Barion Pixel

Hybrid kazánok

Immergas Victrix Hybrid...
2-3 munkanap
Hybrid kazánok

Immergas Victrix Hybrid Kondenzációs kombi falikazán hőszivattyús rásegítés

Immergas
3.030698
2-3 munkanap
Teljesítmény 24 kW
 Ingyenes szállítás!
1 771 650 Ft
Hasznos teljesítményű fűtő hőszivattyú kW 3.98 Hasznos teljesítményű fűtő kondenzációs egység kW 24.1 Beltéri egység méretei (HxLxP) mm 748 x 440 x 268 Kondenzátor egység méretei (HxLxP) mm 745 x 845 x 350 Hűtőgáz R32 Melegvíz termelés (∆t 30 ° C) l / perc 13.7

A hybrid kazán egységesen foglalja magába egy kondenzációs kazán és egy hőszivattyú technológiáját, amely adottságok a fűtési rendszer számára előnyösen használhatók ki. Mivel a gáz mellett a levegőből nyert hőenergiát is felhasználja, akár 50%-kal több energia takarítható meg ezzel a kazántípussal a normál gázkazánokhoz képest.

A kondenzációs gázkészülék és a levegős kültéri hőszivattyú egyszerre és külön-külön is képesek melegvizet termelni, a vizet pedig a kazán saját, belső puffertárolójában raktározza. Onnan a fűtési rendszerbe egy szivattyú segítségével jut el. A hybrid kazán mindig a gazdaságosabb megoldást jelentő működési elvet választja, méghozzá az alábbi értékeket figyelembe véve: a gáz piaci ára, a villamos áram díja, a külső hőmérséklet, a hőszivattyú COP-értéke, illetve a kazán hatásfoka.

Beüzemeléskor a szakember beállítja a gáz és az áram piaci árát, hogy a rendszer ennek megfelelően mindig a leggazdaságosabb módban üzemelhessen. Működhet kondenzációs kazánként, hőszivattyúként, illetve hybrid módban is. Bekerülési költsége meglehetősen magas, azonban gyors megtérülési idővel lehet számolni, és egy energiatakarékos otthon felépítésében kiváló első lépést jelenthet.

immergas-kv-1350x150.jpg

Szűrés alap

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
1771650 Ft 1771650 Ft
Teljesítmény
24 kW 24 kW
Hőcserélő
Több.. Kevesebb
C6 minősítés
Több.. Kevesebb
Indító idom
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.