Melegvíztároló

Termékek 260

Szemben a tárolós villanybojlerrel, a melegvíztároló nem felfűti, csak tárolja a fűtőberendezés által már felmelegített vizet, illetve tárolja azt a hőenergiát is, amelyet más fűtőeszközök termeltek. Létezik fali és álló kivitelű változat, illetve választható puffer, (vagyis rendszer számára vizet tároló) vagy közvetlenül fogyasztásra szánt vize...

Szemben a tárolós villanybojlerrel, a melegvíztároló nem felfűti, csak tárolja a fűtőberendezés által már felmelegített vizet, illetve tárolja azt a hőenergiát is, amelyet más fűtőeszközök termeltek. Létezik fali és álló kivitelű változat, illetve választható puffer, (vagyis rendszer számára vizet tároló) vagy közvetlenül fogyasztásra szánt vizet tároló eszköz is. Gyakori kiegészítő alkatrészek az igen praktikus megoldást jelentő hőcserélők. Ekkor a víz fűtése ezeken keresztül történik, hőátvitellel a szigetelt tárolóba.

A tároló méretének megfelelő mennyiségben azonnal rendelkezésre áll a melegvíz, és a nagyobb méretű, álló melegvíztárolók akár vállalkozások, üzemek melegvíz-kiszolgálására is képesek lehetnek. Emellett szinte bármilyen fűtőberendezéshez, kazánokhoz, továbbá napkollektoros rendszerekhez és hőszivattyúkhoz is illeszthető melegvíztároló berendezés a környezettudatos otthon fenntartása érdekében.

Kevesebb
Még több
1 - 40 a(z) 260 termékből

Szűrő

Kategória
Több.. Kevesebb
Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
23500 Ft‎ 3351400 Ft‎
Űrtartalom
60 L 5000 L
Teljesítmény
6 kW 60 kW

Információ

  Legfrissebb cikkeink

  Nézd meg blogunkat

  Webkazán.hu - itt megtalálod amit keresel

  Ingyenes szállítás

  200 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen
  házhozszállítjuk rendelésed!

  Visszavásárlási garancia

  14 napon belül meggondolhatod magad.

  Hívj minket: +36 20/960-8840

  Hétköznap 8-17 óráig szakértő kollégáink
  szívesen segítenek a választásban!

  Elfogadom

  Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...