Barion Pixel

Rejtett klíma


Rejtett klíma

Ebben a termékkategóriában rejtett klímákat találhatsz. Ez egy olyan készülék, amelyben a kondenzációs, azaz kültéri, valamint az elpárologtató, azaz a beltéri egység egyetlen blokkban foglal helyet. Egyaránt rendelkezik hűtő és fűtő üzemmóddal.

A hőmérséklet-szabályozás távirányítóval kényelmesen megoldható. Az időzített ki- és bekapcsolhatóság segítségével a napi ritmusnak megfelelően készíthető fel az adott helyiség, hogy mindig megfelelő hőmérsékletű legyen. Egy mobil klímával összehasonlítva a rejtett klíma sokkal csendesebb és hatékonyabb. További előnye, hogy falra szerelhető, és nem rontja a helyiség esztétikáját.


Webáruházunk egy olyan online felület, ahol lényegében minden épületgépészeti készülék megtalálható. Legyen szó akár egy épület fűtéséhez vagy hűtéséhez szükséges eszközökről, vagy akár a szellőzéstechnikáról, mindegyik területhez találsz nálunk megoldást. 

Kínálatunkban szerepelnek kéményes, kondenzációs és elektromos kazánok éppúgy, mint különféle bojlerek, elektromos fűtőeszközök, melegvíztárolók, gázkonvektorok, minőségi klímák, hőszivattyúk vagy éppen hővisszanyerős szellőztetőgépek.

A termékek adatlapja kellően részletes, amely megkönnyíti a választást. Ügyfélszolgálatunk munkatársai ugyanakkor készséggel rendelkezésre állnak, hogy megválaszolják kérdéseidet vagy segítsenek megtalálni az igényeidnek leginkább megfelelő készüléket.

Miért praktikusak a rejtett klímák?

A rejtett kültéri egységgel rendelkező klímák ideálisak műemléképületek vagy történelmi épületek esetében. Az igényes építészeti megoldásokat preferálók számára ez az ideális eszköz a hűtéshez, fűtéshez. A modern eszközök képesek arra, hogy szabályozzák és stabilan tartsák akár egy pince hőmérsékletét is, továbbá annak páratartalmi paramétereit is. Aki tehát borászkodik, akár hobbi, akár professzionális szinten, az szintén kihasználhatja a berendezés előnyeit.

A hagyományos légkondícionálók kiszárítják a levegőt, és páratartalom-kezelő rendszerrel nem rendelkeznek. Ezzel szemben a leginnovatívabb rejtett klímák a páratartalom kezelése terén is megoldást jelentenek. Ezek a készülékek kitűnő teljesítménnyel rendelkeznek, és egyúttal energiahatékonyan dolgoznak.

A rejtett klímák további előnyei

Egy rejtett klímával egy helyiség hőmérsékletét akár 10 Celsius-fokra is le lehet hűteni. Ez gyógyszerek, kozmetikumok vagy virágok tárolására szolgáló helyiségek esetén igencsak kapóra jöhet, akárcsak múzeumok esetében.

Ha nem lehet valamilyen okból kültéri egységet felszerelni, de kiemelten fontos a megfelelő hőmérséklet beállítása, fenntartása, akkor mindenképpen érdemes rejtett klímában gondolkodni. Ezen készülékek esetében a kondenzációs egység is a beltérben kerül telepítésre, majd a vízrendszerhez csatlakoztatják.

Hogyan vásárolj rejtett klímát nálunk?

Ha klímavásárlás előtt állsz, akkor a fent említett esetekben mindenképp célszerű rejtett klímát választani. Ebből a termékből is többféle kivitel érhető el. Érdemes megnézni a készülék adatlapján, hogy:

  • mekkora a teljesítménye,

  • milyen zajszinttel üzemel,

  • milyen funkciókkal van felvértezve az adott berendezés.

Ha ezeket a paramétereket alaposan áttanulmányozod, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem ér majd meglepetés. Amennyiben segítségre van szükséged, keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
715156 Ft 2208149 Ft
Teljesítmény
2 kW 4 kW
Fűtőteljesítmény
2 kW 4 kW
Hűtőteljesítmény
2 kW 4 kW
Beltéri zajszint
42 dbA 42 dbA
Wifi
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.