Barion Pixel

BVF 801 szobatermosztát + Padlószenzor 3m (fehér)

RT801WH
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktáron 1 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 1 db.

23 000 Ft
Bruttó ár

BVF 801 WIFI önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, de egy gyors telefonnal történő párosítás után okos rendszerként működik. Internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről, felhasználva a világ egyik leggyorsabb felhő alapú okosrendszer szolgáltatását. Vezérelje könnyedén bárhonnan otthona hőmérsékletét egy könnyen kezelhető magyar nyelvű telefonos alkalmazással.

A 3m-es padlószenzor tartozék, melyet a termosztát csomagolásában a doboz alján talál.

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Hétfő 2024.04.22, reggel 8 és 17 óra között

Megbízható és gyors távoli elérés minden típusú elektromos fűtéshez. A BVF 801 WiFi termosztát megfelel a legszigorúbb minőségi és felhasználási követelményeknek. Telefonos alkalmazás minden Android és iOS alapú készülékhez. Közel 30 év tapasztalatával az elektromos fűtési rendszerek piacán, tudjuk, hogy nem minden rendszer ugyanolyan.

Fekete és fehér kivitelben elérhető 2020-as fejlesztés a leggyorsabb beépített WiFi modullal.

Kapcsolási teljesítménye valós 16A, 3600W-ig nem szükséges teljesítménykapcsoló relé beépítése.

Menüben állítható egyedi üzemmódok az energiafelhasználás optimalizálására. A BVF 801 okostermosztát egyedi beállítások kínál padlófűtéshez, mennyezetfűtéshez, infrapanelekhez és hagyományos elektromos konvektorokhoz. Az optimalizálási módok kiválasztásával 10-15% megtakarítás érhető el.

A termosztátra kötött elektromos berendezések hőt termelnek, becsaphatják a termosztát szenzorait. A 801 WiFi készülék alkatrészei nagy terhelés mellet sem melegednek, így minden hőmérséklet szenzor tökéletesen pontos értéket mutat. Padlófűtés esetén a padlóba beépített NTC szenzor is 0,5°C pontossággal érzékel.

A nyitott ablak érzékelés a maximális energiamegtakarításért. A távoli elérés és a programozhatóság nálunk alapfelszereltség. A BVF 801 WiFi termosztát megfelel az Európai Uniós követelményeknek. Gyártósorunk megfelel a legmagasabb minőségellenőrzési szabványoknak.

Garancia
12 hónap

BVF

A megfelelő fűtőtestek kiválasztásakor rendkívül fontos, hogy magas minőségű, energiahatékony készülékeket válasszunk, amiknek a működése innovatív technológián alapszik. Erre az egyik legjobb példát a BVF fűtőberendezések jelentik, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a fűtéssel kapcsolatos igényeket.

A használatuk számos pozitívummal jár, ezek közül az egyik legfontosabb a hatékony működés, aminek hála nagyon gyorsan és tartósan képesek felmelegíteni a belső tereket, ezzel kellemes hőmérsékletet teremtve otthonunkban. Ezenfelül pedig az egyszerű telepíthetőség, a környezettudatos anyagok és megoldások, az energiatakarékosság, illetve az intelligens vezérelhetőség is mind mellettük szólnak. 


Webshopunkban minden olyan márkás épületgépészeti terméket megtalálsz, amiknek a használata nélkülözhetetlen a háztartásokban és az ipari területeken egyaránt. A kínálatunkban többek között melegvíztárolókat, hőszivattyúkat, termosztátokat, bojlereket, elektromos, illetve gázzal működő kazánokat, valamint konvektorokat is találsz.

Ha BVF fűtőberendezéseket keresel, akkor a lehető legjobb helyen vagy, ezeket a készülékeket ugyanis ebben a termékkategóriában gyűjtöttük össze. Mielőtt részletesen is bemutatnánk őket, nézzük, hogy mit érdemes tudni magáról a cégről!

A világszinten is ismert fűtéstechnikai vállalat

A BVF egy németországi székhelyű cég, ami a Buderus cégcsoport részeként működik. Kiváló minőségű, nagy hatékonyságú fűtéstechnikai berendezések, rendszerek létrehozása a fő tevékenységi köre. Az iparágban sok évtizede jelen van, mára pedig már világszinten is ismertté, elismertté vált, az általa gyártott készülékek széles körben is nagy népszerűségnek örvendenek. 

A különböző fűtőtestek létrehozásakor azt tartják szem előtt, hogy - lépést tartva a változásokkal -, mindig a legújabb technológiákat, illetve alapanyagokat használják fel. Emellett pedig a minőségbiztosításra is nagy figyelmet fordítanak, ugyanis a termékeik nem kerülhetnek forgalomba, amíg nem mennek át a szigorúbbnál szigorúbb teszteken, ellenőrzéseken. 

Milyen BVF fűtőberendezéseket találsz nálunk?

A BVF elektromos konvektorok olyan berendezések, amikben az elektromos fűtőelemek működését ventilátorok egészítik ki. Miután az áramot hővé alakították, a meleg levegőt nagyon gyorsan szétoszlatják a belső térben, ezáltal megemelve a hőmérsékletet. 

A BVF elektromos törölközőszárítók rendkívül hasznos készülékek a fürdőszobában, ahol a helyiség fűtése mellett a törölközők gyors száradására is oda kell figyelni. Ezek a berendezések mindkét feladatot képesek ellátni.

A BVF fűtőszőnyegek remek választásnak bizonyulnak, ha padlófűtést szeretnél kialakítani az otthonodban. A padlóburkolat alá elhelyezett, elektromos hálózatra csatlakoztatott fűtőkábelek a hőt közvetlenül a burkolóelemekre irányítják, ezzel rövid időn belül felmelegítve azokat.

A BVF infrapanelek infravörös sugárzást használnak fel a fűtéshez. Működésük során a körülöttük lévő tárgyakat melegítik fel, ami által sokkal gyorsabban meg tudják emelni a környezet hőmérsékletét. Nálunk a tükör infrapaneleket is megtalálod, amiknek az a különlegessége, hogy egy hővisszaverős tükörfelülettel vannak ellátva.

Milyen más BVF termékek szerepelnek a kínálatunkban?

A BVF mennyezeti rögzítők, mobil infrapanelkonzolok, elektromos konvektorokhoz való kerekes lábak, törölközőszárító sínek, termosztátok, illetve páramentesítő funkcióval felszerelt okostükrök is elérhetőek nálunk. Nézz körül nálunk még ma!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.