Barion Pixel

Remeha Tzerra ACE 24DS fali kondenzációs fűtő gázkazán

7701502
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

457 073 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 24 kW
Hatásfok 94%
Garancia 60 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Remeha Tzerra Plus 24DS fali kondenzációs fűtő gázkazán alkatrészei modulokat alkotnak, mely tovább növeli megbízhatóságát. Hihetetlenül kis mérete, súlya és nagy teljesítménye versenyképes árral párosulva nagyon ideális bármely otthonba, annak bármely részébe, akár konyhaszekrénybe, fürdőszobába vagy lépcső alatti zugba való telepítéshez.
 
A magas színvonalú Remeha technológiát 4 alapmodul tartalmazza, melyhez ötödikként a tágulási tartály kapcsolódik.
Moduláris felépítése nagyobb megbízhatóságot valamint egyszerű, kényelmes és gyors szervizelést tesz lehetővé.
 
Remeha Tzerra Plus 24DS fali kondenzációs fűtő gázkazán jellemzői:
  • Helyigénye rendkívül kicsi
  • Moduláris felépítés - még magasabb szintű megbízhatóság
  • Gyors és könnyű szervizelhetőség
  • Teljes élettartamra vetített kimagaslóan alacsony szervizköltség
  • Ultra Responsive monoblokk Al-Si hőcserélő
  • Modern design
  • Külön rendelhető iSense szabályzó és külső hőmérséklet érzékelő
Teljesítmény
24 kW
Hatásfok
94%
Garancia
60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
554x368x364 mm
Hőcserélő
Alumínium - szilícium öntvény
C6 minősítés
Igen
Indító idom
60/100

A Remeha egy vezető szerepet betöltő gyártó a fűtési és hűtési megoldások terén, kiváló minőségű kazánokkal, klímaberendezésekkel és tartozékaikkal. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a piacvezető termékek fejlesztésében és gyártásában, amelyek ellenállhatatlan kombinációt nyújtanak a megbízhatóság, hatékonyság és kényelem terén.

A Remeha kondenzációs kazánjai magas színvonalú technológiát képviselnek a fűtési rendszerek területén. Ezek a kazánok kiemelkednek a hatékonyságban és energiamegtakarításban, miközben környezetbarát módon működnek. Az innovatív vezérlőrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testre szabhassák a fűtési beállításokat az optimális hőmérséklet elérése érdekében. A Remeha kondenzációs kazánok garantálják a megbízható, hosszú élettartamú működést, és igazi beruházást jelentenek a kényelmes és energiatakarékos fűtés terén.

A Remeha klímaberendezései innovatív technológiával rendelkeznek, amelyek maximális hűtést és fűtést biztosítanak az év minden szakaszában. A klímák energiatakarékos működése csökkenti az energiafogyasztást, miközben kényelmet és egészséges belső klímát teremt az épületekben. A Remeha klímák elegáns designnal rendelkeznek, és könnyen integrálhatók bármilyen belső térbe, megfelelve az esztétikai igényeknek is.

A Remeha tartozékok kiegészítik a fűtési és hűtési rendszereket, lehetővé téve a teljes körű és hatékony működést. A tartozékok magas minőségi szabványoknak megfelelően készülnek, és garantálják a tökéletes illeszkedést és kompatibilitást a Remeha kazánok és klímákhoz. Ezek az alkatrészek hozzájárulnak a rendszer stabilitásához, hatékonyságához és hosszú élettartamához, biztosítva a zavartalan és kényelmes környezetet az ügyfelek számára.

A Remeha folyamatosan törekszik az innovációra és a fenntarthatóságra, hogy ügyfelei számára a legmagasabb szintű megoldásokat nyújtsa a fűtési és hűtési igények kielégítésére. A Remeha termékek ötvözik a kiváló minőséget, modern technológiát és funkcionalitást, miközben tiszteletben tartják a környezeti és energiahatékonysági szempontokat. A Remeha a megbízható partner az épületek fűtési és hűtési rendszereinek optimalizálásában, és a legjobb választás azok számára, akik keresik a magas színvonalú, innovatív és fenntartható megoldásokat.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.