Barion Pixel
Evocool EVO Super ipari dob-ventilátor
Evocool EVO Super ipari dob-ventilátor
Evocool EVO Super ipari dob-ventilátor
Evocool EVO Super ipari dob-ventilátor
Evocool EVO Super ipari dob-ventilátor
Evocool EVO Super ipari dob-ventilátor

Evocool EVO Super ipari dob-ventilátor

EVOSuper
Elérhetőség: 2-3 munkanap
2-3 munkanap:
A termék nincs raktáron, várhatóan ennyi a szállítási ideje.

313 525 Ft
Bruttó ár

Teljesítmény 520/650 W
Garancia 12 hónap
 Ingyenes szállítás!

Szállítással kapcsolatos információk

Partnereink
gls posta
Szállítási idő

Munkanapokon: reggel 8 és 17 óra között

Evocool EVO SUPER nagyteljesítményű ipari dobventilátor.

Erős tartókereke stabilan áll megemelve, gurítva, oldalfalra vagy mennyezetre rögzítve 360°-ban elforgatva multifunkcionális.

2 fokozatú sebességkapcsolóval, speciális ventilátor lapát kialakításával alacsony zajszintet generál nagy légszállítás és kis légsebesség mellett!

Az EVO SUPER dobventilátor jellemzői:

  • Átmérő: 900 mm (36')
  • Légmozgatás: 21000-27600 m3/h
  • Sebesség: 750-850 rpm
  • Légnyomás: 30 Pa
  • Teljesítmény: 520-650 W
  • Elektromosság: 230V/50Hz
  • Súly: 44 kg
  • Méretek (magasság x szélesség x mélység): 1140x1060x390 mm
Alkategória
Ipari ventilátor
Teljesítmény
520/650 W
Méret
900 mm (lapát)
Garancia
12 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1140 x 1060 x 390 mm
Tömeg
44 kg
Sebességfokozat
750/850 rpm
Légszállítási teljesítmény
21000/27600 m3/óra
Maximális üzemi nyomás
30 Pa

Az Evocool ipari klímák és ventillátorok a tökéletes megoldást kínálják a kényelmetlenség és a rossz szellőzés problémáira az ipari környezetben. A márkát az innováció, a megbízhatóság és a hatékonyság jellemzi, amelyek mind-mind hozzájárulnak az optimális munkakörnyezet kialakításához.

Az Evocool ipari klímák erős és hatékony hűtést biztosítanak még a legnagyobb kihívásokkal is szembenézve. Az intelligens hűtési technológiával rendelkező klímák lehetővé teszik a pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozást, így a munkaterület mindig a legoptimálisabb környezetet teremti. Az Evocool klímák energiatakarékosak és fenntarthatóak, csökkentve az energiafelhasználást és az üzemeltetési költségeket.

Az Evocool ipari ventillátorok erős és hatékony levegőáramlást biztosítanak az ipari környezetben. Robusztus tervezésük és minőségi anyaghasználatuk garantálja a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot. Az Evocool ventillátorok csendesek és hatékonyak, így kellemes légmozgást teremtenek a munkaterületen anélkül, hogy zavaró lenne a munkafolyamatokban. Nagy teljesítményű motorokkal és hatékony lapátokkal felszerelt ventillátoraink a legjobb légáramlást biztosítják, amely hűtést és szellőztetést nyújt a környezetnek.

Az Evocool ipari klímák és ventillátorok intuitív vezérléssel és könnyű kezelhetőséggel rendelkeznek. Az egyszerűen használható vezérlőpaneleken vagy távirányítókon keresztül könnyedén beállíthatók a kívánt paraméterek. Az Evocool termékek tartósak és megbízhatóak, minimális karbantartást igényelnek, így rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg a hosszú távú üzemeltetés során.

Az Evocool ipari klímák és ventillátorok sokoldalúan alkalmazhatóak a különböző ipari környezetekben, például raktárakban, üzemcsarnokokban, gyárakban és irodákban. Az esztétikus kialakításuk és a stílusos megjelenésük harmonikusan illeszkedik bármilyen belső térhez, ezáltal nemcsak hatékonyak, hanem esztétikailag is vonzóak.

Bízz az Evocool ipari klímákban és ventillátorokban, hogy hűvös és friss levegőt biztosíts a munkaterületeden. Az Evocool márkára mindig számíthatsz a hatékony munkakörnyezet és a kényelem terén.

A termék felkerült a kívánságlistára
A termék hozzáadva az összehasonlításhoz.