Barion Pixel

Univerzális TARTÓLÁB Atlantic és Thermor konvektorhoz

A051700000
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: Raktárról azonnal 3 db
Raktáron:
Raktáron azonnal elérhető 3 db.

7 490 Ft
Bruttó ár

Garancia 12 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Ha most megrendeled, a termék várhatóan ekkor érkezik hozzád:

Csütörtök 2024.06.20, reggel 8 és 17 óra között

Az Atlantic elektromos fűtőtestekhez vásárolható univerzális tartóláb. A tartólábak segítségével pillanatok alatt mobilissá varázsolhatja készülékét.

A kompatibilis típusok:

 • F19D
 • F1119D
 • F129D
 • F125Ds
 • Altis Ecoboost
 • Solius
 • Solius LCD
 • Solius Wifi
 • Tatou IO.

Műanyag bepattintható láb Atlantic és Thermor elektromos fűtőpanelekhez, konvektorokhoz.

Kompatibilis Thermor készülékek:

 • Bonjour
 • Evidence2
 • Soprano
 • Evidence3
 • Soprano sense 2

 

Garancia
0 hónap
12 hónap

Atlantic

Amikor a megfelelő fűtéstechnikai rendszer kialakítása kerül napirendre, akkor a fűtőtestek kialakítására, műszaki paramétereire, kinézetére, illetve hatékonyságára is nagy figyelmet kell szentelnünk. Ha egy innovatív megoldás mellett tennéd le a voksodat, akkor az Atlantic fűtőpanelekkel nem nyúlsz mellé. 

Ezek egytől egyig olyan berendezések, amik lapos, vékony kivitelben készülnek, a dekoratív stílusjegyeik mellett pedig a hatékonyságuk is igazán figyelemre méltóvá teszi őket. Különlegességük abból ered, hogy a lakótér levegőjét előmelegítési idő nélkül, nagyon gyorsan melegítik fel. Ezenfelül pedig számos más előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, ami miatt megéri mellettük dönteni. 


Amikor létrehoztuk a webshopunkat, akkor az volt az elsődleges szempont, hogy minden olyan márkás épületgépészeti termék szerepeljen a kínálatunkban, amiknek a használata elengedhetetlen a mindennapokban. Ennek megfelelően nálunk megtalálod a fűtőpaneleket, a fali, illetve álló gázkazánokat, a konvektorokat, a napkollektorokat, a hővisszanyerős szellőztetőket, a szivattyúkat és még sok más készüléket.

Ebben a termékkategóriában az Atlantic cég által gyártott berendezéseket gyűjtöttük össze. Mielőtt bemutatnánk a kínálatunkat, nézzük meg, hogy mit érdemes tudni magáról a gyártóról!

Mit érdemes tudni az Atlantic cégről?

Az Atlantic valójában nem egy vállalat, hanem egy cégcsoport, aminek Atlantic-Thermor a hivatalos megnevezése. Egy francia vállalatról van szó, amit 1968-ban, vagyis több mint 55 éve alapítottak, és fő tevékenységi köre az innovatív technológiákon alapuló vízmelegítő és fűtőrendszerek kialakítása, fejlesztése.

A portfóliójában megtalálhatóak a modern kivitelben készülő fűtőtestek, vízmelegítő készülékek, de ezek mellett légkondicionáló berendezéseket és szellőztetőrendszereket is gyártanak. A termékeinkkel a lakossági és az ipari felhasználók igényeit is magas színvonalon ki tudják elégíteni. 

Amit még mindenképp érdemes tudni róluk, az az, hogy folyamatosan arra törekszenek, hogy az általuk előállított készülékeket - köztük az Atlantic fűtőpaneleket is - folyamatosan fejlesszék. A céljuk ugyanis az, hogy a mai kor igényeinek megfelelően energiahatékony és környezettudatos gépeket gyártsanak.

Mi jellemzi az általunk kínált Atlantic fűtőpaneleket?

Az Atlantic fűtőpanelek elektromos árammal működnek, ami már önmagában is nagy előny, hiszen kellemetlen égéstermék nélkül, tisztán üzemeltethetőek. Ráadásul a telepítésük is nagyon gyorsan, egyszerűen megvalósulhat anélkül, hogy engedélyek kérésével kellene bajlódni.

Úgy működnek, hogy a fűtés a panelekből sugárzott hő hatására történik, és a környezetet közvetlenül melegítik fel, így jelentős mértékben csökken a hőveszteség. Rugalmasan, az egyéni igényeinknek megfelelően használhatóak, a fűtőpanelek ugyanis könnyen fel-, illetve leszerelhetőek, és igény szerint akár át is helyezhetőek. 

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

Ha konkrét elképzeléssel érkeztél a webshopunkba, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes kínálatunkat. Ez esetben célszerű használni az oldalunk keresőjét, illetve szűrőfunkcióját. Ha a felső részen található keresőbe beírod a készülék nevét vagy modellszámát, akkor a rendszer automatikusan megjeleníti, amennyiben kapható nálunk. 

Bal oldalon a szűréshez meg tudod adni az általad fontosnak tartott paramétereket is. Például a Atlantic fűtőpanel árát, teljesítményét, a termosztát jellemzőit, a fűteni kívánt helyiség alapterületét, a bekötés módját, az űrtartalmát, valamint azt, hogy álló vagy pedig falra szerelhető kivitelben készült-e. Sok sikert!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.