Barion Pixel

Cascade CFP-51XD/A-K Kazettás fan-coil

CFP-51XD/A-K
Szállítási költség: 2 200 Ft Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

167 640 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 3 kW
Garancia 36 hónap

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Kazettás Fan-coil, 2 csöves kivitel

Hűtő teljesítmény: 2,5 kW

Fűtő teljesítmény: 4,0 kW

Beltéri méretek (szélxmagxmély): 600x230x600 mm

Panel méretek (szélxmagxmély): 650x50x650 mm

Nettó tömeg: 19,3 kg

Panel nettó tömeg: 5 kg

Csőátmérő: 3/4 inch

Kondenzvíz cső: 25 mm

Hangnyomásszint: 43

Tulajdonságok:

beépített cseppvíz szivattyú

huzagolt rézcsőből készült hőcserélő

mosható levegőszűrő

leolvasztó funkció

halk működés üzemmód

többfokozatú ventilátor

kompakt dizájn

öndiagnosztika

Teljesítmény
3 kW
Fűtőteljesítmény
4 kW
Hűtőteljesítmény
3 kW
Méret
650 x 50 x 650 mm
Garancia
36 hónap
Energiahatékonysági osztály
A+++
Tömeg
24,3 kg
Beltéri méret
600 x 230 x 600 mm

A Cascade egy vezető márka a víz-levegő hőszivattyúk és klímák területén, amelyek kiváló minőséget és hatékonyságot nyújtanak a felhasználóknak. Az innovatív technológiájuk és a megbízhatóságuk révén a Cascade termékek kiemelkednek a piacon és kielégítik a legmagasabb elvárásokat.

A Cascade víz-levegő hőszivattyúk energiatakarékos fűtési és hűtési megoldást kínálnak. Ezek az eszközök hatékonyan használják ki a rendelkezésre álló természeti energiaforrásokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy jelentős mértékben csökkentsék a fűtési és hűtési költségeiket. A Cascade hőszivattyúk intelligens vezérlőrendszerrel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-beállítást és a fűtési/hűtési időzítés beállítását. Ezáltal a felhasználók teljes kontrollt gyakorolhatnak a komfortszintjük fölött, még akkor is, ha távol vannak otthonuktól.

A Cascade klímák magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. A csendes működésükkel és a modern kialakításukkal harmonikusan illeszkednek bármilyen belső térbe. A Cascade klímák rendelkeznek különféle funkciókkal, mint például a hőmérséklet-szabályozás, a páratartalom-szabályozás és a levegő minőségének javítása. Ezek a funkciók garantálják a felhasználók kényelmét és egészségét, valamint segítenek fenntartani egy ideális lakó- vagy munkakörnyezetet.

A Cascade termékek kiválóan alkalmazhatók otthonokban, irodákban, üzletekben vagy bármely más helyiségben, ahol a kényelem és az energiahatékonyság fontos tényező. A Cascade mindig törekszik az új technológiák felfedezésére és alkalmazására, hogy felhasználóinak a lehető legjobb élményt nyújtsa. A választás a Cascade termékeire garantáltan megbízható és hatékony megoldást nyújt az Ön fűtési és hűtési igényeire.

Bízzon a Cascade-ben, ha kiváló minőségű és energiahatékony víz-levegő hőszivattyúval vagy klímával szeretné felszerelni a helyiségeit. A Cascade termékekkel biztos lehet abban, hogy optimális komfortot élvezhet, miközben csökkenti a környzetkárosítást és költségeket. Válassza a Cascade-t és élvezze a hatékony hűtést és fűtést!

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.