Barion Pixel

GLAMOX GVR 505 500W elektromos halogén hősugárzó

GVR 505
Rendeld meg most és holnap kiszállítjuk! Elérhetőség: Raktárról azonnal 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.

63 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 0,5 kW
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Szerda 2024.07.17, reggel 8 és 17 óra között

GLAMOX GVR 505 500W elektromos halogén hősugárzó azért jó választás mert:

Kis alapterületű fürdőszobájába szeretne fő vagy kiegészítő fűtést, a Glamox korszerű halogén hősugárzója lehet a megfelelő választás. Jellemzően olyan helységek fűtésének kielégítésére tervezték ahol felesleges és gazdaságtalan a tartós szobahőmérséklet megtartása, legyen az alkalomszerűen használt fürdő, raktár, WC, öltöző, vagy szociális helység.

GLAMOX GVR 505 500W elektromos halogén hősugárzó kimondottan vizes helységbe tervezett, a párának is ellenáll, megfelelő eletromos védettséggel rendelkező energiatakarékos hősugárzó.

Bekapcsolásakor azzonnali erős sugárzó hőt bocsát ki, mely hamar befűti a helységet, hőérzetünk pedig jóval meghaladja a levegő valós hőmérsékletét, így elégséges az adott helység használatakor bekapcsolni.

Felszerelése oldalfalra, ajtó fölé, mennyezethez közel javasolt.

 • GLAMOX GVR 505 500W elektromos halogén hősugárzó
 • Teljesítmény:
  500 W
 • Fűthető négyzetméter:
  3 m²
 • Amper:
  2,17A
 • Hossz:
  440 mm
 • Magasság:
  100 mm
 • Mélység:
  130 mm
 • Súly:
  1,4 kg
Teljesítmény
0,5 kW
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
0-10 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
100x440x130 mm

Glamox

Amikor kiválasztásra kerülnek az általunk használt fűtőtestek, akkor több szempontot is érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk. A Glamox fűtőpanelek olyan innovatív készülékek, amik széles körben meg tudnak felelni az igényeknek, még akkor is, ha valaki magasra teszi azt a bizonyos láthatatlan mércét. 

Elektromos működésű fűtőtestek lévén a tiszta, égéstermék nélküli üzemeltethetőség már önmagában is előny. Az már csak egyfajta ráadás, hogy a konvekciós áramláson alapszik a működésük, aminek köszönhetően nagyon gyorsan, hatékonyan tudják felfűteni a környezetüket.


A webshopunkban a lehető legjobb helyen jársz, ha olyan fűtőberendezéseket keresel, amik gyors, kényelmes, és nem utolsó sorban innovatív megoldást kínálnak a házak, lakások fűtésére. Ugyanakkor nem csupán fűtőpaneleket találsz nálunk, sok más márkás épületgépészeti termék is elérhető a kínálatunkban. 

Szükséged van egy hővisszanyerős szellőztetőre, füstgázelvezetőre, bojlerre, klímára, napkollekorra, termosztátra vagy más készülékre, ami a mindennapi életet egyszerűbbé, kényelmesebbé teszi? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a kínálatunkat!

Ebben a termékkategóriánkban a Glamox fűtőpaneleket találod, amiknek a jellemzését mi mással kezdhetnénk, mint a gyártó bemutatásával?

Glamox - egy cég, ami már több mint 75 éve a piacon van

Az, hogy egy cég mióta őrzi stabilan a piacon sokat elárul arról, hogy az általa gyártott termékekkel mennyire tud megfelelni a felhasználók igényeinek. E tekintetben a Glamox kimagaslóan teljesít, ugyanis az 1947-es alapítása óta már több mint 75 éve szolgálja ki a lakosságot a magas minőségű épületgépészeti rendszerekkel. Ugyanakkor az ipari és a kereskedelmi területen jelentkező igényeket is ki tudja elégíteni a termékeivel. 

Fő profilja a LED világítótestek, illetve más típusú fényforrások, világítástechnikai rendszerek készítése, de emellett a megbízható működésű fűtőpanelek gyártása is beletartozik a portfóliójába. Ezek rendszerint falra vagy mennyezetre szerelhető, elektromos működésű berendezések, amiknek több szempontból is előnyösebb a használatuk, mint a már jól megszokott, hagyományos fűtési megoldásoknak. 

A Glamox fűtőpanelek jellemzői, előnyös tulajdonságai

Az egyik legnagyobb előnyük, ami miatt sokan döntenek mellettük, az nem más, mint a hatékony működés. A konvekciós áramlásnak köszönhetően ugyanis a fűtőpanelek nagyon gyorsan felmelegítik a belső tér levegőjét.

Mivel a használatuk teljes egészében elektromos árammal történik, így a telepítéskor csak az elektromos hálózatra történő csatlakoztatást kell megoldani. Nincs szükség arra, hogy különböző engedélyeket kérjünk a hatóságoktól, mint ahogy azt más - például gázzal működő - készülék esetében kell.

Mindemellett pedig azt is meg kell említenünk, hogy a Glamox fűtőpanelek a mai kor igényeinek megfelelően különböző okosfunkciókkal is fel vannak szerelve. Ennek köszönhetően precízen be lehet állítani rajtuk a kívánt hőmérsékletet, sőt Wi-Fi kapcsolattal akár távolról is programozhatóak, szabályozhatóak. 

Az ablakérzékelőnek hála nem kell aggódnunk amiatt sem, hogy az utcát fűtjük. Amikor ugyanis a panel érzékeli, hogy kinyitottuk az ablakot, akkor azonnal leállítja a fűtést. Így nem áll fenn az energiapazarlás veszélye. 

Hol tudsz bővebben informálódni a termékekről?

Ha kíváncsi vagy az egyes készülékek speciális jellemzőire, műszaki adataira, akkor a termékadatlapon tudsz informálódni. Ehhez csak kattints rá a kiválasztott termék nevére vagy fotójára, és a rendszer automatikusan az adatlapra navigál!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.