Barion Pixel

Rönk és bálaégető kazán


Rönk- és bálaégető kazán

Ami a különböző fűtési technológiákat, megoldásokat illeti, ma már speciális területekre is találhatunk olyan fűtőberendezéseket, amik minden igényt kielégítően működnek. Közéjük tartoznak többek között a rönk- és bálaégető kazánok is, amiknek a használata számos pozitívummal jár.

Tulajdonképpen olyan fűtőkészülékekről van szó, melyek lehetővé teszik a természetből származó anyagok - például fahasábok, rönkök, szalmabálák - hatékony és biztonságos felhasználását annak érdekében, hogy hőt termeljünk az elégetésükből. A használatukkal tehát csökkenthető a fosszilis tüzelőanyagok, köztük a kőolaj és a földgáz felhasználása.


Amennyiben nézelődtél már a webáruházunkban, akkor láthattad, hogy márkás épületgépészeti berendezések forgalmazásával foglalkozunk. A termékpalettánkon sok más készülék mellett a minőségi gázkazánok, a füstelvezetők, a napkollektorok, a hővisszanyerős szellőztetők, a szivattyúk, a termosztátok és a bojleker is szerepelnek. 

Ebben a termékkategóriában a Calor cég által gyártott rönk- és bálaégető kazánokat gyűjtöttük össze, amiket most közelebbről is megismerhetsz. Mielőtt bemutatjuk a kínálatunkat, nézzük, hogy mit is érdemes tudni magáról a gyártóról!

Mit érdemes tudni a Calor cégről?

A Calor cég egy széles körben ismert vállalat, ami élen jár az innovatív és környezetbarát technológiák, rendszerek, berendezések tervezésében, kivitelezésében. A cég rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan nyomon kövesse a felhasználói igények változását, s azok figyelembevételével hajtsa végre a fejlesztéseket.

Nincs ez másképp a rönk- és bálaégető kazánok esetében sem, amik a más típusú fűtőberendezések, gázkészülékek és egyéb termékek mellett gazdagítják a vállalat termékpalettáját.

Milyen rönk- és bálaégető kazánokat találsz nálunk?

Az általunk kínált Calor márkájú készülékek teljesítménye 30 és 70 W között mozog, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmasak családi házak vagy fóliasátrak fűtésére, de csarnokokban, ipari és mezőgazdasági épületekben is remek szolgálatot tesznek. Amennyiben puffertartállyal is kiegészülnek, nemcsak fűtésre, hanem akár melegvíz-ellátásra is alkalmazhatóak.

Nagyon sokféle fa alapanyagú tüzelő befogadására alkalmasak, többek között például rönkfa, ölfa, tuskó, faforgács, venyige, kukoricaszár vagy szalmabála is jó hatásfokon ég el bennük. Nagy tűztérrel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a nagyobb méretű tüzelőanyagok használatát is. A kínálatunkban az SZB30, az SZB40, az SZB50, az SZB55 és az SZB70 modellt is megtalálod.

Válaszd ki a megfelelő készüléket, és add le a rendelésedet!

Ha megvan, hogy melyek rönk- és bálaégető kazánt szeretnéd megvásárolni, akkor először is helyezd bele a virtuális kosaradba! Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz a “Kosárba” gombra. Ezt követően a jobb felső sarokban, a bevásárlókosár ikonra kattintva tudod ellenőrizni, hogy melyik termékeket választottad ki. 

Válaszd a “Fizetés” opciót, majd add meg a rendeléshez szükséges adataidat: a nevedet, a címedet, a telefonszámodat! Ezt követően már csak a szállítási és a fizetési mód kiválasztása van hátra. Amennyiben végigvitted a folyamatot, és a végén visszaigazoltad a vásárlást, akkor pár napon belül számíthatsz a csomag érkezésére.

Ha kérdésed merül fel, vagy segítségre van szükséged, akkor az oldalunk tetején található telefonszámokon elérsz minket. Bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, készségesen segítünk neked!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
723000 Ft 1193665 Ft
Teljesítmény
30 kW 70 kW
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.