Barion Pixel

Közvetítő közegek


A tisztító közegek a közvetítőközeges rendszerek tisztítására szolgálnak az új közvetítő közeg betöltése előtt. Attól függően, milyen rendszerhez használandó, többféle típusát különböztetjük meg. A szennyeződések, hatásfokot csökkentő elemek eltávolítása mindegyik esetében közös vonást jelent.

  • Klíma- és hűtőberendezések esetén rendszeres tisztításra, fertőtlenítésre, szagtalanításra szolgál, illetve megakadályozza a gombák és baktériumok megtelepedését a közvetítő közeget keringtető csövekben, hőcserélőkben.
  • A vizes rendszerekhez gyártott tisztító közegek a vízkő és az oxidáció eltávolítását szolgálják. A megfelelő működés megőrzése és meghibásodások elkerülése érdekében a tisztítás rendszeres és nélkülözhetetlen lépés. Iszaptalanító tisztító közeggel javítható, visszaállítható a berendezés megfelelő hatásfoka.
  • Napenergiás rendszerek esetén a tisztító közegek feladata a kátránymentesítés. A közvetítő közeg lebomlásából következő lerakódásokat és dugulásokat feloldja, segít helyreállítani a keringést.

Speciálisan növényi alapú anyagokból készült termékek is kaphatók, amelyek a légköri és talajszennyezés veszélyét jelentősen lecsökkentik.

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
44323 Ft 44501 Ft
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.