Barion Pixel

ELEKTRA WOODTEC WT140 04 elektromos fűtőszőnyeg

WT140 04
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

79 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 560 W
Garancia 240 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Hova ajánljuk?

  • Melegburkolatú helyiségek önálló vagy kiegészítő fűtéseként
  • A következő melegburkolatok esetén használható:
    • laminált padló
    • fapadló, faparketta
    • parafaparketta

Kétféle teljesítményben:

  • 70 W/m2 - csak kiegészítő fűtésként, csak meleg padlót biztosít
  • 140 W/m2 - önálló fűtéként, megfelelő méretű szabad padlófelület esetén nincs szükség egyéb fűtésre a helyiségben

Fontos tudnivalók:

  • A termosztáton állítsa be a max. 28 °C-os padlóhőmérsékletet, ennél magasabb érték a melegburkolat károsodásához vezethet!
  • Kerülje a hirtelen, nagy értékű hőmérsékletnövekedést! A hőmérsékletet mindig fokozatosan, lassan növelje, ellenkező esetben szintén sérülhet a burkolat!
  • A melegburkolat kiválasztásakor győzödjön meg róla, hogy az adott burkolat alá telepíthető elektromos padlófűtés. Ezt kis tájékoztató cimke jelzi, de a legbiztosabb, ha burkolat értékesítőjétől tájékozódik. Lehetőség szerint a burkolat ne haladja meg a 14 mm-es vastagságot.

Az elektromos padlófűtés előnyei:

  • Több kutatás is kimutatta, hogy a padlófűtés az alulról érkező hőhatás miatt az ember számára az egyik legkedvezőbb fűtési rendszer és a legnagyobb komfortérzetet adja

  • Vizes padlófűtésekhez képest sokkal gyorsabban és egyszerűbben, akár utólag is telepíthető

  • Nagyon vékony kialakítás, csupán 3 mm vastag, így nem emeli meg lényegesen a padlószintet

  • Intelligens vezérlési lehetőség, akár távvezérléssel is

Hogyan működik?

A padlófűtést előre gyártott, fél méter széles tekercsekben, meghatározott hosszúságokban forgalmazzuk. Mindegyik tekercs egy műanyag hálóból és az erre felfűzött elektromos fűtőkábelből, valamint egy alumínium kasírozott hőszigetelő rétegből áll. Az alumínium fólia mindamellett, hogy mechanikai védelmet ad a fűtőkábelnek, a biztonságos üzemeltetés érdekében biztosítja a kábelek közti egyenletes hővezetést, és a teljes felületű földelést és árnyékolást.

A tekercsek 4 m hosszú hidegvégben végződnek, ezt kell elvezetni egy fali termosztáthoz, ami majd a fűtést vezérli.

Vezérlés

Fontos! A padlófűtés működéséhez mindenképpen szükséges egy padlóhőmérséklet érzékelővel ellátott fali termosztát. Az elérhető típusokat itt találja.

Garancia

A gyártó 20 év szavatosságot vállal a fűtőszőnyegre. Ez a fűtőszőnyeg meghibásodása esetén érvényes, ha külső behatás miatt esett kár benne, akkor a garancia nem él. A garanciális ügyintézés magában foglalja a burkolatcsere költségét is. Ha külső behatás miatt sérült a fűtőszőnyeg, akkor javítókészlet alkalmazásával orvosolható a probléma. A javítókészlet elérhetőségéről és használatáról munkatársaink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

Teljesítmény
560 W
Méret (m2)
4 m2
Garancia
240 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
8000 x 500 x 5 mm

Az Elektra az elektromos fűtés terén megbízható és innovatív megoldásokat kínál. Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és termosztátok magas minőségűek és számos előnnyel rendelkeznek.

Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek a padlófűtés egyik legkényelmesebb és energiatakarékosabb formája. Rugalmas és vékony kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők a padlóra, és egyenletes hőeloszlást biztosítanak a helyiségben. Emellett a fűtőszőnyegek hatékonyan melegítik fel a padlót, és a hő a helyiség felső része felé áramlik, így kellemes és meleg környezetet teremtve.

Az Elektra fűtőkábelek hasonlóan hatékonyak és kényelmesek. Különböző méretekben és teljesítményekben elérhetők, így minden helyiséghez megtalálható a megfelelő kábel. A fűtőkábelek egyszerűen telepíthetők a padlóba vagy falba, és megbízhatóan és hatékonyan melegítik fel a helyiséget, vagy akár a kerticsapot - fagymentesítés céljából. Emellett az Elektra fűtőkábelek hosszú élettartamúak és strapabíróak, így hosszú távon is megbízható fűtést biztosítanak.

A termosztátok a fűtés szabályozásában játszanak kulcsfontosságú szerepet. Az Elektra termosztátok modern és intuitív vezérlőfelülettel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerűen és pontosan beállítsuk a kívánt hőmérsékletet és időzítést. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a fűtést és energiahatékony módon működjön. Emellett az Elektra termosztátok távolról is vezérelhetők, így akár az otthonunk távollétében is beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet.

Az Elektra elektromos fűtőszőnyegek, fűtőkábelek és termosztátok tökéletes választást jelentenek, ha hatékony és kényelmes fűtést szeretnénk otthonunkban. A megbízható minőség és a modern technológia kombinációja biztosítja a kellemes és energiahatékony fűtést. Válassza az Elektra márkát, és élvezze a komfortot és a meleget, amelyet ezek a termékek nyújtanak!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.