, márkás épületgépészeti termékeket tudsz megvásárolni, amik nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a mindennapi életviteled olyan legyen, mint amilyennek elképzeled.

Csak, hogy néhányat említsünk, a kínálatunkban az elektromos fűtőtesteket, a füstgázelvezetőket, a víztárolókat, a hőszivattyús rendszereket és a légkezelő berendezéseket is megtalálod. 

Ebben a termékkategóriában az általunk forgalmazott szivattyúkat láthatod, amiket most egy kicsit közelebbről is megismerhetsz. 

Cirkulációs és keringető szivattyú

A kínálatunkban megtalálod a cirkulációs szivattyúkat, melyek fűtési és hűtési rendszerekben is kiválóan alkalmazhatóak annak érdekében, hogy elősegítsük a folyékony anyagok áramlását, illetve a hőenergia hatékony átvitelét.

Például egy háztartásban az ilyen típusú szivattyú segítségével a meleg víz gyorsabban eljut a csapokhoz, amivel így csökkenthető az az idő, amit kézmosás, zuhanyozás vagy fürdés előtt azzal töltünk, hogy várjuk a meleg vizet. 

Nálunk akkor is jó helyen jársz, ha a folyadék, a gáz vagy más anyag folyamatos áramlását egy megbízhatóan működő keringető szivattyúval szeretnéd megvalósítani. 

Önfelszívó szivattyú

Mint ahogy láthatod, önfelszívó szivattyú forgalmazásával is foglalkozunk. Ez egy olyan típusú berendezés, ami képes arra, hogy egy bizonyos távolságból folyadékot szívjon fel - innen ered maga az elnevezés is. 

Erre általában akkor van szükség, ha a használni kívánt folyadék alacsonyan van - például egy tartályban vagy a föld alatt - vagy valamilyen más okból kifolyólag ütközik nehézségekbe a szivattyúzás, és más módon nem valósítható meg.

Házi vízellátó szivattyú

Ha házi vízellátó szivattyút keresel, nálunk akkor is megtalálod a számításodat, ugyanis ez is megtalálható a webáruházunkban. 

Ezeket a típusú berendezéseket általában otthoni vízellátási rendszerekben alkalmazzák annak érdekében, hogy hatékonyan tudják fokozni a víznyomást. Az ugyanis sok esetben elengedhetetlen ahhoz, hogy a víz felhasználásra kerüljön. Remek megoldást jelentenek például a ház melletti területen lévő növények öntözéséhez. 

Szennyvízátemelő

Végül, de nem utolsó sorban pedig a szennyvízátemelőről is beszélünk, hiszen ezzel is találkozhatsz a kínálatunk böngészése közben. 

A használata nélkülözhetetlen minden olyan helyen, ahol a WC, a zuhanyzó, a kád vagy a mosdókagyló kifolyó vize nem tud megfelelő módon távozni pusztán a gravitáció hatására. Egy ilyen vízátemelő rendszer - mint ahogy a nevében is benne van - hatékonyan és megbízhatóan képes átemelni, azaz a megfelelő helyre juttatni a szennyvizet. 

Ha bármilyen kérdésed van az általunk kínált szivattyúkkal kapcsolatban, vagy segítségre van szükséged ahhoz, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb változatot, akkor bátran keress minket a megadott elérhetőségeken!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
51283 Ft 190462 Ft
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.