Barion Pixel

Heliosa konzol oldalfali rögzítéshez

106b
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

8 063 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A konzol segítségével oldalfalra, vagy mennyezetre rögzíthetjük a Heliosa hősugárzót!
  • Heliosa konzol oldalfali rögzítéshez, Heliosa 106b
  • Magasság:
    150mm
  • Szélesség:
    90mm
  • Mélység:
    30mm
Garancia
0 hónap
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
150x90x30 mm

A Heliosa kültéri infra hősugárzók a prémium minőség és kiváló teljesítmény szinonimái a teraszok, udvarok vagy egyéb kültéri helyszínek fűtésére. A Heliosa márka a megbízhatóságot és innovációt képviseli a fűtés terén, termékei pedig ideális választást jelentenek a kényelmes és hatékony fűtés megvalósítására szabadban, legyen szó éttermekről, teraszokról vagy más közösségi területekről.

A Heliosa kültéri infra hősugárzók forradalmian új megközelítést képviselnek a szabadtéri fűtés területén. Ezek a hősugárzók rendkívül hatékonyan sugározzák ki az infravörös hőt, ami célzottan és gyorsan melegíti fel a környezetét anélkül, hogy elveszne a hő a környező levegőben. Ezáltal a hősugárzók kényelmet és meleget biztosítanak a felhasználók számára, akár hidegebb időjárási körülmények között is.

A Heliosa infra hősugárzók kiválóan alkalmazkodnak a kültéri körülményekhez és ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tartós kialakításuknak köszönhetően hosszú élettartamot biztosítanak a felhasználóknak. Emellett a Heliosa hősugárzók energiatakarékosak és környezetbarátak, így nemcsak megbízható fűtést nyújtanak, hanem fenntartható megoldást is kínálnak a környezet védelmére.

A Heliosa kültéri infra hősugárzók modern és esztétikus designjuk révén stílust és eleganciát visznek a kültéri területekre. Az ergonomikus formatervezés és a kompakt méretek lehetővé teszik ezeknek a hősugárzóknak a diszkrét beépítést és tökéletes illeszkedést a környezetbe, anélkül hogy zavarnák a tér összképét. A Heliosa hősugárzók intuitív vezérlőpanelekkel és szabályozási lehetőségekkel rendelkeznek, így könnyedén kezelhetők és személyre szabhatók a felhasználók igényei szerint.

Összefoglalva, a Heliosa kültéri infra hősugárzók a prémium minőség és funkció tökéletes ötvözését jelentik a kültéri fűtés terén. Ha elegáns és hatékony megoldásra van szükséged a szabadtéri területek fűtéséhez, a Heliosa hősugárzók a megfelelő választás a kényelem és melegség biztosításához, akár egyéni, akár üzleti célra. Legyen szó hideg estékről vagy téli napokról, a Heliosa infra hősugárzók segítségével mindig kellemes és meleg környezetben élvezheted a szabadban töltött időt.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.