Barion Pixel

Termékek listája márka szerint AIRBI

Airbi

Ebben a termékkategóriában Airbi eszközöket találhatsz. Ez a gyártó előállít légtisztítót, légmosót, különféle párásítókat és légtérillatosítókat is. Ha toronyventilátorra vagy digitális páratartalommérőre van szükséged, akkor is jó helyen jársz. Mindezeken felül szűrőket, előszűrőket éppúgy találsz virtuális polcainkon, mint antibakteriális vízlágyítópatront.

Ha szeretnéd megőrizni az egészséged, akkor semmiképp se azon spórolj, hogy mindig friss levegőhöz juthasson a szervezeted! A légtisztító és légtisztító-párásító berendezések éppen erről gondoskodnak. Ne feledkezz meg a szűrők rendszeres cseréjéről sem! Tekintsd meg termékpalettánkat, és rendeld meg akár most azonnal, amire szükséged van!


Cégünk azzal a céllal hozta létre a Webkazán online áruházat, hogy az ország bármely pontjáról kényelmesen hozzá lehessen jutni minden épületgépészeti termékhez és kiegészítőhöz. Legyen szó egy ingatlan fűtéséről, hűtéséről vagy szellőzéstechnikájáról, nálunk kivétel nélkül minden beszerezhető e témakörökben. 

Kondenzációs és elektromos kazánok mellett bojlereket, elektromos fűtőeszközöket, melegvíztározókat és gázkonvektorokat is kínálunk megvásárlásra. Rendelhetsz tőlünk továbbá klímákat, hőszivattyúkat, hővisszanyerős szellőztetőgépeket is.

Munkatársaink örömmel segítenek kiválasztani azt a terméket, amire szükséged lehet. Olyan jó hírnévnek örvendő gyártók termékeivel találkozhatsz nálunk, mint amilyen a Stadler Form, az Airbi, a Bosh, a Fisher, az iRobot, az LG vagy a Samsung. Nézz körül webáruházunkban!

Mit kell tudni az Airbi termékekről?

Az Airbi termékei megoldást kínálnak arra, hogy minden percben egészséges levegővel vedd magad körül. Miközben magas minőséget képviselnek, mégis megfizethetőek. Akár a háztartásban, akár egy irodaépületben is jó szolgálatot tesznek a cég berendezései.

Az Airbi már évek óta jelen van a piacon. Tapasztalatuk garanciát jelent a megbízhatóságra. Tudják, miként kell megtervezni a légtechnikai eszközöket, és tisztában vannak azzal is, hogy milyen buktatókkal kell szembenézniük. Saját készülékeiket folyamatosan fejlesztik.

Bár az Airbi készülékei sem működnek örökké meghibásodás nélkül, rendkívül hosszú az élettartamuk. Saját szervizközponttal rendelkeznek, ahol mindent megtesznek, hogy a meghibásodott készülékek újból úgy tegyék a dolgukat, mint korábban.

Ezért nem elhanyagolható a szűrők cseréje

A katalitikus szűrők gondoskodnak arról, hogy lebontsák az ammóniát, a benzolt és más, a levegőben megtalálható veszélyes anyagokat. Ezek akár új szőnyegekről vagy új bútorokról is a levegőbe kerülhetnek. A szénszűrők a katalitikus szűrőkkel együtt más mérgező anyagokat is képesek lebontani, mint amilyen a formaldehid. A szűrők azonban csak egy ideig képesek ellátni funkciójukat megfelelően, az előírt periódusonként mindenképpen gondoskodni kell a cseréjükről.

Hogyan vásárolj Airbi termékeket nálunk?

Ha szeretnél gondoskodni a családi házad vagy éppen egy irodaépület friss levegőjéről, akkor az Airbi termékeivel gondoskodhatsz róla. Az árucikkek adatlapján tájékozódhatsz azok pontos paramétereiről. Egy légtisztító esetén például megtudhatsz mindent annak:

  • teljesítmény felvételéről,
  • légáramlásáról,
  • zajszintjéről,
  • tömegéről,
  • méretéről,
  • ionizáló teljesítményéről.

Az adatlapról kiderül minden más fontos tulajdonság is, többek között az, hogy az adott berendezés mekkora alapterületű helyiségbe való. Ha segítségre lenne szükséged egy termék kiválasztása kapcsán, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Alkategória
Több.. Kevesebb
Ár
2990 Ft 251990 Ft
Teljesítmény
5 W - kW 110 W - kW
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.