Hőszivattyú

► MILYEN TELJESÍTMÉNYŰ KÉSZÜLÉK KELL NEKEM? ◄

Immergas Victrix Hybrid...
2-3 munkanap
Hybrid kazánok

Immergas Victrix Hybrid Kondenzációs kombi falikazán hőszivattyús rásegítés

Immergas
3.030698
2-3 munkanap
Teljesítmény 24 kW
 Ingyenes szállítás!
1 565 275 Ft
Hasznos teljesítményű fűtő hőszivattyú kW 3.98 Hasznos teljesítményű fűtő kondenzációs egység kW 24.1 Beltéri egység méretei (HxLxP) mm 748 x 440 x 268 Kondenzátor egység méretei (HxLxP) mm 745 x 845 x 350 Hűtőgáz R32 Melegvíz termelés (∆t 30 ° C) l / perc 13.7

Hőszivattyú

A hőszivattyú kiválasztása, beszerzése bizony nem egy egyszerű folyamat, hiszen sok paramétert kell egyidejűleg figyelembe venni. Biztosan mindenki egy megbízható készüléket szeretne vásárolni, amely hosszú ideig fogja kellő hatékonysággal végezni a dolgát.

Van egy igencsak jó hírünk azoknak, akik próbálják a lehető legjobb döntést meghozni. Ezen az oldalon ugyanis minden szükséges feltétel adottnak számít ahhoz, hogy a célokhoz tökéletesen passzoló hőszivattyút sikerüljön megtalálni. Mi pedig természetesen megadjuk a kereséshez szükséges támpontokat a vevőinknek. Bátran érdemes kattintani a szimpatikusnak tűnő készülékekre, mert az adatlapjukon több információ is elérhető a teljesítményükről, a specifikációikról és az előnyeikről.


Mit érdemes leginkább figyelembe venni hőszivattyú keresésekor?

A kínálatunkban elérhető termékek esetében, és persze a hőszivattyúknál is akadnak olyan támpontok, amelyek iránytűként segíthetik a keresést. Az egyik ilyen szempont a készülék teljesítménye.

Hasonlóképp fontosnak számít, hogy űrtartalom tekintetében mekkora kapacitást képes biztosítani a választott termék. Természetesen az optimális űrtartalom és teljesítmény attól függ, hogy hol történik a használat.

Ideális esetben garancia is jár a beszerzés mellé, amivel a kockázat csökkenthető. Számítanak a méretek, hiszen az eszköznek magasság, szélesség és mélység alapján is el kell férnie. Ami pedig az energiafogyasztást illeti, ennek a várható értéke az energiahatékonysági osztály alapján következtethető ki.

Még néhány praktikus támpont a tudatos választáshoz

Fontos, hogy összetett készülékekről van szó, amelyek zökkenőmentes működésén igencsak sok múlik. Ebből kifolyólag meglehetősen lényeges szempontként befolyásolhatja a döntéshozatalt a hőszivattyú gyártójának a kiléte.

Nem véletlen, hogy webáruházunkban csak olyan modellek kaptak helyet, amelyeknél a felhasználói élmény kifejezetten kedvező, a megítélés egyértelműen pozitív. A hosszú várható élettartam és a kifogástalan funkcionalitás elengedhetetlen.

A legfontosabb pedig, hogy a hőszivattyú kiválasztása a majdani használat alapján történjen. Vegyük tehát figyelembe, hogy az ingatlan adottságaihoz és a használat jellegéhez mérten milyen értékek megléte kulcsfontosságú!

Adunk némi segédletet a minél egyszerűbb kereséshez

Ahhoz, hogy a beszerzés kérdéseiben könnyebb legyen döntést hozni, a lap bal szélén elérhető szűrési lehetőségek használatát ajánljuk. Így csak egyetlen kattintás, és gyártó, beszerzési ár vagy típus alapján máris szűkíthető a találati lista.

Hasonlóképp segítséget jelenthet, hogy a jobb felső sarokban akár sorba is rendezhetőek az egyes készülékek. Itt is többféle szempont alapján lehet variálni annak függvényében, hogy mitől lehet a keresés a lehető legegyszerűbb.

Ha pedig másfajta eszközök és készülékek beszerzése is tervben van, webáruházunkban az is megoldható. Ehhez nincs más teendő, mint a lap tetején a “Termékeink” fület választani, majd pedig rákattintani a keresett kategória nevére.

A rendelés menete

Kezdjük a dolgot azzal, hogy a választott modellet hozzáadjuk a kosárhoz! Tegyük meg ugyanezt az összes többi rendelni kívánt terméknél is! Amikor elkészültünk, a lap tetejének jobb felső sarkában válasszuk a kosár opciót!

Töltsük ki az adatainkkal a megrendelő űrlapot, aztán pedig válasszunk fizetési és átvételi módot! Miután ellenőriztünk mindent, egyszerűen csak erősítsük meg a rendelést! Innentől kezdve nem kell sokat várni, hogy rendelkezésre álljon a kiválasztott termék.

immergas otthonfelujitas

Szűrés alap

Kategóriák
Több.. Kevesebb
Ár
309491 Ft 8111672 Ft
Gyártó
Több.. Kevesebb
Teljesítmény
1 kW 30 kW
Fázis
Több.. Kevesebb
Zajszint
43 66
Hűtőközeg
Több.. Kevesebb
Kiegészítő elektromos fűtés
Több.. Kevesebb
A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...