Barion Pixel

Calor SZB 40 rönkégető és bálaégető kazán

Calor V40
Elérhetőség: Rendelésre
Rendelésre:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

781 385 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 40 kW
Hatásfok ~90%
Garancia 36 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

A Calor V40 rönkégető és bálaégető kazánt azért ajánljuk mert:

Családi házak, csarnokok, ipari és mezőgazdasági jellegű objektumok , fóliasátrak fűtésére, puffertartállyal kiegészítve melegvízellátására tökéletesen alkamas magyar gyártmányú 5 mm acéllemezből készűlt kazán.

A Calor kazán nagy előnye, hogy tűzterének méretei lehetővé teszik nagyobb terjedelmű tüzelőanyagok befogadását. Alkalmas mindenféle fa alapanyagú tüzelő, rönkfa, ölfa, tuskó, faforgács, venyige, kukoricaszár, szalmabála jó hatásfokon történő elégetésére. /a kisméretű szalmabála a V50 vagy annál nagyobb teljesítményű kazánokba fér bele/

A Calor V40 rönkégető és bálaégető kazán főbb jellemzői:

 • A Calor kazánok kizárólag nyílt rendszerű fűtési rendszerekhez illeszthetőek, maximális üzemi nyomás 1 bar.
 • A kazán teljes keresztmetszetében nyíló tűztérajtó
 • Nagyméretű tűztér
 • Az ajtóban és a rostélycsövekben a kiégést megakadályozandó víz cirkulál 
 • Calor V40
 • Teljesítmény (kW):
  40
 • Befűthető (m3):
  350-500
 • Víztér (l):
  148
 • Füstcső (mm):
  170
 • Tűztér (mm):
  450x300x850
Teljesítmény
40 kW
Hatásfok
~90%
Garancia
36 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1010x690x1000 mm
Tömeg
270 kg

A Calor olyan vezető márka, amely kiváló minőségű és megbízható rönk- és bálaégető kazánokat kínál. Céljuk az, hogy hatékony és fenntartható fűtési megoldásokat biztosítsanak az ügyfeleik számára. A Calor kazánok a modern technológia és az innováció kombinációját képviselik, hogy optimális teljesítményt és energiamegtakarítást nyújtsanak.

A rönk- és bálaégető kazánok a Calor kiemelkedő termékei, amelyek lehetővé teszik a faapríték, rönk vagy más biomassza hatékony és fenntartható elégetését. Ezek a kazánok figyelembe veszik a környezetvédelmi előírásokat és a fenntartható fejlődés elvét, így minimalizálják az emissziót és tiszta, kevésbé káros anyagokkal működnek. Ezáltal a rönk- és bálaégető kazánok a környezetbarát és energiatudatos fűtési megoldásokat képviselik.

A Calor kazánok kiváló hatásfokkal működnek, ami azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló energiát hatékonyan alakítják át hővé. Ennek eredményeként kevesebb fűtőanyagot igényelnek, ami energia- és költségmegtakarítást eredményez az ügyfelek számára. A hőmegtartó tulajdonságoknak köszönhetően, a kazánok hosszan tartó, egyenletes és megbízható fűtést nyújtanak, melegen tartva a lakó- vagy irodai helyiségeket.

A Calor rönk- és bálaégető kazánjai tökéletesen alkalmasak mind a kisebb, mind a nagyobb ingatlanokhoz, és könnyen integrálhatók a meglévő fűtési rendszerekbe is. A gazdaságos működés mellett a kazánok rendkívül tartósak és megbízhatóak, így hosszú távú befektetést jelentenek a vásárlóknak. A Calor kazánokat a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően tervezik és gyártják, hogy garantálják a hosszú távú megbízhatóságot és elégedettséget.

Válassza a Calor rönk- és bálaégető kazánjait, hogy kiváló minőségű, fenntartható és hatékony fűtési megoldást kapjon otthonában vagy üzletében. A Calor folyamatosan kutatja és fejleszti termékeit, hogy az ügyfeleknek a legjobb és leginnovatívabb fűtési megoldásokat nyújtsa. Bízzon a Calorban, amikor a hatékony és környezetbarát fűtésről van szó!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.