Barion Pixel

BEHA LV12 Wifi elektromos konvektor 1250 W alacsony kivitel

BEHA LV12
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

98 000 Ft
Bruttó ár

Vásárlás előtt ajánlott a készülék méreteit odamérni a választott falfelületre!

Méret: 200 x 1670 x 83 mm

Teljesítmény 1250 W
Garancia 60 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A BEHA fűtőtestek precíz, beépített termosztáttal rendelkeznek, melyen a kívánt hőmérséklet könnyen beállítható. A véletlen elállítás és a víz ellen átlátszó takarólapkával van fedve a kezelőpanel.

A külön megvásárolható TP100 modullal átlagosan 15% energiamegtakarítás érhető el. A modul lehetővé teszi a készüléket az életvitelhez való igazodást (munkaidő program, éjszakai program, hétvégi program).

IP24 elektromos védettsége révén vizes helyiségekben, fürdőszobában is használható, fröccsenő víz ellen védett.

Az elektromos konvektor magassága mindössze 20 cm, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyet foglal.

A BEHA L12 elektromos konvektor jellemzői:

 • Alacsony kivitel, 20 cm magas
 • Falra rögzíthető
 • 1,4 m vezeték dugvillával ellátva
 • IP24 elektromos védelem (fürdőszobában is használható)
 • BEHA L12
 • Teljesítmény:
  1250 W
 • BETÁP:
  5,4 A
 • Méret (magasság x szélesség x mélység):
  200x1670x83 mm
 • Tömeg:
  5,7 kg
 • Vezeték hossz:
  140 mm
 • Elektromos védettség:
  IPX4, kettős szigetelés
Teljesítmény
1250 W
Termosztát
Programozható + wifis
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
21-30 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Kivitel
Falra szerelhető
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
200x1670x83 mm
Szín
Fehér

BEHA

Amikor sor kerül a megfelelő tulajdonságokkal és műszaki adatokkal rendelkező fűtőtestek kiválasztására, akkor több szempontot is érdemes szem előtt tartani annak érdekében, hogy megtaláljuk a megfelelő rendszereket, megoldásokat. Amennyiben a mai kor igényeinek megfelelően innovatív fűtési berendezéseket szeretnél használni, akkor a BEHA konvektorok tökéletes választások lehetnek számodra. 

A cég által gyártott fűtőtestek jeleskednek mind hatékonyság, mind energiatakarékosság, mind pedig megbízhatóság tekintetében. Az már csak egyfajta ráadás, hogy környezetbarát technológián alapszik a működésük, aminek köszönhetően nem termelnek kellemetlen égéstermékeket, és nincs szükség bonyolult karbantartási munkák elvégzésére sem.


Ha egy olyan webshopot keresel, ami a márkás épületgépészeti termékek széles választékával vár, akkor a lehető legjobb helyen vagy, nálunk ugyanis számos világszinten is ismert cég termékei közül válogathatsz. 

Szükséged van egy megbízhatóan működő kazánra, konvektorra vagy napkollektorra? Egy innovatívan működő hővisszanyerős szellőztetőt szeretnél vásárolni? Esetleg bojlert, klímát, hőszivattyút vagy termosztátot keresel? Bármelyikről is legyen szó, nálunk mindegyiket be tudod szerezni.

Ebben a termékkategóriában a BEHA konvektorokat találod, amik a pozitív tulajdonságaiknak köszönhetően világszinten is hamar népszerűvé váltak. Mielőtt rátérnénk a kínálatunk bemutatására, elárulunk néhány fontos dolgot magáról a vállalatról.

BEHA - a vezető márkák egyik jeles képviselője

A BEHA céget 1942-ben alapították Norvégiában, ami azt jelenti, hogy már több mint 80 év tapasztalat áll a háta mögött. A vállalat a különböző fűtési rendszerek és hőpaneles fűtőtestek gyártására specializálódott, a termékek közös jellemzője a magas hatékonyság és a kivételes energiatakarékosság. 

A cég kiemelt figyelmet fordít arra, hogy lépést tartson a világ, illetve a felhasználói igények változásával. Ennek megfelelően nagy hangsúlyt helyez az innovatív megoldások, anyagok alkalmazására mindamellett, hogy a fenntarthatóságot és a környezetvédelmet is szem előtt tartja. 

BEHA elektromos konvektorok

A kínálatunkban többféle kivitelben is megtalálod a BEHA elektromos konvektorokat, többek között a PB6, a PB10, a PB12 és a PB15 modell is szerepel a kínálatunkban, de az LV széria tagjai - LV5, LV7, LV10 és LV12 - is elérhetőek nálunk.

A készülékek magas minőségű alkatrészekből készülnek, aminek köszönhetően hosszú távon is ki tudják szolgálni az igényeket. Működésük elektromos áram felhasználásával történik, amit nagyon gyorsan hővé tudnak alakítani, ezáltal rövid időn belül kellemes meleget biztosítanak a lakásban. 

Emellett az is az előnyeik közé tartozik, hogy programozhatóak és olyan okosfunkciókkal vannak ellátva, amik révén könnyen integrálhatóak az okosotthon-rendszerekbe. A hőmérsékletet az igényeid szerint tudod beállítani, illetve szabályozni, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ellenőrzésed alatt tudod tartani az energiaköltségeket.

Egyéb BEHA készülékek, termékek

Nemcsak a cég által gyártott konvektorokat, hanem a márka nevével fémjelzett infra hősugárzókat is megtalálod a kínálatunkban. Ezekre a készülékekre is igaz, hogy innovatív technológián alapszik a működésük, tisztán, egyszerűen és kimagasló hatékonysággal üzemeltethetőek. 

Amennyiben a BEHA konvektorokhoz lábelemet keresel, akkor is jó helyen jársz, ugyanis ez a termék is elérhető a webshopunkban. 

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.