Barion Pixel

Remeha iSense RF vezeték nélküli heti programozású szobatermosztát

S101795
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

129 540 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Remeha iSense RF (S101795) vezeték nélküli heti programozású szobatermosztát rendelkezik szabadságolás, kandalló, és fagyvédelmi programmal. Telepítés után öntanuló módon megjegyzi és figyelembe veszi az épület felfűtési és lehűtési sebességét.

Vezérlése menüalapú, így használata is egyszerű.

Alapbeállítás szerint szobahőmérséklet-szbályozást biztosít, de alkalmazható külsőhémérséklet kompenzációval is, így időjárásfüggő szabályozóként használható.

Remeha iSense RF tulajdonságai: 

  • Fagyvédelem, szabadság, kandalló program
  • Nagyméretű LCD kijelző magyar nyelvű menüvel, tekerő és menüválasztó gombok
  • Digitális (feszültségmentes) bemenettel is rendelkezik (mozgásérzékelő is rákapcsolható)
  • Kijelzőn megjeleníthetőek a fűtési rendszer paraméterei (tároló és külső hőmérséklet, nyomás, ...)
  • Kapcsolat rádiófrekvencián biztosított
  • Alkalmas direkt fűtőkörös rendszer időjárásfüggő szabályozására
  • Öntanuló funkció

 

Típus
Vezeték nélküli
Garancia
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
96x144x34 mm

A Remeha egy vezető szerepet betöltő gyártó a fűtési és hűtési megoldások terén, kiváló minőségű kazánokkal, klímaberendezésekkel és tartozékaikkal. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a piacvezető termékek fejlesztésében és gyártásában, amelyek ellenállhatatlan kombinációt nyújtanak a megbízhatóság, hatékonyság és kényelem terén.

A Remeha kondenzációs kazánjai magas színvonalú technológiát képviselnek a fűtési rendszerek területén. Ezek a kazánok kiemelkednek a hatékonyságban és energiamegtakarításban, miközben környezetbarát módon működnek. Az innovatív vezérlőrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testre szabhassák a fűtési beállításokat az optimális hőmérséklet elérése érdekében. A Remeha kondenzációs kazánok garantálják a megbízható, hosszú élettartamú működést, és igazi beruházást jelentenek a kényelmes és energiatakarékos fűtés terén.

A Remeha klímaberendezései innovatív technológiával rendelkeznek, amelyek maximális hűtést és fűtést biztosítanak az év minden szakaszában. A klímák energiatakarékos működése csökkenti az energiafogyasztást, miközben kényelmet és egészséges belső klímát teremt az épületekben. A Remeha klímák elegáns designnal rendelkeznek, és könnyen integrálhatók bármilyen belső térbe, megfelelve az esztétikai igényeknek is.

A Remeha tartozékok kiegészítik a fűtési és hűtési rendszereket, lehetővé téve a teljes körű és hatékony működést. A tartozékok magas minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és garantálják a tökéletes illeszkedést és kompatibilitást a Remeha kazánok és klímákhoz. Ezek az alkatrészek hozzájárulnak a rendszer stabilitásához, hatékonyságához és hosszú élettartamához, biztosítva a zavartalan és kényelmes környezetet az ügyfelek számára.

A Remeha folyamatosan törekszik az innovációra és a fenntarthatóságra, hogy ügyfelei számára a legmagasabb szintű megoldásokat nyújtsa a fűtési és hűtési igények kielégítésére. A Remeha termékek ötvözik a kiváló minőséget, modern technológiát és funkcionalitást, miközben tiszteletben tartják a környezeti és energiahatékonysági szempontokat. A Remeha a megbízható partner az épületek fűtési és hűtési rendszereinek optimalizálásában, és a legjobb választás azok számára, akik keresik a magas színvonalú, innovatív és fenntartható megoldásokat.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.