Barion Pixel

BVF H-MAT fűtőszőnyeg 5 m2 100 watt/m2

HMAT100050
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

48 000 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 500 W
Garancia 120 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Járólap, greslap, csempe és egyéb ragasztott burkolatok fűtésére optimalizált elektromos fűtőszőnyeg. Alkalmas közvetlen a csemperagasztóba történő beágyazásra, nem okoz padlószint emelkedést. A fűtőkábel keresztmetszete 3,8mm, így elfér a csemperagasztóban. Aljzatkiegyenlítő rétegbe ágyazva alkalmazható padlószőnyeg, műgyanta, pvc, vinyl, és egyéb ragasztott burkolatok fűtésre is.

Modern otthonok elektromos padlófűtéssel

A BVF H-MAT termékcsalád alkalmazásával a padlófűtés kialakítása minden eddiginél egyszerűbb és gyorsabb. Teljes értékű, kiegészítő és komfort fűtés kialakítására alkalmas padlófűtési rendszerünk nem igényel speciális előkészületeket sem a burkolatok elhelyezése, sem az elektromos hálózat kiépítése során.

Az elektromos fűtőszőnyegek a hagyományos padlófűtésekkel ellentétben nem az aljzatbeton rétegbe kerülnek beágyazása, hanem a csemperagasztóba, így jelentősen lerövidül a felfűtéshez szükséges idő, elkerülhető a beton tömegéből adódó túlfűtés.

Fűtőszőnyeg kivitelezése

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeg vastagsága mindössze 3,8mm így a hagyományos fűtőkábelekkel ellentétben padlószint emelkedés nélkül teszi lehetővé önálló és komfort padlófűtések kialakítását hiszen a csemperagasztót vagy aljzatkiegyenlítőt is legalább ekkora vastagságban kell bedolgozni.

Készre szerelt elektromos fűtőszőnyegek 1-12m2-ig. Fektetés után a fűtőszőnyeges padlófűtési rendszer azonnal üzembe helyezhető, 2,5 méteres gyárilag szerelt bekötő kábelének segítségével közvetlenül a termosztátba köthető. A Twin-conductor technológiának köszönhetően csak egy oldalon szükséges a csatlakoztatás.

Akár új építés akár csak egy burkolat csere alkalmával könnyedén kivitelezhető. Fürdőszobák esetében a valós hőigénytől függetlenül a nagyobb teljesítményű (150W/m2) fűtőszőnyegeket javasoljuk a gyors és dinamikus felfűtés érdekében.

Tapadóhíd alkalmazásával akár meglévő burkolaton is kialakítható.

Teljesítmény
500 W
Méret (m2)
5 m2
Garancia
120 hónap

BVF

A megfelelő fűtőtestek kiválasztásakor rendkívül fontos, hogy magas minőségű, energiahatékony készülékeket válasszunk, amiknek a működése innovatív technológián alapszik. Erre az egyik legjobb példát a BVF fűtőberendezések jelentik, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a fűtéssel kapcsolatos igényeket.

A használatuk számos pozitívummal jár, ezek közül az egyik legfontosabb a hatékony működés, aminek hála nagyon gyorsan és tartósan képesek felmelegíteni a belső tereket, ezzel kellemes hőmérsékletet teremtve otthonunkban. Ezenfelül pedig az egyszerű telepíthetőség, a környezettudatos anyagok és megoldások, az energiatakarékosság, illetve az intelligens vezérelhetőség is mind mellettük szólnak. 


Webshopunkban minden olyan márkás épületgépészeti terméket megtalálsz, amiknek a használata nélkülözhetetlen a háztartásokban és az ipari területeken egyaránt. A kínálatunkban többek között melegvíztárolókat, hőszivattyúkat, termosztátokat, bojlereket, elektromos, illetve gázzal működő kazánokat, valamint konvektorokat is találsz.

Ha BVF fűtőberendezéseket keresel, akkor a lehető legjobb helyen vagy, ezeket a készülékeket ugyanis ebben a termékkategóriában gyűjtöttük össze. Mielőtt részletesen is bemutatnánk őket, nézzük, hogy mit érdemes tudni magáról a cégről!

A világszinten is ismert fűtéstechnikai vállalat

A BVF egy németországi székhelyű cég, ami a Buderus cégcsoport részeként működik. Kiváló minőségű, nagy hatékonyságú fűtéstechnikai berendezések, rendszerek létrehozása a fő tevékenységi köre. Az iparágban sok évtizede jelen van, mára pedig már világszinten is ismertté, elismertté vált, az általa gyártott készülékek széles körben is nagy népszerűségnek örvendenek. 

A különböző fűtőtestek létrehozásakor azt tartják szem előtt, hogy - lépést tartva a változásokkal -, mindig a legújabb technológiákat, illetve alapanyagokat használják fel. Emellett pedig a minőségbiztosításra is nagy figyelmet fordítanak, ugyanis a termékeik nem kerülhetnek forgalomba, amíg nem mennek át a szigorúbbnál szigorúbb teszteken, ellenőrzéseken. 

Milyen BVF fűtőberendezéseket találsz nálunk?

A BVF elektromos konvektorok olyan berendezések, amikben az elektromos fűtőelemek működését ventilátorok egészítik ki. Miután az áramot hővé alakították, a meleg levegőt nagyon gyorsan szétoszlatják a belső térben, ezáltal megemelve a hőmérsékletet. 

A BVF elektromos törölközőszárítók rendkívül hasznos készülékek a fürdőszobában, ahol a helyiség fűtése mellett a törölközők gyors száradására is oda kell figyelni. Ezek a berendezések mindkét feladatot képesek ellátni.

A BVF fűtőszőnyegek remek választásnak bizonyulnak, ha padlófűtést szeretnél kialakítani az otthonodban. A padlóburkolat alá elhelyezett, elektromos hálózatra csatlakoztatott fűtőkábelek a hőt közvetlenül a burkolóelemekre irányítják, ezzel rövid időn belül felmelegítve azokat.

A BVF infrapanelek infravörös sugárzást használnak fel a fűtéshez. Működésük során a körülöttük lévő tárgyakat melegítik fel, ami által sokkal gyorsabban meg tudják emelni a környezet hőmérsékletét. Nálunk a tükör infrapaneleket is megtalálod, amiknek az a különlegessége, hogy egy hővisszaverős tükörfelülettel vannak ellátva.

Milyen más BVF termékek szerepelnek a kínálatunkban?

A BVF mennyezeti rögzítők, mobil infrapanelkonzolok, elektromos konvektorokhoz való kerekes lábak, törölközőszárító sínek, termosztátok, illetve páramentesítő funkcióval felszerelt okostükrök is elérhetőek nálunk. Nézz körül nálunk még ma!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.