Barion Pixel

ELEKTRA OWD5 Wifi beltéri programozható termosztát

ELEKTRA OWD5
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

56 000 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Az Elektra legújabb, OWD5 jelzésű termosztátja a korábbi OCD5 típus továbbfejlesztett verziója. Az egyre növekvő felhasználói igényeknek engedve az OWD5 már beépített WIFI vevővel van ellátva, így egy telefonos applikácó segítségével bárhonnan vezérelhetjük a padlófűtés működését, valamint a korábbiaknál is részletesebb programozást állíthatunk be.

 
Főbb jellemzők:
 
– Wifis távirányítás telefonos applikáción keresztül
– AZ OCD5 típus minden előnye és tulajdonsága megmaradt
– Érintőképernyő
– Egyszerű beüzemelés és párosítás
– Részletes, zónánkénti vezérlés
Műszaki adatok:
Tápellátás: 100-240VAC
Max. terhelés: 16A
Beépített kapcsoló: 2 pólusú, 16A
Komfort hőmérsékleti tartomány: + 5 ° C; + 40 ° C minden esemény esetén
Gazdaságos hőmérséklet-tartomány: + 5 ° C; + 40 ° C minden esemény esetén
Védelem: IP 21
Méretek (H x Sz x M): 82 x 82 x 40 mm
Kijelző: 176 x 220 képpont, TFT
Vezeték nélküli szabályozás: WiFi (felhő)
Tanúsítványok: VDE, BEAB
Termékjelölés: CE
Garancia
12 hónap

Az Elektra az elektromos fűtés terén megbízható és innovatív megoldásokat kínál. Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és termosztátok magas minőségűek és számos előnnyel rendelkeznek.

Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek a padlófűtés egyik legkényelmesebb és energiatakarékosabb formája. Rugalmas és vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők a padlóra, és egyenletes hőeloszlást biztosítanak a helyiségben. Emellett a fűtőszőnyegek hatékonyan melegítik fel a padlót, és a hő a helyiség felső része felé áramlik, így kellemes és meleg környezetet teremtve.

Az Elektra fűtőkábelek hasonlóan hatékonyak és kényelmesek. Különböző méretekben és teljesítményekben elérhetők, így minden helyiséghez megtalálható a megfelelő kábel. A fűtőkábelek egyszerűen telepíthetők a padlóba vagy falba, és megbízhatóan és hatékonyan melegítik fel a helyiséget, vagy akár a kerticsapot - fagymentesítés céljából. Emellett az Elektra fűtőkábelek hosszú élettartamúak és strapabíróak, így hosszú távon is megbízható fűtést biztosítanak.

A termosztátok a fűtés szabályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet. Az Elektra termosztátok modern és intuitív vezérlőfelülettel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerűen és pontosan beállítsuk a kívánt hőmérsékletet és időzítést. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a fűtést és energiahatékony módon működjön. Emellett az Elektra termosztátok távolról is vezérelhetők, így akár az otthonunk távollétében is beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet.

Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és termosztátok tökéletes választást jelentenek, ha hatékony és kényelmes fűtést szeretnénk otthonunkban. A megbízható minőség és a modern technológia kombinációja biztosítja a kellemes és energiahatékony fűtést. Válassza az Elektra márkát, és élvezze a komfortot és a meleget, amelyet ezek a termékek nyújtanak!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.