Barion Pixel

Remeha Tzerra ACE 28C fali kondenzációs kombi gázkazán

7701504
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

469 773 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 28 kW
Hatásfok 94%
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A felhasználói igényeknek megfelelően lett továbbfejlesztve a Remeha Tzerra kazánok új verziója, a megújult TzerraAce, mely modernebb és mindenekelőtt felhasználóbarátabb mint az elődje volt. Akár hőszivattyúval és napkollektorokkal is telepíthető, így hibrid üzemben szolgálja a megújuló energia minél nagyobb mértékű kiaknázását. Ezáltal támogatja a fenntarthatóságot és a gazdaságos működést. Hagyományos szabályzótól az épületfelügyeletig minden rendszerbe beilleszthető. A TzerraAce előnyei

  • Az újonnan kifejlesztett nanotechnológiás bevonatú hőcserélő biztosítja a gyors és hatékony hőátadást
  •  10 év garancia a hőcserélőre*
  •  Egyszerű telepítés és szervizelés: minden alkatrész elölről elérhető
  •  Hő- és hangszigetelt ház, nagyon alacsony működési zajszint
  •  Beépített szervizdiagnosztika
  •  Magas meleg víz teljesítmény,pontos hőmérséklettartással
  • HMV komfort üzemmód a gyors melegvíz-ellőállítás érdekében
  • Kiegészítőként automata utántöltő berendezéssel is rendelhető
  • eTwist App segítségével távolról is szabályozható
  •  Hőszivattyúhoz is csatlakoztatható, ígya hibrid üzemre is készen áll
* Garanciális feltételekért keresse honlapunkat. 

Okos készülék 
Az új TzerraAce kombi kazán komplex intelligens érzékelő rendszere segítségével biztosítja az Ön számára a változó felhasználói igények mellett is megfelelő mennyiségű és állandó hőmérsékletű meleg vizet és nyújtja a példátlan luxus kényelmét. 

HMV-komfort üzemmódja segítségével pedig biztosítja a gyors használati melegvíz elérést. 

A Tzerra ACE nanotechnológiás Ultra Responsive hőcserélője kis mérete ellenére akár 40 kW hőenergia leadására is képes. A folyamat gyorsan és késedelem nélkül történik, ezáltal gondoskodik a hőtermelés alacsony energiafelhasználásáról. 

eSmart (operációs) rendszer 
Az új TzerraAce fejlett operációs rendszerrel rendelkezik: ez az eSmart 

Az eSmart rendszer leegyszerűsíti a komplett automatizálás folyamatát és az intelligens kommunikációt a kazánnal. Az eSmarthoz csatlakoztatott intelligens eTwist termosztát és a praktikus eTwist alkalmazás segítségével gyorsan és könnyedén szabályozhatja fűtését. 

eTwist az intelligens termosztát 
Az intelligens eTwist termosztát és a letölthető eTwist applikáció segítségével bárhol is legyen, igényeinek megfelelően, könnyedén változtathatja meg otthona hőmérsékletét. Ráadásul az eTwist-telWi-Fi kapcsolat elvesztése esetén is élvezheti a teljes funkcionalitást. 

Szeretné inkább kezében tartani a feltöltés irányítását? 
Az automata feltöltő berendezés „félautomata” üzemmódba állításával Ön kontrollálhatja a fűtési rendszer feltöltését. A berendezés lehetővé teszi, hogy a kazán először Önt értesítse (az eTwisten vagy az eTwist alkalmazáson keresztül) az utántöltés szükségességéről és várja az engedélyét a rendszer feltöltéséhez. 

Az automata feltöltő berendezés alkalmazásával nem kell bajlódnia a saját kezű feltöltéssel, hanem kényelmesen az eTwist termosztát vagy az eTwist alkalmazás segítségével szabályozhatja a fűtési rendszere feltöltését. 

A fűtési rendszernél jelentkező egyik legjellemzőbb hiba a túl alacsony víznyomás. Ez a múlté a kiegészítő tartozékként rendelhető automata feltöltő berendezéssel. 

Hibrid-Ready(vagy hibrid felhasználásra előkészítve) 
A fenntarthatóság jelentősége miatt a TzerraAce tervezésekor is kiemelt szempont volt, hogy integrálható legyen megújuló energiát alkalmazó rendszerekbe is. Erre ad lehetőséget az eSmart rendszer, mely alkalmas napkollektoros és hőszivattyús hibrid rendszerekkel történő együttműködésre.
Teljesítmény
28 kW
Hatásfok
94%
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
541 x 368 x 364 mm
Hőcserélő
Alumínium - szilícium öntvény
C6 minősítés
Igen
Indító idom
60/100

A Remeha egy vezető szerepet betöltő gyártó a fűtési és hűtési megoldások terén, kiváló minőségű kazánokkal, klímaberendezésekkel és tartozékaikkal. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a piacvezető termékek fejlesztésében és gyártásában, amelyek ellenállhatatlan kombinációt nyújtanak a megbízhatóság, hatékonyság és kényelem terén.

A Remeha kondenzációs kazánjai magas színvonalú technológiát képviselnek a fűtési rendszerek területén. Ezek a kazánok kiemelkednek a hatékonyságban és energiamegtakarításban, miközben környezetbarát módon működnek. Az innovatív vezérlőrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testre szabhassák a fűtési beállításokat az optimális hőmérséklet elérése érdekében. A Remeha kondenzációs kazánok garantálják a megbízható, hosszú élettartamú működést, és igazi beruházást jelentenek a kényelmes és energiatakarékos fűtés terén.

A Remeha klímaberendezései innovatív technológiával rendelkeznek, amelyek maximális hűtést és fűtést biztosítanak az év minden szakaszában. A klímák energiatakarékos működése csökkenti az energiafogyasztást, miközben kényelmet és egészséges belső klímát teremt az épületekben. A Remeha klímák elegáns designnal rendelkeznek, és könnyen integrálhatók bármilyen belső térbe, megfelelve az esztétikai igényeknek is.

A Remeha tartozékok kiegészítik a fűtési és hűtési rendszereket, lehetővé téve a teljes körű és hatékony működést. A tartozékok magas minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és garantálják a tökéletes illeszkedést és kompatibilitást a Remeha kazánok és klímákhoz. Ezek az alkatrészek hozzájárulnak a rendszer stabilitásához, hatékonyságához és hosszú élettartamához, biztosítva a zavartalan és kényelmes környezetet az ügyfelek számára.

A Remeha folyamatosan törekszik az innovációra és a fenntarthatóságra, hogy ügyfelei számára a legmagasabb szintű megoldásokat nyújtsa a fűtési és hűtési igények kielégítésére. A Remeha termékek ötvözik a kiváló minőséget, modern technológiát és funkcionalitást, miközben tiszteletben tartják a környezeti és energiahatékonysági szempontokat. A Remeha a megbízható partner az épületek fűtési és hűtési rendszereinek optimalizálásában, és a legjobb választás azok számára, akik keresik a magas színvonalú, innovatív és fenntartható megoldásokat.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.