Barion Pixel

Vezeték nélküli időjáráskövető szabályzó


Vezeték nélküli időjáráskövető szabályzó

Ebben a termékkategóriában vezeték nélküli időjáráskövető szabályzókat találsz. Egy ilyen berendezés képes irányítani a vele kompatibilis fűtési és szellőztető rendszert. Az adott ingatlan méretétől függetlenül el tudja látni a funkcióját, még egy többkörös fűtési rendszer sem tud rajta kifogni.

Egy vezeték nélküli időjáráskövető szabályzó beüzemelése egyáltalán nem bonyolult. Még egy összetett fűtési rendszer esetén is kevés rendszerelemre van szükség. A beüzemelés alkalmával nagy segítséget nyújt a menü, az installációs asszisztens és a nagy felbontású kijelző.


A Webkazán webáruházában minden épületgépészeti termék megtalálható, amire egy lakás felújításakor vagy egy újonnan megépülő ház kialakításakor szükség lehet. Az olyan alapvető fontosságú berendezések, mint a különféle kazánok, gázkonvektorok és hőszivattyúk mellett klímákat, hővisszanyerős szellőztetőgépeket és más, a hétköznapi életet komfortosabbá tévő eszközöket kínálunk megvásárlásra.

Rengeteg kiegészítőt is lehet találni nálunk, mint például időjáráskövető szabályzókat. Munkatársaink készséggel segítenek kiválasztani azt, ami megfelel az igényeidnek. Vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, ha nem találsz valamit vagy ha tanácsra van szükséged, és vásárolj az otthonod kényelméből!

Miért keresettek a vezeték nélküli időjáráskövető szabályzók?

A vezeték nélküli időjáráskövető szabályzók használata rendkívül kényelmes. Előre be lehet állítani különféle felhasználói profilokat. Így mindig az aktuális szükségleteknek megfelelően üzemel a rendszer, ami rendkívül energiahatékony működést tesz lehetővé.

Léteznek olyan szabályzók, amelyeket okostelefonos applikációval távolról is lehet üzemeltetni. Sőt, akár még a szakszervizes partner is ránézhet a rendszerre, hogy diagnosztizálja az esetlegesen felmerülő hibát vagy optimalizálja a rendszert. Így rengeteg időt és pénzt lehet megtakarítani. Üzemzavar fellépése esetén azonnal érkezhet az értesítés, és a rendszeres, időközönként javasolt karbantartás sem fog elmaradni.

Erre képes egy modern szabályzó

A legmodernebb szabályozók heti programozási lehetőséget kínálnak fel. Választani lehet a komfort és a csökkentett hőmérsékletmód között. Ezenfelül a szobatermosztát funkciók keretein belül kijelzi a készülék a napi beállított időprogramot, a pontos időt és a napot is. Távvezérlési lehetőségre vezetékes vagy gsm telefonos modemmel is van lehetőség.

A távvezérlő funkcióknak hála választani lehet a kazán üzemmódok között. Adott esetben a készenlét, a téli vagy a nyári mód is bekapcsolható. Programozható a tárolófűtés és az időjárásfüggő szabályozási jelleggörbe egyaránt.

Hogyan vásárolj vezeték nélküli időjáráskövető szabályzót nálunk?

Ha most készülsz vezeték nélküli időjáráskövető szabályzót használni, akkor gondold át alaposan, hogy melyik eszközt választod. Az egyes termékek adatlapján megtalálhatod, hogy:

  • pontosan milyen fűtési rendszerrel lehet kombinálni

  • milyen funkciókkal rendelkezik a szabályzó

  • milyen paraméterekkel rendelkezik a készülék

Ha alaposan áttanulmányozod a kiszemelt szabályzó adatlapját, akkor biztosan nem fog csalódás érni. Egy ilyen eszköz komfortosabbá teheti a mindennapjaidat, így mindig olyan lesz a lakásod hőmérséklete, amilyenre vágysz. Amennyiben segítségre volna szükséged, hívj bennünket bátran!

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
68414 Ft 96887 Ft
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.