Barion Pixel

Hővisszanyerős szellőztető

CZ 125 bilincs
Raktáron
Rendszerelemek

CZ 125 bilincs

Blauberg
VENTS-2915
Raktáron
7 227 Ft

Hővisszanyerős szellőztető

Ahhoz, hogy komfortosan érezzük magunkat az otthonunkban több feltételnek is teljesülnie kell, melyek közül az egyik legfontosabb a levegő megfelelő minősége, frissessége. Szerencsére ma már nemcsak a rendszeres szellőztetéssel érhetjük el, hogy friss, oxigéndús legyen a beltér levegője, hiszen rendelkezésre áll a hővisszanyerős szellőztető is. 

Ezek lényegében olyan berendezések, amik folyamatos szellőztetést biztosítanak az otthonunkban, ráadásul úgy, hogy ehhez csak minimális energiát használnak fel. A működésük azon alapszik, hogy a kiáramló meleg levegőt “visszaforgatják”, azaz visszanyerik - innen ered az elnevezésük. 


A webáruházunkban minden fontos épületgépészeti berendezést, készüléket megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy komfortos és minden szempontból kényelmes életteret biztosíts magadnak és a családodnak. Nálunk kizárólag olyan technológiai megoldásokat találsz, amik számtalanszor bizonyságot tettek a kiválóságukról, így neked sem fognak csalódást okozni. 

Legyen szó egy gazdaságos fűtőberendezésről, konvektorról, termosztátról, napkollektorról, füstgázelvezetőről vagy szellőztetőről, nálunk megtalálod a számításodat. Ebben a termékkategóriában az általunk kínált hővisszanyerős szellőztetőket gyűjtöttük össze, amikről most össze is foglaljuk, hogy mit érdemes tudni, tarts velünk!

Miért érdemes hővisszanyerős szellőztetőt használni?

Ezek a készülékek egyik legnagyobb előnye, hogy anélkül oldható meg velük a légtér szellőztetése, hogy a meleg levegő “kiszökne”. Ez azt jelenti, hogy zárt ablakok mellett is képesek teljesíteni a feladatukat: nagy hatékonysággal eltávolítják az elhasználódott levegőt, a helyére pedig friss, oxigéndús levegőt juttat.

Mindezt pedig úgy teszik, hogy csak minimális energiát használnak fel, a hővisszanyerős technológiának ugyanis pont az a lényege, hogy a kijuttatott meleg levegő hőenergiáját is felhasználják a készülékek. Ez lényegében olyan energia, ami ingyen van, így kár lenne nem hasznosítani. 

A hővisszanyerős szellőztetők használata tehát egy rendkívül hatékony, energiatakarékos, s ezáltal költségkímélő megoldást jelent.

Milyen hővisszanyerős technológiára épülő készülékeket találsz nálunk?

A kínálatában alapvetően kétféle alkategóriába sorolhatók a hővisszanyeréssel működő berendezések. Az egyik csoportba tartoznak a központi szellőztetőkészülékek, a másikba pedig decentralizált szellőztetőkészülékek sorolhatók.

A központi szellőztetők különlegessége, hogy többszintű szűrőrendszerrel vannak felszerelve, aminek köszönhetően hatékonyan tudják megszűrni a beáramló levegőt. Ezeknek a berendezéseknek létezik egy komplex változata is, amivel nemcsak a szellőzés, hanem a lakás fűtése, hűtése, illetve a meleg víz előállítása is biztosítható. 

A decentralizált szellőztetők egy vagy két helyiséget tudnak ellátni friss levegővel, nálunk “egyhelyiséges” változatokat találsz. Nagyon hatékony megoldást kínálnak, ráadásul a telepítésük is rendkívül egyszerű, hiszen nincs szükség légcsatorna kialakítására.

Hogyan találsz rá a leggyorsabban a keresett berendezésre?

Könnyen meglehet, hogy pontosan tudod milyen berendezést keresel, és ebből kifolyólag nem szeretnéd végignézni a teljes kínálatot. Erre nincs is szükség, ugyanis bal oldalt a “Szűrés alap” felirat alatt meg tudod adni azokat a paramétereket, amik alapján rá szeretnél szűrni a termékekre. Ha így teszel, akkor sokkal gyorsabban rátalálhatsz az igényeidnek megfelelő hővisszanyerős szellőztetőre. 

Szűrés alap

Kategória
Több.. Kevesebb
Alkategória
Több.. Kevesebb
Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
471 Ft 7334361 Ft
Teljesítmény
0 W 3936 W
Kivitel
Több.. Kevesebb
Hőcserélő
Több.. Kevesebb
Csatlakozó mérete
Több.. Kevesebb
Legfrissebb cikkeink

Még több cikk

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.