Barion Pixel

Glamox TPA 2000W elektromos konvektor programozható termosztáttal

TPA 2000 DT
Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktárról azonnal 5+ db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető több mint 5 db

112 000 Ft
Bruttó ár

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre!

Méret: 350 x 1670 x 110 mm

Teljesítmény 2000 W
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Szerda 2024.03.20, reggel 8 és 17 óra között

Glamox TPA 2000W elektromos fűtőpanel programozható termosztáttal azért ajánljuk mert:

A vezető Norvég fűtéstechnikai Glamox cég 1960 óta gyárt és forgalmaz ilyen és hasonló fűtőpaneleket. Kiforrott, bizonyított konstrukció mely nem okoz meglepetéseket, funkcióját pontosan és hosszú távon rendben teljesíti. A Glamox fűtőpanel napjainkban az egész világon jelen van, emberek millióinak megelégedésére működve.

Sokrétű felhasználási területe van, gyakorlatilag bárhol üzembe helyezhető ahol elektromos áram és egy dugalj rendelkezésünkre áll. Többféle teljesítményű Glamox készülék közűl választhatunk, így fűtendő helységünkhöz leginkább igazodó fűtőpanelt választhatunk. A Glamox fűtőpanelekben nem izzószál fűti fel a rajta keresztűl áramló levegőt, hanem egyedileg erre fejlesztett lamellákon át a thermodinamika elvén, ventillátor nélkül melegszik fel a levegő.

A fokozott komfort eléréséhez a Glamox választható termosztáttal rendelhető, mely mauális, programozható digitális, illetve rádiós termosztát beszerelését teszi lehetővé az igényeknek megfelelően.   

A Glamox TPA 2000W elektromos fűtőpanel programozható termosztáttal jellemzői:

  • alacsony fogyasztás
  • hangtalan üzem-nincs ventillátor
  • választható teljesítmény szortiment
  • letusztúlt skandináv megjelenés
  • szakembert nem igénylő, egyszerű felszerelhetőség
  • többféle vezérlővel rendelhető
  • egy fázisról üzemeltethető - 230V
  • kiegészítő és fő fűtésként is alkalmazható
  • 5 év garancia 
  • Glamox TPA 2000W
  • Szín:
    tört-fehér
  • Teljesítmény:
    2000 W
  • Amper igény:
    8,70 A
  • Feszültség:
    230 V
Teljesítmény
2000 W
Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
41-50 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Kivitel
Falra szerelhető
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
350x1670x110 mm
Szín
Fehér

Glamox

Amikor kiválasztásra kerülnek az általunk használt fűtőtestek, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk. A Glamox fűtőpanelek olyan innovatív készülékek, amik széles körben meg tudnak felelni az igényeknek, még akkor is, ha valaki magasra teszi azt a bizonyos láthatatlan mércét. 

Elektromos működésű fűtőtestek lévén a tiszta, égéstermék nélküli üzemeltethetőség már önmagában is előny. Az már csak egyfajta ráadás, hogy a konvekciós áramláson alapszik a működésük, aminek köszönhetően nagyon gyorsan, hatékonyan tudják felfűteni a környezetüket.


A webshopunkban a lehető legjobb helyen jársz, ha olyan fűtőberendezéseket keresel, amik gyors, kényelmes, és nem utolsó sorban innovatív megoldást kínálnak a házak, lakások fűtésére. Ugyanakkor nem csupán fűtőpaneleket találsz nálunk, sok más márkás épületgépészeti termék is elérhető a kínálatunkban. 

Szükséged van egy hővisszanyerős szellőztetőre, füstgázelvezetőre, bojlerre, klímára, napkollekorra, termosztátra vagy más készülékre, ami a mindennapi életet egyszerűbbé, kényelmesebbé teszi? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a kínálatunkat!

Ebben a termékkategóriánkban a Glamox fűtőpaneleket találod, amiknek a jellemzését mi mással kezdhetnénk, mint a gyártó bemutatásával?

Glamox - egy cég, ami már több mint 75 éve a piacon van

Az, hogy egy cég mióta őrzi stabilan a piacon sokat elárul arról, hogy az általa gyártott termékekkel mennyire tud megfelelni a felhasználók igényeinek. E tekintetben a Glamox kimagaslóan teljesít, ugyanis az 1947-es alapítása óta már több mint 75 éve szolgálja ki a lakosságot a magas minőségű épületgépészeti rendszerekkel. Ugyanakkor az ipari és a kereskedelmi területen jelentkező igényeket is ki tudja elégíteni a termékeivel. 

Fő profilja a LED világítótestek, illetve más típusú fényforrások, világítástechnikai rendszerek készítése, de emellett a megbízható működésű fűtőpanelek gyártása is beletartozik a portfóliójába. Ezek rendszerint falra vagy mennyezetre szerelhető, elektromos működésű berendezések, amiknek több szempontból is előnyösebb a használatuk, mint a már jól megszokott, hagyományos fűtési megoldásoknak. 

A Glamox fűtőpanelek jellemzői, előnyös tulajdonságai

Az egyik legnagyobb előnyük, ami miatt sokan döntenek mellettük, az nem más, mint a hatékony működés. A konvekciós áramlásnak köszönhetően ugyanis a fűtőpanelek nagyon gyorsan felmelegítik a belső tér levegőjét.

Mivel a használatuk teljes egészében elektromos árammal történik, így a telepítéskor csak az elektromos hálózatra történő csatlakoztatást kell megoldani. Nincs szükség arra, hogy különböző engedélyeket kérjünk a hatóságoktól, mint ahogy azt más - például gázzal működő - készülék esetében kell.

Mindemellett pedig azt is meg kell említenünk, hogy a Glamox fűtőpanelek a mai kor igényeinek megfelelően különböző okosfunkciókkal is fel vannak szerelve. Ennek köszönhetően precízen be lehet állítani rajtuk a kívánt hőmérsékletet, sőt Wi-Fi kapcsolattal akár távolról is programozhatóak, szabályozhatóak. 

Az ablakérzékelőnek hála nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy az utcát fűtjük. Amikor ugyanis a panel érzékeli, hogy kinyitottuk az ablakot, akkor azonnal leállítja a fűtést. Így nem áll fenn az energiapazarlás veszélye. 

Hol tudsz bővebben informálódni a termékekről?

Ha kíváncsi vagy az egyes készülékek speciális jellemzőire, műszaki adataira, akkor a termékadatlapon tudsz informálódni. Ehhez csak kattints rá a kiválasztott termék nevére vagy fotójára, és a rendszer automatikusan az adatlapra navigál!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.