Barion Pixel

BVF PG 800W Fekete üveg infrapanel (120x60cm)

IPNG0800BG
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

120 000 Ft
Bruttó ár

800W-os PREMIUM fekete üveg infrapanel 120×60 cm-es méretével különleges megoldás fürdőszobákban, exkluzív kivitelű helyiségekben vagy akár kereskedelmi terekben is. Keret nélküli kivitelének köszönhetően megfelel a legtöbb lakberendezési trendnek és minőségi elvárásnak.

Teljesítmény 800 W
Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

    • A BVF PREMIUM Series üveg és tükör termékcsaládja is megkapta az standard új generációs infrapanelek forradalmian új Graphit-polyimid fűtőelemét mely a hagyományos “kristály”szemcsés paneleknél használt grafitmasszához képest egyenletesebb hőmérsékleten üzemel.
    • A németországi kutatóközpontban kifejlesztett, nemzetközi szabadalommal védett speciális reflexiós réteg a hátoldalon 100%-ban veri vissza az infravörös sugárzást.
    • Már törölközőszárító kivitelben is elérhető. A törölköző tartó konzol akár a beépítéskor, akár később is utólag felrögzíthető.

A jövő elkezdődött

Nincs jobb, nincs modernebb. A BVF NG Series infrapanel családja Nano-technológiás Graphit-polyimide fűtőelemének köszönhetően nincs szükség többé a elavult “kristály” szemcsés bevonatra. 

Az új generációs infrapanelekhez fejlesztett p5 vezérlő elektronikának köszönhetően a működési élettartam valóban korlátlan (minimum ~45-50 év), mára nincs szükség felületnővelő kristály vagy kerámia szemcse bevonatra. Az NG Series aktív hőleadó felülete üzemi hőmérsékleten enyhén domborodik maximalizálva a besugárzási tartományt.

Az infrapanelek alkalmasak házak, lakások vagy akár kereskedelmi terek önálló és energia hatékony fűtésrendszerének kialakítására.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával.

BVF infrapanelek

Az új infrafűtés – p5 technológiás infrapanelek

Valódi innováció a carbon-graphite technológiában. A legújabb BVF fűtőbetét és a szenzorrendszer hangolt és együttes működése optimális hőmérsékleten tartja a hőleadó felület minden pontját akár extrém igénybevétel esetén is. Az infrapanelek valós hatásfokát nem csak az energia hasznosítás, sokkal inkább a kialakított hőérzet határozza meg. Még a BVF infrapanelek folyamatosan az optimális FIR (távoli infravörös) tartományban tartják a hőleadást addig a hagyományos kerámia panelek* változó hőmérséklete veszteséget okoz, felesleges konvekciós hatást kelt az infrapanel körül. Az újgenerációs infrapanelek így alacsonyabb üzemeltetési költségek melett magasabb hőérzet kialakítására képesek. 

A BVF infrapanelek csomagolása tartalmaz minden a beépítéshez szükséges tartozékot azonban néhány kiegészítővel változtathat az eredeti funkción vagy akár egy egészen új terméket hozhat létre, például törölközőszárító kivitel egyszerűen percek alatt.

A BVF NG standard, üveg illetve tükör infrapanelek könnyedén alakíthatók át törölközőszárító fűtőpanellé. Az infrapanel tartószerkezetében gyárilag fixen elhelyezett 2db felfogató pont helyezkedik el, mely lehetőséget nyújt akár utólagos átalakításra is. Egy infrapanelre kettő darab konzol rögzíthető.

Alkategória
Keret nélküli
Teljesítmény
800 W
Helyiség térfogata (alapterület x belmagasság)
11-20 m³
Bekötés módja
Dugvilla
Rendeltetés
Vizes helyiségbe is
Garancia
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1200 × 600 × 25 mm
Tömeg
16,2 kg
Elektromos védettség
IP44

BVF

A megfelelő fűtőtestek kiválasztásakor rendkívül fontos, hogy magas minőségű, energiahatékony készülékeket válasszunk, amiknek a működése innovatív technológián alapszik. Erre az egyik legjobb példát a BVF fűtőberendezések jelentik, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a fűtéssel kapcsolatos igényeket.

A használatuk számos pozitívummal jár, ezek közül az egyik legfontosabb a hatékony működés, aminek hála nagyon gyorsan és tartósan képesek felmelegíteni a belső tereket, ezzel kellemes hőmérsékletet teremtve otthonunkban. Ezenfelül pedig az egyszerű telepíthetőség, a környezettudatos anyagok és megoldások, az energiatakarékosság, illetve az intelligens vezérelhetőség is mind mellettük szólnak. 


Webshopunkban minden olyan márkás épületgépészeti terméket megtalálsz, amiknek a használata nélkülözhetetlen a háztartásokban és az ipari területeken egyaránt. A kínálatunkban többek között melegvíztárolókat, hőszivattyúkat, termosztátokat, bojlereket, elektromos, illetve gázzal működő kazánokat, valamint konvektorokat is találsz.

Ha BVF fűtőberendezéseket keresel, akkor a lehető legjobb helyen vagy, ezeket a készülékeket ugyanis ebben a termékkategóriában gyűjtöttük össze. Mielőtt részletesen is bemutatnánk őket, nézzük, hogy mit érdemes tudni magáról a cégről!

A világszinten is ismert fűtéstechnikai vállalat

A BVF egy németországi székhelyű cég, ami a Buderus cégcsoport részeként működik. Kiváló minőségű, nagy hatékonyságú fűtéstechnikai berendezések, rendszerek létrehozása a fő tevékenységi köre. Az iparágban sok évtizede jelen van, mára pedig már világszinten is ismertté, elismertté vált, az általa gyártott készülékek széles körben is nagy népszerűségnek örvendenek. 

A különböző fűtőtestek létrehozásakor azt tartják szem előtt, hogy - lépést tartva a változásokkal -, mindig a legújabb technológiákat, illetve alapanyagokat használják fel. Emellett pedig a minőségbiztosításra is nagy figyelmet fordítanak, ugyanis a termékeik nem kerülhetnek forgalomba, amíg nem mennek át a szigorúbbnál szigorúbb teszteken, ellenőrzéseken. 

Milyen BVF fűtőberendezéseket találsz nálunk?

A BVF elektromos konvektorok olyan berendezések, amikben az elektromos fűtőelemek működését ventilátorok egészítik ki. Miután az áramot hővé alakították, a meleg levegőt nagyon gyorsan szétoszlatják a belső térben, ezáltal megemelve a hőmérsékletet. 

A BVF elektromos törölközőszárítók rendkívül hasznos készülékek a fürdőszobában, ahol a helyiség fűtése mellett a törölközők gyors száradására is oda kell figyelni. Ezek a berendezések mindkét feladatot képesek ellátni.

A BVF fűtőszőnyegek remek választásnak bizonyulnak, ha padlófűtést szeretnél kialakítani az otthonodban. A padlóburkolat alá elhelyezett, elektromos hálózatra csatlakoztatott fűtőkábelek a hőt közvetlenül a burkolóelemekre irányítják, ezzel rövid időn belül felmelegítve azokat.

A BVF infrapanelek infravörös sugárzást használnak fel a fűtéshez. Működésük során a körülöttük lévő tárgyakat melegítik fel, ami által sokkal gyorsabban meg tudják emelni a környezet hőmérsékletét. Nálunk a tükör infrapaneleket is megtalálod, amiknek az a különlegessége, hogy egy hővisszaverős tükörfelülettel vannak ellátva.

Milyen más BVF termékek szerepelnek a kínálatunkban?

A BVF mennyezeti rögzítők, mobil infrapanelkonzolok, elektromos konvektorokhoz való kerekes lábak, törölközőszárító sínek, termosztátok, illetve páramentesítő funkcióval felszerelt okostükrök is elérhetőek nálunk. Nézz körül nálunk még ma!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.