Barion Pixel

Thermor EVIDENCE3 Plus 500W fali elektromos konvektor

100295
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.

66 990 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 500 W
Garancia 60 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.01, reggel 8 és 17 óra között

Thermor EVIDENCE3 Plus 500W

A legújabb HD panel technológia, mely a klasszikus elektromos konvektorokhoz-fűtőpanelekhez képest sokkal egyenletesebb hőérzetet és még gyorsabb felfűtést biztosít.

A készülékcsalád teljesíti a 2022-től életbe lépő ErP rendelet követelményeit.

Válassza az Evidence3 HD 2in1 családot (500W-2500W-ig 5 típus), ha elegáns, minőségi és tartós elektromos radiátort, fűtőpanelt keres! Program módban az előre meghatározott programok egyszerűen felülírhatóak az Ön igényeinek megfelelően (hét/nap/óra bontásban akár). Termosztátjának, és ergonomikus digitális kezelő felületének köszönhetően, egyesíti az egyszerűséget a hatékonysággal megfizethető áron.

2 üzemmód (kézi/program). A készülékek használatával minden helyiségben külön, igényei szerint szabályozott hőmérséklet valósítható meg. Programozza készülékét a hét minden napjára, az életritmusának megfelelően a nagyobb kényelemért és megtakarításért vagy használja akár teljesen “kézi” üzemmódban is programozás nélkül. 

Kapcsolható ablaknyitás érzékelés. Üzemmód, beállított és aktuális hőmérséklet kijelzés, termosztát kalibrációs lehetőség.

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a szakértő francia Thermor márkától, amely az elektromos fűtésekre és berendezésekre szakosodott 1931 óta.

Az Evidence3 Plus csendes és kompakt egység, modern vonalakkal és magas hatásfokkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába. Opcionálisan vásárolható tartólábainak köszönhetően pedig könnyedén mobillá is tehető akár.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, HD előlapi technológiájának, csúcskategóriás, saválló kompozit, kerámia magos fűtőelemének és alumínium diffúzorának köszönhetően, egyenletes hőleadást biztosít, maximális hatásfok és biztonság mellett. Beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) és az FDS szenzor (borulás érzékelő) maximális biztonságot garantál. 

Az innovatív, pontos (kevesebb mint 0,1 °C érzékenységű), 0,5 fokonként állítható elektronikus termosztátnak köszönhetően maximálisan kihasználható hatékonyság, és kedvező energia felhasználás érhető el a fűtőpanellel!

Teljesítmény
500 W
Termosztát
Programozható
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
0-10 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Kivitel
Falra szerelhető
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
461 x 391 x 114 mm
Tömeg
3,1 kg
Szín
Fehér

Thermor

A lakásunk fűtésének megoldása az egyik legfontosabb feladat, amiről minél hamarabb gondoskodnunk kell, ha ugyanis elérkezik a fűtési szezon, akkor kellemes meleget kell biztosítanunk a helyiségekben. A döntést nem szabad a véletlenre bízni, éppen ezért olyan megbízható és nagy múlttal rendelkező cégek készülékei között érdemes keresgélni, mint amilyen a Thermor is. 

A cég által gyártott berendezések minden igényt ki tudnak elégíteni a tiszta, egyszerű üzemeltethetőségtől kezdve, az energiahatékonyságon át egészen a könnyű telepíthetőségig, modern formatervezésig. Az pedig már csak egy plusz előny, hogy a készülékek számos különböző kivitelben kaphatóak. 


Számunkra kiemelt jelentősége van annak, hogy kizárólag magas minőségű és hosszú távon is megbízható, márkás készülékeket kínáljunk a vásárlóinknak. Ennek megfelelően olyan cégek által gyártott épületgépészeti berendezések szerepelnek a kínálatunkban, mint a Kospel, a Master, az ELEKTRA, a Bosch, az Ariston, az iRobot vagy a Nobo. Ebben a termékkategóriában a Thermor által kifejlesztett készülékeket tudod megvásárolni. 

Thermor - egy francia vállalat, ami kimagasló fűtési rendszereket gyárt

A Thermor céget 1931-ben alapították Franciaországban, ami azt jelenti, hogy már több mint 90 éves szakmai múlt áll a háta mögött. Alapvetően fűtési, hűtési és melegvíz-rendszerek gyártásával, illetve fejlesztésével foglalkozik. 2001 óta a Schneider Electric csoport tagja, ami egy globális automatizálási vállalat.

A cégről mindenképpen érdemes tudni, hogy nagy hangsúlyt fektet a korszerű technológiák és modern alapanyagok használatára, amivel maximálisan lépést tud tartani a világ, s azzal együtt az igények változásával.

Az általa kifejlesztett berendezések egytől egyig fenntartható, energiahatékony, környezetbarát, és nem utolsó sorban kényelmes megoldást kínálnak a különböző feladatokra - például hűtés, fűtés, melegvíz-tárolás.

Thermor fűtőtestek széles választéka

A kínálatunkban megtalálhatóak a Thermor elektromos konvektorok, amik többféle kivitelben készülnek attól függően, hogy hol lehet telepíteni őket. Nálunk a mobil-álló (BONJOUR) és a falra szerelhető (EVIDENCE) változatokat is meg tudod vásárolni.

Emellett a webshopunkban akkor is jó helyen jársz, ha Thermor fali elektromos fűtőpaneleket keresel, ugyanis ezekkel is tudunk szolgálni. Végül, de nem utolsó sorban pedig a cég által gyártott elektromos törölközőszárítók is elérhetőek.

Bármelyikre is van szükséged, ezek a berendezések kivétel nélkül megbízhatóan, tisztán és hatékonyan működnek mindamellett, hogy modern, letisztult formavilággal rendelkeznek. 

Milyen paraméterek szerint tudsz keresni?

Sokan úgy érkeznek a webshopunkba, hogy konkrét elképzeléseik vannak arról, hogy pontosan milyen fűtőberendezésre van szükségük. Amennyiben te is közéjük tartozol, akkor nem feltétlenül kell időt tölteni azzal, hogy minden egyes terméket megnézel, ami a kínálatunkban szerepel, ez ugyanis sokáig tartana. 

Ebben az esetben sokkal jobban jársz, ha használod az oldalunk szűrőfunkcióját, amit a kategóriaoldalon belül a bal oldali sávban találsz. A “Szűrés alap” felirat alatt vannak a beállítási lehetőségek. Először is a csúszka segítségével be tudod állítani a minimum és maximum árértéket, amin belül keresgélsz, utána pedig a teljesítmény, a termosztát típusa és a helyiségméret megadására is van lehetőséged. 

A paraméterek megadását követően a rendszer automatikusan kilistázza számodra a releváns találatokat. Jó nézelődést!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.