Központi szellőztető készülékek

Termékek 46

A központi szellőztető készülékek főként hővisszanyerős gyártmányok. Többszintű szűrővel rendelkeznek, elszállítják a párát és a káros anyagokat, átszűrik, pollen- és baktérium-mentesítik a szoba levegőjét. Emellett a szoba hőjét – esetenként páratartalmát is – újrahasznosítják, így a folyamatos friss és tiszta levegő mellett csekélyebb mértékű ...

A központi szellőztető készülékek főként hővisszanyerős gyártmányok. Többszintű szűrővel rendelkeznek, elszállítják a párát és a káros anyagokat, átszűrik, pollen- és baktérium-mentesítik a szoba levegőjét. Emellett a szoba hőjét – esetenként páratartalmát is – újrahasznosítják, így a folyamatos friss és tiszta levegő mellett csekélyebb mértékű fűtési is hűtési energia válik szükségessé, a központi szellőztető készülékek csökkentik az energiafelhasználás mértékét, tehát a költségeket is. Rossz levegőjű vagy zajosabb környéken is praktikus az alkalmazásuk, hiszen nem szükséges mellettük a szellőztetés.

Elérhetők olyan komplex megoldások, amelyek a hővisszanyerő szellőztetés ellátása mellett hőszivattyús rendszerrel a fűtést, melegvizet, illetve a lakás hűtését is biztosítják. Ezeknek bekerülési költsége jóval magasabb a sima központi szellőztető készülékekénél.

Kevesebb
Még több
1 - 40 a(z) 46 termékből

Szűrő

Gyártó
Több.. Kevesebb
Ár
346710 Ft‎ 4283200 Ft‎
Teljesítmény
4 kW 165 kW
Kivitel
Több.. Kevesebb

Információ

  Legfrissebb cikkeink

  Nézd meg blogunkat

  Webkazán.hu - itt megtalálod amit keresel

  Ingyenes szállítás

  200 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen
  házhozszállítjuk rendelésed!

  Visszavásárlási garancia

  14 napon belül meggondolhatod magad.

  Hívj minket: +36 20/960-8840

  Hétköznap 8-17 óráig szakértő kollégáink
  szívesen segítenek a választásban!

  Elfogadom

  Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Részletek...