Barion Pixel

Fisher FRM-3509-Y-S-X1 Légfüggöny melegvizes hőcserélő

FRM-3509-Y-S-X1
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

190 487 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 160 W
Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A légfüggöny védelmi vonalat képez az épület bejáratánál. A fűtési szezonban a hideg levegő bejutásától, nyáron pedig a szennyeződés, füst, szél és bogarak ellen jelent védelmet. A légfüggöny használata lehetővé teszi, hogy a kültéri viszonyoktól függetlenül egy adott épület ajtaja nyitva maradhasson a beltéri hőmérsékleti komfort megtartása mellett. Nem csak védelmi vonalat képez a bejáratnál, de egy plusz hőforrást is jelent a helység számára.

Alkalmazási területek: bevásárló központok, üzletek, raktárak, hotelek, színházak, irodák, stb.

JELLEMZŐK

  • Elektromos teljesítmény felvétel (W) (Magas/Alacsony fokozat) 160
  • Nettó súly (kg) 16
  • Fűtési teljesítmény (kW) 8.5 (85/55 °C fűtővíz esetén)
  • Légszállítás (m3/h) (Alacsony/Magasfokozat) 950/1200
  • Max. légsebesség (m/s) (Alacsony/Magas fokozat) 8/10
  • Zajszint (dB) (Alacsony/Magasfokozat) <54Méret (mm): 900 (szélesség)
  • Ajtónyitás érzékelő: Igen
  • Hálózati feszültség (V/f/Hz) 230/1/502
  • sebesség fokozat Igen
  • Infra távirányító: Igen
Teljesítmény
160 W
Fűtőteljesítmény
8,5 kW
Garancia
12 hónap
Légszállítási teljesítmény
1200 m3/h

A Fisher klímákat és hőszivattyúkat a kiváló minőség és a megbízhatóság jellemzi. Egyesítik az innovatív technológiát és a felhasználóbarát funkciókat, hogy optimális környezetet teremtsenek otthonodban vagy irodádban.

A Fisher klímák rendkívül hatékonyak és energiatakarékosak. Az intelligens inverter technológia lehetővé teszi a precíz hőmérsékletszabályozást és az energiahatékony működést. Ez azt jelenti, hogy nem csak a kényelmed biztosítják, hanem csökkentik az energiaszámládat is. A klímák automatikusan alkalmazkodnak a külső körülményekhez, optimalizálva a hűtés és a fűtés folyamatát a legjobb hatékonyság érdekében.

A Fisher hőszivattyúk pedig ideális megoldást nyújtanak az egész éves kényelemre. Azokon a hideg téli napokon, amikor a fűtésre van szükség, a hőszivattyúk képesek hatékonyan átalakítani a külső levegőből nyert energiát meleg levegővé, így melegen tartják a helyiségeket. Nyáron pedig a klímák és a hőszivattyúk is képesek hűteni és szárítani a levegőt, így kellemes hőmérsékletet biztosítanak még a forró napokon is.

A Fisher klímák és hőszivattyúk könnyen kezelhetőek és intuitív vezérléssel rendelkeznek. A beállításokat a kijelzőn vagy a mellékelt távirányítón keresztül végezheted el. Néhány modell lehetőséget nyújt a Wi-Fi kapcsolódásra, így távolról is vezérelheted a klímát a telefonodról vagy a táblagépedről. Ez nagy kényelmet és rugalmasságot jelent a mindennapi használatban.

A Fisher klímák és hőszivattyúk csendes működést biztosítanak. A zajszűrő technológia és az optimálisan tervezett ventilátor minimalizálja a zajt és a rezgéseket, így zavartalanul élvezheted a kényelmet és a nyugalmat otthonodban vagy irodádban.

Mindezeken felül, a Fisher klímák stílusos kivitellel büszkélkednek, amelyek bármilyen belső térbe harmonizálnak. Emellett könnyen karbantarthatóak és tisztíthatóak, így kevés erőfeszítéssel gondoskodhatsz a hosszú élettartamról és a megbízható teljesítményről.

A Fisher klímák és hőszivattyúk magas minőségű alkatrészekből és strapabíró anyagokból készülnek, így hosszú távú megbízhatóságot nyújtanak. Ez egy olyan márkát jelent, amelyre bízhatod a komfortodat és az otthonod vagy irodád hűtését és fűtését egyaránt.

Bátran válaszd a Fisher klímákat és hőszivattyúkat, hogy élvezhesd a kényelmet, a hatékonyságot és a megbízhatóságot otthonodban vagy irodádban.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.