Melegvíztároló

Termékek 262

Szemben a tárolós villanybojlerrel, a melegvíztároló nem felfűti, csak tárolja a fűtőberendezés által már felmelegített vizet, illetve tárolja azt a hőenergiát is, amelyet más fűtőeszközök termeltek. Létezik fali és álló kivitelű változat, illetve választható puffer, (vagyis rendszer számára vizet tároló) vagy közvetlenül fogyasztásra szánt vize...

Szemben a tárolós villanybojlerrel, a melegvíztároló nem felfűti, csak tárolja a fűtőberendezés által már felmelegített vizet, illetve tárolja azt a hőenergiát is, amelyet más fűtőeszközök termeltek. Létezik fali és álló kivitelű változat, illetve választható puffer, (vagyis rendszer számára vizet tároló) vagy közvetlenül fogyasztásra szánt vizet tároló eszköz is. Gyakori kiegészítő alkatrészek az igen praktikus megoldást jelentő hőcserélők. Ekkor a víz fűtése ezeken keresztül történik, hőátvitellel a szigetelt tárolóba.

A tároló méretének megfelelő mennyiségben azonnal rendelkezésre áll a melegvíz, és a nagyobb méretű, álló melegvíztárolók akár vállalkozások, üzemek melegvíz-kiszolgálására is képesek lehetnek. Emellett szinte bármilyen fűtőberendezéshez, kazánokhoz, továbbá napkollektoros rendszerekhez és hőszivattyúkhoz is illeszthető melegvíztároló berendezés a környezettudatos otthon fenntartása érdekében.

Kevesebb
Még több
1 - 40 a(z) 262 termékből

Szűrő

Kategória
Több.. Kevesebb
Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
71205 Ft‎ 3351400 Ft‎
Űrtartalom
60 L 5000 L
Teljesítmény
6 kW 60 kW

Információ

Legfrissebb cikkeink

Nézd meg blogunkat

Webkazán.hu - itt megtalálod amit keresel

Ingyenes szállítás

200 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen
házhozszállítjuk rendelésed!

Visszavásárlási garancia

14 napon belül meggondolhatod magad.

Hívj minket: +36 20/960-8840

Hétköznap 8-17 óráig szakértő kollégáink
szívesen segítenek a választásban!

Elfogadom

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...